Blondi_na

Blondi_na

Hej, jestem Blondi_na. Mam na swoim koncie 21 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

21 Odwiedzone

0 Planowane

Podróżnik

47 Punkty

25
47 pkt
50

Wszystkie opinie

Escape room Dzicy Są
Dzicy Są

Złoto odnalezione i... ;-)

01.11.2019 | data wizyty: 31.10.2019

Piękna scenografia oraz odpowiednia muzyka sprawiają, że można wczuć się w rolę poszukiwacza złota :-). Zagadki są zróżnicowane - zarówno logiczne, jak i sprawnościowe do tego nie wszystkie są liniowe, dlatego nawet 4 osoby mają sporo do zrobienia. Polecam starszym i młodszym poszukiwaczom. Pokój zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, zwłaszcza na końcu znalezione złoto :-).

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Przeklęty Pierścień
Przeklęty Pierścień

Pierścień został zniszczony :-)

30.10.2019 | data wizyty: 22.10.2019

Kolejny bardzo dopracowany pokój z ciekawą fabułą :-). Można było poczuć klimat Tolkiena :-). Średnio zaawansowana czteroosobowa ekipa może czuć lekki niedosyt, ale polecam dla dwóch osób :-).

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo łatwy

Escape room Kraina Wiecznej Nocy
Kraina Wiecznej Nocy

Bardzo dopracowany

08.10.2019 | data wizyty: 06.10.2019

Pokój przygotowany z pomysłem, każdy szczegół dopracowany, przemyślany. Klimat pokoju bardzo nam się podobał. Doświadczoną ekipą lepiej przyjść w dwójkę, ponieważ pokój jest bardzo łatwy. Polecam. Myślę, że super także dla rodzin z dziećmi. Obsługa bardzo miła, energiczna i na najwyższym poziomie :-).

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo łatwy

Escape room Klątwa Skarbu Majów
Klątwa Skarbu Majów

Świetna aranżacja

15.03.2019 | data wizyty: 23.01.2019

Pokój fantastycznie zaaranżowany, można w 100% poczuć się jak na tajemniczej wyprawie :-). Zagadki ciekawe. Czasem trzeba stworzyć muzykę, a czasem troszkę poprzestawiać to i tamto :-). Bardzo polecam niestrudzonym podróżnikom rządnym przygód :-).

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Na Tropie Mafii - Tajniak
Na Tropie Mafii - Tajniak

Mafia nam nie straszna ;-)

15.03.2019 | data wizyty: 10.03.2019

Bardzo fajny i pomysłowy pokoj. Z mafią jak wiadomo nie ma żartów, dlatego uwijaliśmy się jak mróweczki, żeby zidentyfikować przestępców. Zagadki ciekawe, czasem rozwiązanie jest dosłownie na wyciągnięcie ręki, nadmierne kombinowanie nie popłaca ;-). Poziom pokoju między łatwym a średnim. Polecam serdecznie

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Odpowiedź firmy 126ESCAPE

Dziękujemy ?

Escape room Ostatni Templariusze
Ostatni Templariusze

Uwięziona na wieki

01.12.2018 | data wizyty: 30.11.2018

Pokój bardzo dobrze dostosowany do realiów średniowiecza, a więc zupełnie bez elektroniki. Bardzo fajny początek, niestandardowe rozwiązania, doprcowany wystrój. Pokój nieliniowy, więc to kolejna trudność :-). My byliśmy w dwójkę i po raz pierwszy nie udało się wyjść. Myślę, że jest możliwe wyjście w 2 osoby, ale jeśli obie są bardzo doświadczone :-). Polecam większym, doświadczonym ekipom :-). Obsługa fantastyczna i bardzo cierpliwa :-).

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Escape room Złoty Pociąg
Złoty Pociąg

Znaleźć złoty pociag nie jest łatwo...

26.11.2018 | data wizyty: 31.10.2018

Pierwszy tak trudny pokój- nic w nim nie jest oczywiste. Klimat bardzo fajnie oddany, muzyka, dekoracja pozwala poczuć się jak w latach 40 ubiegłego wieku, chociaż pomieszczenie nr dwa troszkę za mało dopieszczone. Zagadki raczej trudne, dobrze mieć wiedzę z obsługi urządzeń księgowych z czasów naszych babć :-), inaczej można nieźle utknąć, ale zawsze można liczyć na fachową pomoc właścicieli . Myślę, że godzina to troszkę za krótko, żeby bez spinania się opuścić pokój - patrząc na nieszablonowe zadania :-), chociaż nam się to udało z kilkoma podpowiedziami. Polecam bardziej zaawansowanym ekipom :-).

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Escape room Alchemik czy szarlatan?
Alchemik czy szarlatan?

Mroczny

26.11.2018 | data wizyty: 02.11.2018

Ciekawy pokój, w którym niezykle ważna jest współpraca i zaufanie do ekipy (zwłaszcza na początku). Oryginalny pomysł na udzielanie podpowiedziami, chociaż nie było potrzeby z niego korzystać. Mnie osobiście przeszkadzał panujący półmrok, ale taki mamy klimat pokoju :-). Warto zajrzeć polecam :-)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Skarbówka - Tajemnicza Zbrodnia
Skarbówka - Tajemnicza Zbrodnia

Bardzo oryginalny pokój

26.11.2018 | data wizyty: 13.11.2018

Opinia archiwalna

Bardzo oryginalny pokój, w którym trzeba wczuć się i w rolę i w klimat :-). Pomysłowy, niestandardowy oraz różniący się znacznie od większości pokoi w których do tej pory byłam. Warto odwiedzić. Polecam :-)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Seria Niefortunnych Zagadek
Seria Niefortunnych Zagadek

Wielkie wow :-)

03.10.2018 | data wizyty: 10.09.2018

Największy pokój w jakim dotychczas byłam - niesamowicie urządzony, zagadki fantastyczne, sposoby przedostawania się do kolejnych etapów gry bardzo pomysłowe :-). Bez pracy zespołowej ani rusz :-). Warto zahaczyć o Pszczynę nie tylko dla żubrów, ale również celem odwiedzenia tego pokoju :-).

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Pokaż następne