Jakub K. (Escape Hunters Szczecin)

Jakub K. (Escape Hunters Szczecin)

lubię escaperoomy :D siłownię i paintball istrzelectwo

94 Odwiedzone

1 Planowane

Skaut

93 Punkty

50
93 pkt
100

Wszystkie opinie

Wróć do pełnej listy opinii

Escape room Narcos - Polowanie na Escobara
Narcos - Polowanie na Escobara

Opinia

19.05.2017 | data wizyty: 18.05.2017

Jakub K. (Escape Hunters Szczecin) 94 opinie

Zacznę może od obsługi bo jest na naprawdę najwyższym poziomie. pokój stworzony przez człowieka z ogromną pasją i zaangażowaniem, widać, że kocha to robić i bardzo dobrze mu to wychodzi :) pokój bardzo klimatyczny, zagadki logiczne ( choć byliśmy nastawieni na duzo trudniejszy pokój, jednak po rozmowie z szefem powiedział nam, że za dużo ludzi nie wychodziło i zredukował poziom, a my wyszliśmy w jakieś 36 minut)
Generalnie pokój w 100% mi pasował, polecam każdemu :) na pewno zawitamy w innych pokojach :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Wampir
Wampir

Wypas wampir

06.05.2017 | data wizyty: 06.05.2017

Jakub K. (Escape Hunters Szczecin) 94 opinie

Pokój posiada rewelacyjny klimat. Świetna obsługa. Zagadki logiczne i bardzo pomysłowe.
Było super ale można się bać :).

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Chatka Hagrida
Chatka Hagrida

Opinia

02.05.2017 | data wizyty: 07.04.2017

Jakub K. (Escape Hunters Szczecin) 94 opinie

Super pokój, idealnie wykonany. Zagadki logiczne, chociaż nad niektórymi trzeba się sporo zastanawiać. Mistrz gry również na plus. Polecam

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Operacja: Potop
Operacja: Potop

Opinia

02.05.2017 | data wizyty: 27.09.2016

Jakub K. (Escape Hunters Szczecin) 94 opinie

Arka - idealny pokój dla każdego, logiczny, liniowy, z idealnie prowadzącym mistrzem gry. zagadki dobrze dobrane, logiczne. Polecam

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Stary Dwór
Stary Dwór

Opinia

02.05.2017 | data wizyty: 03.11.2016

Jakub K. (Escape Hunters Szczecin) 94 opinie

Pokój, wykonanie i zagadki jak najbardziej na plus. Można w niektórych momentach zawału dostać. Obsługa przez mistrza gry na najwyższym poziomie. Obowiązkowa pozycja do odwiedzenia

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Mafia
Mafia

Opinia

02.05.2017

Jakub K. (Escape Hunters Szczecin) 94 opinie

Klimat i pomysł super, jednak zagadki mało logiczne, wbrew powszechnie stosowanym zasadom jeden klucz pasował do dwóch zamków a kod do dwóch kłódek.

Ocena ogólna: 4/10

Obsługa: 6/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Piramida
Piramida

Opinia

02.05.2017 | data wizyty: 06.12.2016

Jakub K. (Escape Hunters Szczecin) 94 opinie

Ogólnie polecam, jednak niektóre zagadki średnio logiczne. Klimat i wygląd pokoju jak najbardziej na plus.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Valhalla
Valhalla

Opinia

02.05.2017 | data wizyty: 02.03.2017

Jakub K. (Escape Hunters Szczecin) 94 opinie

Bardzo klimatyczny pokój, doskonała muzyka, mało ingerujący w grę system podpowiedzi. Czasami jednak nie wszystko dobrze działało pod względem technicznym. Ogólnie bardzo dobrze zrobiony pokój.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Piracka Przygoda
Piracka Przygoda

Opinia

02.05.2017 | data wizyty: 10.03.2017

Jakub K. (Escape Hunters Szczecin) 94 opinie

Idealny pokój dla spędzenia czasu z dzieckiem. Ciekawe zagadki,polecam!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Piracka Skrzynia Umarlaka
Piracka Skrzynia Umarlaka

Opinia

02.05.2017 | data wizyty: 20.04.2017

Jakub K. (Escape Hunters Szczecin) 94 opinie

Pokój z ciekawymi rozwiązaniami technicznymi. Trochę zbyt mało zagadek - pozostaje niedosyt po rozwiązaniu ostatniej. Ogólnie pomysł, wykonanie jak najbardziej na plus

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Pokaż następne