cisse
  • Escape room Duch kopalni

    Duch kopalni
    Time Of Mysteries
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Przyjemna rozgrywka, duch pokonany

    17.06.2019 | data wizyty: 12.06.2019

    Pokój bardzo fajnie przygotowany. Spodobał nam się wystrój, który w pełni oddawał tematykę pokoju.

    Zagadki były dla nas bardzo łatwe, duży plus za nieliniowość, dzięki czemu każda osoba miała co robić w środku.

    Polecamy raczej ekipom, które już kilka pokoi mają na koncie.

  • Escape room Klątwa Skarbu Majów

    Klątwa Skarbu Majów
    Exit19.pl
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Bardzo fajny pokój

    11.05.2019 | data wizyty: 10.05.2019

    Bardzo dobrze wykonany pokój, naprawdę można poczuć się jak Indiana Jones w starożytnej świątyni. Wszystko staranie dopracowane i spinające się w całość.

    Jak na tak mały pokój bardzo dużo zagadek, praktycznie wszystkie nieliniowe, dzięki czemu każdy członek ekipy miał co robić. Same zagadki raczej niezbyt trudne, stawiające na spostrzegawczość.

    Polecamy drużynom na każdym poziomie doświadczenia, pokój gwarantuje świetną rozrywkę.

  • Escape room Hostel na Paharganju

    Hostel na Paharganju
    House of game
    Wrocław

    Bardzo przyjemna rozgrywka

    24.04.2019 | data wizyty: 03.04.2019

    Czas spędzony w pokoju zleciał nam bardzo szybko. W środku pełno zagadek, dużo nieliniowych dzięki czemu każdy członek zespołu miał co robić. Większość zagadek prosta, wystarczy się tylko dobrze po pokoju rozglądać ;)

    Polecam wszystkim ekipom niezależnie czy jest pierwszy czy setny pokój. Każdy się w nim będzie dobrze bawił.

    Jaki minusik możemy uznać ograniczoną ilość miejsca na poruszanie się, było trochę ciasno.

  • Escape room Obłęd

    Obłęd
    Exit19.pl
    Wrocław

    Po prostu rewelacja

    08.03.2019 | data wizyty: 04.03.2019

    Długo musieliśmy czekać na rozgrywkę w tym pokoju i teraz już wiemy dlaczego. Ponad miesiąc czekania na poniedziałkowy termin z aktorem, ale naprawdę było warto.

    Prawdopodobnie najlepszy pokój w jakim byliśmy do tej pory. Klimat rewelacyjny, w pełni oddający historię opuszczonego szpitala psychiatrycznego.

    Jeżeli chodzi o same zagadki to były spójne, logiczne, a momentami można się było podzielić i rozwiązywać je niezależnie. Same w sobie nie były trudne, ale pasowały do klimatu panującego w pokoju.

    Polecamy ekipom poszukującym tego malutkiego dreszczyku emocji. Pokój raczej dla grup mających już za sobą ~10 pokoi i dobrze skomunikowanych.

  • Escape room Wiedźmowa Księga

    Wiedźmowa Księga
    Szyfrownia
    Bełchatów

    Wiedzma pokonana!

    11.01.2019 | data wizyty: 30.12.2018

    Całkiem ciekawy pokój, Zagadki fajnie opisane [spojler], ale nie było ich zbyt wiele. Pokój raczej liniowy, gdzie drużyna razem przechodzi przez wszystkie łamigłówki.

    Co do klimatu to w pełni oddaje nazwę i historię. Czuć magię w powietrzu :P NA pewno polecamy wszystkim, którzy chcą się dobrze bawić i miło spędzić czas.

  • Escape room Nekromanta

    Nekromanta
    Exit19.pl
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Porwanie duszy

    03.01.2019 | data wizyty: 27.11.2018

    Nekromanta to kolejny pokój odwiedzony we Wrocławiu na naszej liście. Moim zdaniem zdecydowanie lepszy od Skarbówki i to w tę stronę House Of Crime powinno podążać projektując następne pokoje.

    Pokój nie za trudny, z dużą ilością zagadek, wszystkie logicznie ze sobą powiązane. Po prostu naprawdę fajnie spędziliśmy tutaj czas.

    Polecamy wszystkim, którzy tak jak my lubią escape roomy ;)

    PS. Niech przenoszona dusza nie zapomni o okularach :P

  • Escape room Tożsamość

    Tożsamość
    Exit19.pl
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Tożsamość

    24.10.2018 | data wizyty: 23.10.2018

    Bardzo dobrze się bawiliśmy, aczkolwiek wg nas troszeczkę za krótki :)

    Pokój przynajmniej na początku stawia na dużą współpracę ekipy. Zagadki dosyć proste, ale sprawiły nam dużo frajdy. Wszystko pasujące do klimatu, brak kłódek zdecydowanie na plus.

    Polecamy wszystkim ekipom, zarówno początkujący jak i doświadczeni powinni się tu dobrze bawić.

  • Escape room Porwany Samolot

    Porwany Samolot
    Escape Bus
    Wrocław

    Samolot w autobusie

    24.10.2018 | data wizyty: 13.09.2018

    Wchodzimy do autobusu, a tam samolot :D

    Od pierwszej chwili pokój zaskakuje swoją oryginalnością. Bardzo dużo zagadek, dosyć intuicyjnych, ale także takich, które wymagają troszeczkę spostrzegawczości.

    Nasza ekipa bawiła się świetnie, zawsze miło jest odwiedzić pokój inny niż standardowe. Polecamy wszystkim :)

  • Escape room Pogrzeb Arystokraty

    Pogrzeb Arystokraty
    Brain Code - Secret Room
    Wrocław

    Corvinus znaleziony

    21.08.2018 | data wizyty: 30.07.2018

    Całkiem ciekawy pokój. Wystrój bardzo ładny i pasujący do tematu tytułowego pogrzebu.

    Zagadki dosyć logiczne i niezbyt trudne. Jedna zręcznościowa natomiast zupełnie nie pasowała stylem do pokoju. Mogłoby być ich też trochę więcej.

    Pokój oceniam jako łatwy i polecam dla ekip o każdym doświadczeniu. My wyszliśmy spokojnie z opcji trudniejszej (co ciekawe różni się ona tylko ograniczeniem czasowym).

  • Escape room Wioska Smerfów

    Wioska Smerfów
    HURRY UP
    Wrocław

    Gargamel czuwa

    21.08.2018 | data wizyty: 17.05.2018

    Pokój bardzo dobrze przygotowany, wystrój bajkowy, można faktycznie poczuć się jak w wiosce smerfów.

    Co do zagadek to były one stosunkowo łatwe, wszystko rozwiązywało się intuicyjnie. Ich liczba była akurat w sam raz, zaskoczyła nas szczególnie jedna, przy której staliśmy jak wryci tracąc sporo czasu ;)

    Polecamy wszystkim ekipom, pokój ma w sobie to coś. Ekipy zarówno początkujące jak i doświadczone będą się tutaj dobrze bawiły.

    Zakończenie było dla nas szokujące, wcale nie tak łatwo znaleźć wyjściowe drzwi ;)

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 4