przemek_gumolka

przemek_gumolka

Hej, jestem przemek_gumolka. Mam na swoim koncie 48 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

48 Odwiedzone

0 Planowane

Skaut

53 Punkty

50
53 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Seria Niefortunnych Zagadek
Seria Niefortunnych Zagadek

Wow!

22.10.2019 | data wizyty: 20.10.2019

Mimo, że to mój #43 pokój totalnie mnie zaskoczył. Od początku do końca świetny klimat, zagadki spójne, logiczne i wymagające współpracy. Efekt kulminacyjny to ostatnia "faza" pokoju, olbrzymi efekt WOW!
Obsługa na najwyższym poziomie, serdecznie wszystkim polecam! :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Skazani
Skazani

Rewelacyjny!

05.01.2019 | data wizyty: 05.01.2019

Wnętrze - spora ilość pomieszczeń, bardzo przemyślany wystrój, klimat w wielu elementach odwzorowujący film Skazani na Shawshank za co olbrzymi plus!
Zagadki - bardzo duża ilość super przemyślanych i ciekawych zagadek, widać kawał pracy i pomysłowość twórców pokoju
Obsługa - na najwyższym poziomie, właściciele to mega pozytywni ludzie z pasją, jakby się dało ocenilbym na 12/10
Ogólne wrażenia - spodziewalismy się będzie fajnie i nie zawiedliśmy się, polecam obejrzeć tak jak my dzień wcześniej film żeby dostrzec mnóstwo powiązań :) dla bardziej wyprawionych polecam zrobić go we dwójkę, zagadki nie są bardzo trudne aczkolwiek tak jak w naszym przypadku można na dłuższą chwilę zatrzymać się na czymś co wydawałoby się oczywiste, Serdecznie polecamy!!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Legenda Miecza
Legenda Miecza

Łatwy i piękny.

15.11.2018 | data wizyty: 11.11.2018

Wnętrze - niezwykła dbałość o szczegóły, pokój idealnie odzwierciedla klimat Legendy Miecza, widać ogrom pracy włożonej w urządzenie go.
Zagadki - spójne, różnorodne, zarówno logiczne jak i manualne dostarczające niemałej rozrywki.
Obsługa - na najwyższym poziomie, to nie jedyny pokój tej firmy, który odwiedziliśmy.
Ogólne wrażenia - Jadąc do Bydgoszczy w odwiedziny do Szwagra, pierwsze o czym pomyśleliśmy to odwiedziny w tym pokoju i... zdecydowanie nie zawiedliśmy się. Mimo, że pokój nie należał do trudnych (wyszliśmy 15 min przed czasem), to przyjemność z rozwikłania Legendy Miecza oraz czasu spędzonego w tak pięknym i dopracowanym pokoju była olbrzymia. Nie bez powodu pokój należy do czołówki w portalu lockme. Polecamy!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Tajemnica Hrabiego Cromwell'a
Tajemnica Hrabiego Cromwell'a

Wspaniały, tajemniczy klimat!

08.10.2018 | data wizyty: 07.10.2018

Jeden z najlepszych pokoi w Krakowie jakie odwiedziliśmy. Intrygująca fabuła, dbałość o szczegóły nie wspominając o nietuzinkowym klimacie starego strychu. Zagadki logiczne i bardzo przemyślane. Może nie należy do najtrudniejszych ale przechodzenie go to czysta przyjemność. Do tego świetna obsługa, nie możemy doczekać się otwarcia drugiego pokoju tej firmy. Polecamy!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Tajemnice Leonarda
Tajemnice Leonarda

Wspaniałe wejście!

03.10.2018 | data wizyty: 09.09.2018

Naprawdę wspaniałe i nietuzinkowe wejście. Pokój zaprojektowany z troską o szczegóły, duży i przestronny. Zagadki ciekawe i logiczne. Byliśmy w trójkę. Polecam.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Pokój laleczki Chucky
Pokój laleczki Chucky

Świetny!

03.10.2018 | data wizyty: 30.09.2018

Po pierwsze świetna obsługa, jak już przystało na tę firmę. Pokój fajny, my byliśmy we dwoje i myślę, że tak akurat. Zagadki proste i logiczne. Fajne dopracowanie i świetny klimat.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Uprowadzona
Uprowadzona

Fajny!

02.10.2018 | data wizyty: 03.09.2018

Wiarygodna opinia

Fajna fabuła i dużo ciekawych zagadek. Idealny dla 2 osób, myślę że 3 to już byłby tłok. Filmik ciekawie wprowadza nas w klimat. Polecam

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Anatomia Zbrodni
Anatomia Zbrodni

Dla większych grup

02.10.2018 | data wizyty: 14.07.2018

Pokój fajny, duży, dostosowany dla większych grup. My byliśmy w 6 osób. Nieliniowosc pozwala na to żeby każdy mógł się czymś zająć. Zakończenie troszkę dziwne aczkolwiek może nam się tak wydawało, bo coś musieliśmy zrobić na skróty :p mogę śmiało polecić ten pokój :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Sekretny gabinet Al'a Capone
Sekretny gabinet Al'a Capone

Fajny!

02.10.2018 | data wizyty: 03.05.2018

Wiarygodna opinia

Bardzo fajny klimat pokoju, ciekawe zagadki, idealny dla 4 osób. Oprócz dosyć ciężko działającego mechanizmu przy walizkach nie mam żadnych zarzutów. Obsługa na złoty medal, polecam!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Koszmar
Koszmar

Strasznie!

01.10.2018 | data wizyty: 15.07.2018

Bardzo fajny pokój. Byliśmy wcześniej w pokoju tej samej firmy - DOKTOR DŻUMA.
Straszny klimat, podsycony idealnie dobraną muzyką tworząc świetny klimat horroru. Zagadki fajne, pozwalające płynnie przechodzić od jednej do drugiej. Idealny dla dwóch osób.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Pokaż następne