Idalia R.

Idalia R.

Hej, jestem Idalia R.. Mam na swoim koncie 43 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

43 Odwiedzone

7 Planowane

Skaut

93 Punkty

50
93 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Tajemniczy las
Tajemniczy las

Zagubieni w lesie

04.01.2020 | data wizyty: 04.01.2020

Pokoj fajny, logiczny. Obsługa profesjonalna wystroj z klimatem. Minusik bo szybko bardzo szybko wyszlismy i [spojler].

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Legenda Miecza
Legenda Miecza

Gra o tron w Bydgoskim wydaniu

01.12.2019 | data wizyty: 01.12.2019

Swietny wytroj, ciekawe logiczne zagadki. Polecamy :-)
Pan z obslugi mogby byc troche milszy w rozmowie :-)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Nautilus: Podmorska Przygoda
Nautilus: Podmorska Przygoda

Podwodny świat

11.11.2019 | data wizyty: 10.11.2019

Wiarygodna opinia

Przechodzisz przez drzwi i jestes pod woda. Autorzy wystroju pomysleli o wssystkim. Zagadki dajace do myslenia. Podobalo nam sie. Jedyny minus to, ze rozwiazanie zagadek nie zawsze jest oczywiste i zdarzylo sie kilka razy, ze zagadka byla rozwiazana a my jeszcze chwile nad nia sie głowiliśmy.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Godzina do zmroku
Godzina do zmroku

Kołek czosnek i duzo pajakow

10.11.2019 | data wizyty: 10.11.2019

Wiarygodna opinia

Zaczne od tego, ze nie lubie horrorow i chodze do nich dla moich znajomych ale ten byl jednym z lepszych, w ktorym bylam. Zagadki logiczne i o zroznicowanym poziomie. Afmosfera jest. Bardzo duzy plus dla ekupt za pojscie nam na reke pomimo bledu w rezerwacji. :-)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Superheroom
Superheroom

Swiat uratowany

10.11.2019 | data wizyty: 10.11.2019

Wiarygodna opinia

Escape roomy juz nigdy nie beda takie same. Klimat i wystroj super. Pan z obslugi pelne zaangazowanie. Ciekawe zagadki ale sprawily nam ttoche problemu.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Urok
Urok

Bardzo wkreciliśmy sie w klimat

19.10.2019 | data wizyty: 18.10.2019

Pokoj zarąbisty! Bardzi nam sie podobal klimat i wystroj. Majstersztyk. Zagadki i latwe i troche trudniejsze, wiec kazdy znajdzie cos dla siebie.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Tajemnica Władcy Nilu
Tajemnica Władcy Nilu

Mumia odnaleziona

12.10.2019 | data wizyty: 12.10.2019

Fajnie oddany klimat egipskich zagadek, zagadki zróżnicowane. Udało się nam wyjść w ostatniej minucie. Polecamy
Minus tylko dla pana, który odbierał telefon od rezerwacji. Czułam się jakbym mu przeszkadzała :/

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room W cieniu piramid
W cieniu piramid

Czaderski pokój

31.08.2019 | data wizyty: 31.08.2019

Jeden z lub najlepszy pokój w jakim byliśmy. Ilość zagadek, ich zróżnicowanie i jak zawsze prostota jest najtrudniejszym zadaniem. To charakterystyka tego pokoju. Pokój napakowany efektami specjalnymi. Zdecydowanie polecamy

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Czarny motylek
Czarny motylek

Najstraszniejszy jest sam strach

18.08.2019 | data wizyty: 17.08.2019

Nie jestem osobą lubiącą pokoje typu horror i thriller ale ten pokój przypadł mi do gustu. Polecam dla osób mniej odpornych jak ja ;) Zagadki na różnym poziomie chociaż pod koniec nie każdy, w naszej 4-osobowej grupie, mial co robić. Minusem dla mnie było nieewidentne zakończenie zadania. Tak to pokój wart odwiedzenia :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Syreni Śpiew
Syreni Śpiew

Jesteśmy pod wrażeniem wystroju!

18.08.2019 | data wizyty: 17.08.2019

Szłam do tego pokoju z dużymi oczekiwaniami i nie zawiodłam się. Wystrój pokoju jest świetny. Ilość elementów i dekoracji. Jest tylko jeden minus- szukanie w takiej przestrzeni jest dużo cięższe. Niektóre rozwiązania nas zaskoczyły inne były dość standardowe. Dzięki czemu każdy znajdzie coś dla siebie.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Pokaż następne