edison

edison

Powolutku zbieram doświadczenie w ER

10 Odwiedzone

1 Planowane

Skaut

56 Punkty

50
56 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Pogrzeb Arystokraty
Pogrzeb Arystokraty

Pogrzeb

07.11.2019 | data wizyty: 29.10.2019

Nie ma co się rozpisywać... Po prostu pokój obowiązkowy dla każdego fana Escape Roomów. Świetny wystrój, klimat i niezapomniane przeżycia, zwłaszcza dla jednej z osób biorących udział w rozgrywce. Obsługa bez zastrzeżeń. Polecam!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Wstęp wzbroniony
Wstęp wzbroniony

Nie zadzieraj z myśliwym

28.05.2019 | data wizyty: 23.05.2019

Pokój jest świetnie odwzorowany. Możemy poczuć w nim klimat przygody i czyhającego niebezpieczeństwa. Zagadki zróżnicowane, niezbyt trudne i skomplikowane ale jak się przekombinuje z myśleniem, to można utknąć na kilka minut. Byliśmy 4 osobową grupą o różnym stopniu zaawansowania i udało nam się opuścić pokój bez podpowiedzi. Spędziliśmy miło czas i każdy z nas wyszedł zadowolony. Na pewno polecam! :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Więzienie
Więzienie

Współpraca przede wszystkim!

09.02.2019 | data wizyty: 08.02.2017

Początek gry bardzo emocjonujący i stawiający na współpracę oraz spostrzegawczość. Bez nich nie ma mowy o przejściu dalej. Później powinno być już bezproblemowo. Zagadki nie są skomplikowane ale na pewno nie poleciłbym tego pokoju na pierwszy raz. Wystrój jak to w więzieniu - surowy ale świetnie oddający klimat. Osoby z doświadczeniem kilku pokoi powinny sobie poradzić. Pokój może i bez efektu WOW ale warty odwiedzenia. I pamiętajcie, żeby wybrać kogoś doświadczonego na lidera. :)
Obsługa bardzo sympatyczna i bez zastrzeżeń :)

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Czarny motylek
Czarny motylek

Mrocznie ale przyjemnie

02.12.2018 | data wizyty: 10.11.2018

Wiarygodna opinia

Pokój Czarny Motylek jest świetnie wykonany i ma bardzo logicznie poprowadzoną fabułę. Pokój oznaczony jest jako horror i trzyma w napięciu ale nie jest aż taki bardzo straszny jak mogłoby się wydawać. Zagadki zarówno dla ekip zaawansowanych jak i świeżaków. Pokój nieliniowy a i przy niektórych zadaniach wymagana jest współpraca. Nietypowy system podpowiedzi i sposób opuszczenia pokoju na pewno wyróżniają go na tle innych pokoi. Nie ma się do czego przyczepić a tylko można go polecić. Wysoka pozycja w rankingu mówi sama za siebie. Polecam!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Klątwa Skarbu Majów
Klątwa Skarbu Majów

Klątwa nie taka straszna

09.10.2018 | data wizyty: 09.10.2018

Pokój świetnie odwzorowany i dopieszczony w każdym calu. Zagadki niespotykane w innych pokojach a przy niektórych trzeba było naprawdę się nagłowić. Byliśmy 4 osobową ekipą o różnym stopniu zaawansowania, wszyscy świetnie się bawili i udało nam się wyjść przed czasem :) Gorąco polecam!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Zdrada w Breslau
Zdrada w Breslau

Re-we-la-cja!

16.09.2018 | data wizyty: 21.06.2018

Pokój w pełni zasługuje na swoje miejsce w rankingu! Absolutny top jeśli chodzi o Wrocław. Świetnie odwzorowany pokój jak i detale. Już samo wejście do pokoju sugeruje na klimat lat 30-tych. Zagadek jest całe mnóstwo a niektóre wymagają naprawdę sporego pogłówkowania. Polecam!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Pokój babci
Pokój babci

Babcia nie taka święta :)

16.09.2018 | data wizyty: 16.09.2018

Wiarygodna opinia

Pokój ma świetny klimat i wystrój. Jak u babci. :) Zagadki i łatwe, i średnie. Każdy znajdzie coś dla siebie, zarówno osoby z doświadczeniem jak i osoby, które chcą zacząć przygodę w klimatach ER. Byliśmy grupą mieszaną, o różnym stopniu zaawansowania i każdy miał co robić. Pokój wart odwiedzenia. Zwłaszcza dla nowicjuszy.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Wioska Smerfów
Wioska Smerfów

Muchomory, wszędzie muchomory.

03.05.2018 | data wizyty: 03.05.2018

Wiarygodna opinia

Pokój rewelacyjny! Dopracowany każdy szczegół, poziom zagadek jak i rodzaj zróżnicowany. Od prostych, po nieco bardziej wymagające i 'bombowe'. No i ważna jest współpraca. Był to nasz 2 pokój ER ale daliśmy radę. Świetnie się bawiliśmy jako dorośli aczkolwiek wydaję mi się, że optymalna liczba osób na ten pokój to 3. Polecam!!


No i przyda się talent wokalny :D

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni