Przemek K
  • Escape room Ostatni Artykuł

    Ostatni Artykuł
    Składnica Szyfrów
    Legnica

    Dziennikarski kryminał

    15.04.2018 | data wizyty: 13.04.2018

    Bardzo lubimy pokoje od Składnicy Szyfrów i ten jest kolejnym dowodem na to, że można robić pokoje z ciekawą fabułą i ciekawymi rozwiązaniami. Zagadki pasują do tematu i klimatu. Bardzo polecamy!!!

    Odpowiedź Składnica Szyfrów

    Dziękujemy za wspólną zabawę :) Takie komentarze mobilizują nas do jeszcze wytrwalszej pracy nad nowym pokojem. Do zobaczenia :)

  • Escape room Pinokio

    Pinokio
    Fox O'clock
    Wrocław

    Fajny klimatyczny pokój.

    13.03.2018 | data wizyty: 11.03.2018

    Pokój bardzo dobry. Niesamowicie utrzymany klimat. Mnóstwo fajnych gadżetów i ciekawych zabawek manualnych. Sporo zróżnicowanych zagadek powoduje ze pokój jest bardzo aktywny. Byliśmy z osoba która była pierwszy raz i zdecydowanie swietnie ze zaczęła od takiego dobrego pokoju.

  • Escape room NAUTILUS: Podmorska Przygoda

    NAUTILUS: Podmorska Przygoda
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Wiarygodna opinia

    Prawdziwy statek podwodny

    04.12.2017 | data wizyty: 02.12.2017

    Już na pierwszy rzut oka (jeszcze przed wejściem, a właściwie widząc wejście), wiedzieliśmy, że to będzie świetny pokój. Poziom dopracowania na prawdę robi olbrzymie wrażenie.
    Całość wraz z zagadkami tworzy świetny przygodowy scenariusz. Świetna zabawa gwarantowana!
    Zagadki świetni wpisują się w klimat i są bardzo zróżnicowane.
    Obsługa również świetna.
    Bezdyskusyjne 10/10!!!

  • Escape room Operacja "Wrocław"

    Operacja "Wrocław"
    Bermudy Quest
    Wrocław

    Archival rating

    Świetny klimat

    31.07.2017 | data wizyty: 29.07.2017

    Składnica Szyfrów przyzwyczaiła nas do rewelacyjnego klimatu i tym razem nie było inaczej. Wszystkie pokoje wpisują się w ten klimat ale on wcale się nie nudzi. A zagadki na prawdę pomysłowe i zaskakujące. Niektóre rekwizyty (czasem bardzo dużo) są prosto z epoki i świetnie się wpisują w fabułę pokoju.
    Bardzo polecamy ten i pozostałe pokoje!

    Odpowiedź Bermudy Quest

    Dziękujemy za opinię i mamy nadzieje do zobaczenia w kolejnych pokojach :)

  • Escape room Wrota Czasu - Egipt

    Wrota Czasu - Egipt
    TickTack
    Gliwice

    Najlepszy z Egipskich pokoi

    20.07.2017 | data wizyty: 19.07.2017

    Odwiedzając Tortugę nie mieliśmy odwiedzać Egiptu i to byłby błąd!
    Obsługa skutecznie nas zachęciła i odwiedziliśmy również ten niesamowity pokój.
    Wystrój w 100% oddaje klimat epoki. Zagadki i rozwiązania które są wyglądają tak, jakby mogły być w starożytności. Wiernie oddane elementy historii i niesamowite rozwiązania techniczne.
    W tym pokoju nie raz wypowiedzieliśmy znaczące słowa - "No co Ty?"
    Kolejny wielki plus dla obsługi za klimatyczne wprowadzenie!!!

  • Escape room Wrota Czasu - Tortuga

    Wrota Czasu - Tortuga
    TickTack
    Gliwice

    Wiarygodna opinia

    Rewelacyjna podróż w czasie na piracki statek!!!

    20.07.2017 | data wizyty: 19.07.2017

    Ten pokój nam bardzo zaimponował!!! Perfekcyjnie przygotowany. Miał być statek i jest :) i to jaki.
    Zagadki bardzo klimatyczne, rozbudowane, zaskakujące i intrygujące. Pokój wymaga główkowania i szukania. Czasem trzeba coś gdzieś włożyć, a czasem lepiej nie. :D Wszystko świetnie składa się w przygodę na pirackim statku.
    Dodatkowo atmosferę podkręca genialne wprowadzenie (pozdrowienia dla Sebastiana). W ogóle obsługa 11/10. Bardzo życzliwi i rozmowni. Dziękujemy.

  • Escape room Tajemnice Leonarda

    Tajemnice Leonarda
    Escapers
    Warszawa

    Niesamowita podróż w czasie

    19.07.2017 | data wizyty: 18.07.2017

    Ten pokój pokazuje wszystko co powinno być w ER. Na prawdę świetny. Bawiliśmy się jak dzieci :)
    Począwszy od świetnego wprowadzenia aż do równie klimatycznego zakończenia wszystko było mega wkręcające.
    Klimat jak u Leonarda. Tajemnice też jak z jego ręki.
    Zagadki bardzo zróżnicowane i ciekawe. Szczególnie te manualne. Jesteśmy pod dużym wrażeniem.

  • Escape room Grobowiec smoka

    Grobowiec smoka
    Escapers
    Warszawa

    Przygoda w dżungli

    19.07.2017 | data wizyty: 18.07.2017

    Bardzo intrygująca przygoda w dżungli ze smokiem w tle. Niektóre rozwiązania (szczególnie "te cztery") bardzo pomysłowe i zaskakujące.

  • Escape room Czarna Perła

    Czarna Perła
    Open The Lock
    Gorzów Wielkopolski

    Świetna piracka przygoda.

    19.06.2017 | data wizyty: 18.06.2017

    To jest jeden z tych pokoi, w których bawisz się na całego. Zagadki bardzo ciekawe i bardzo logiczne. Niektóre rozwiązujesz szybko z przyjemnością a nad niektórymi trzeba chwilę się zastanowić. Klimat pokoju bardzo dobrze oddaje piracki statek.
    Zdecydowanie polecamy wszystkim ekipom. Dla początkujących będzie to świetne rozpoczęcie przygody z ER a dla zaawansowanych świetna zabawa.

    PS. Obsługa rewelacja. Dziękujemy za niespodziankę :)

  • Escape room Skarbówka - Tajemnicza Zbrodnia

    Skarbówka - Tajemnicza Zbrodnia
    Exit19.pl
    Wrocław

    Archival rating

    Świetny fabularny pokój!

    12.06.2017 | data wizyty: 09.06.2017

    Pokój swietnie wykonany - z dbałością o każdy szczegół. Klimat tego pokoju jest na prawdę idealny. Natomiast fabuła potrafi zaskoczyć tak jak niektóre rozwiązania. Zdecydowanie polecamy!

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 4 5 6 7