Przemek K

Przemek K

Najważniejsze jest to, żeby w pokoju bawić się na całego. Uwielbiam dobrą przygodę z pokojem. No i stałem się dość wybredny :)

80 Odwiedzone

4 Planowane

Pionier

176 Punkty

150
176 pkt
225

Wszystkie opinie

Escape room Pasażer
Pasażer

PKP :)

28.08.2019 | data wizyty: 26.08.2019

Wiarygodna opinia

Podróż pociągiem oddana niemal 1 do 1. To uwielbiam w ER - realizm. I tutaj czujemy go rewelacyjnie. Sama rozgrywa to po prostu akcja jak z filmów akcji. Czujesz się jak jej bohater. Od strony escaperoomowej zagadki bardzo przyjemne, raczej łatwe dla doświadczonych ekip. Spójne i logiczne - co lubię.
Zdecydowanie pokój wygrywa realizmem i dlatego polecam go wszystkim!!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Lokalizacja
Lokalizacja

Muszę zabierać ze sobą wiecej pieluch

11.08.2019 | data wizyty: 28.06.2019

W tym pokoju jest WSZYSTKO! Świetna zabawa przede wszystkim. Gra zaczyna się do słownie od wejść i zaczyna się ekstra zabawa. I trwa do samego końca. Co chwile tylko wybuchały emocje typu wow, ale zaj...e. Na prawdę pierwszorzędny ER. To co tam się dzieje jest nie do opisania. Trzeba zobaczyć samemu.
PS. Przy 2 osobach bardzo dużo roboty.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Syreni Śpiew
Syreni Śpiew

Świetny pokój w klimacie Pottera

11.08.2019 | data wizyty: 08.08.2019

Pokój o magii, więc można powiedzieć, że jestem nim oczarowany. Świetna fabuła, rewelacyjny klimat i świetne różnorodne zagadki. Nic tylko polecać i polecać. Must visit!!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Lochy Króla Artura
Lochy Króla Artura

To jest mój klimat po całości.

11.08.2019 | data wizyty: 09.08.2019

Tak właśnie powinny wyglądać pokoje :) Mój ulubiony klimat, więc opinia może nie będzie najbardziej rozbudowana, ale po prostu petarda.
W pokoju jest co robić nawet dla 4 osób. Świetne, zaskakujące zagadki. Niektóre wielopoziomowe i złożone. Inne w pełni oddające klimat. Wykończenie pokoju na najwyższym poziomie. Kolejna perełka na liście :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room W cieniu piramid
W cieniu piramid

REWELKA

25.06.2019 | data wizyty: 21.05.2019

Wiarygodna opinia

Pokój świetny. Rewelacyjnie się bawiliśmy nawet w dwie osoby. Firma przyzwyczaiła nas do rewelacyjnej jakości i nie rozczarowali nas. PETARDA.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Wioska Smerfów
Wioska Smerfów

Nie pamiętasz jak było w bajce?

20.09.2018 | data wizyty: 12.09.2018

Świetna sprawa. Już pierwsza rzecz spotkała się z naszą reakcją pod tytułem - Ty to zrób bo będzie jak w bajce :) Klimat jest oddany w 100%. Bardzo ciekawe i niepowtarzalne zagadki. Generalnie super polecam. Szczególnie dla fanów świetnego klimatu.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Legenda Miecza
Legenda Miecza

Pokój badzo dobry ale bez tego ostatecznego wow.

01.07.2018 | data wizyty: 01.07.2018

Wiarygodna opinia

Generalnie pokój jest super. Szczególnie klimat i wystrój pokoju - takie właśnie powinny być pokoje. Nic do zarzucenia w tej kwestii. Zagadki nie były trudne, ale świetnie zorganizowane i zaplanowane. Jeden gadżet szczególnie nam się spodobał. If you know what I mean... :)
Pokój szczególnie polecamy mniej doświadczonym ekipom. W sumie chyba powinien ten pokój mieć dwie wersje trudności.
Natomiast jedyny niedosyt jaki jest stanowi fakt, że nie było ostatecznie tego wow. Może dlatego, że wcześniej byliśmy w innym pokoju tej firmy.
Nie zmienia to faktu, że pokój należy do ścisłej czołówki ER w PL.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Wyspa
Wyspa

Bardzo ciekawe zagadki

30.06.2018 | data wizyty: 30.06.2018

Wiarygodna opinia

Największą zaletą tego pokoju są bardzo ciekawe zagadki - złożone i wymagające myślenia. Cała ekipa prowadziła dyskusje nad rozwiązaniem. To było super. Fabuła również ciekawa. Wykończenie pokoju bardzo dobre chociaż zmienilibyśmy niektóre elementy, które naszym zdaniem nie pasowały do reszty wystroju.
Zdecydowanie warto odwiedzić ten pokój.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Obłęd
Obłęd

Obłędnie świetny pokój

30.05.2018 | data wizyty: 29.05.2018

RE-WE-LA-CJA!!! Na prawdę widzieliśmy już dużo pokoi ale ten jest świetny. Poziom wykończenia tego pokoju ustanawia nowe standardy. Rozmach to delikatne określenie. Zdecydowanie wart swojej ceny - porównując zabawę, jaką otrzymujesz w pokoju za 120-160 zł a zabawą w tym pokoju to cena jest i tak niewielka.

Polecamy to mało powiedziane. Pokój nie jest trudny, jednak dla dobrej zabawy lepiej mieć kilku-pokojowe doświadczenie.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Nekromanta
Nekromanta

Technicznie świetny pokój

15.04.2018 | data wizyty: 13.03.2018

Pokój Nekromanta wypchany jest świetnymi rozwiązaniami technicznymi. Powodują one niesamowitą zabawę. W sumie jest to takie pokój, w którym można byłoby już po zakończeniu siedzieć godzinami i powtarzać niektóre elementy. Świetny. Zagadki wymagające i ciekawe. Ekstra zabawa. Polecamy!!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Pokaż następne