Andrzej K. 16

Andrzej K. 16

Hej, jestem Andrzej K. 16. Mam na swoim koncie 24 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

24 Odwiedzone

0 Planowane

Skaut

51 Punkty

50
51 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Mroczna Puszcza
Mroczna Puszcza

Mroczna Puszcza

18.05.2018 | data wizyty: 05.05.2018

Andrzej K. 16 22 opinie

to jest jeden z tych pokoi który sam w sobie jest zagadką... po wejściu do pokoju nie wiesz co Cie w nim jeszcze czeka,ciekawe zagadki,wielki plus że w pokoju są też zagadki elektroniczne a nie tylko kłódki,klimat pokoju genialny.. jest to najlepszy pokój w Nowym Sączu i najlepsza obsługa! polecam!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Kolekcjoner kości
Kolekcjoner kości

Kolekcjoner kości

18.05.2018 | data wizyty: 17.02.2018

Andrzej K. 16 22 opinie

pokój ma swój klimat..ciemny,mroczy pokój w którym można poczuć się jak u seryjnego mordercy.. zagadki trudne,nie które dla nas mało logiczne..ale największym minusem to te latarki.. byliśmy w cztery osoby połowa z nas nie miała co robić ze względu na brak oświetlenia..

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Lampa Łukasiewicza
Lampa Łukasiewicza

Lampa Łukasiewicza

18.05.2018 | data wizyty: 03.05.2018

Andrzej K. 16 22 opinie

świetny pokój, świetne nieliniowe zagadki przez co każdy ma co robić, a w dodatku świetna obsługa nic dodać nic ując :) serdecznie polecam bo warto

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Piła
Piła

piła

18.05.2018 | data wizyty: 02.03.2018

Andrzej K. 16 22 opinie

slyszac pile mamy przed oczami filmy.. ale nie stety wiele ten pokoj nie ma wspolnego z filmem.. dla mlodszych uczestnikow moze byc straszny ale dla "starych wyjadaczy" pokoj latwy ,wystroj ok ale bez rewelacji :)

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Tajemniczy las
Tajemniczy las

Tajemniczy las

18.05.2018 | data wizyty: 17.02.2018

Andrzej K. 16 22 opinie

to jest jeden z takich pokoi o którym chciałoby się wiele pozytywnego napisać a nie można żeby nie zepsuć innym zabawy.. pokój to jedna wielka zagadka, najlepszy w jakim byliśmy, zagadki świetne, niespodzianki które czekaja nas w pokoju.. no to trzeba przeżyć .. polecam serdecznie

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Mumia
Mumia

Mumia

18.05.2018 | data wizyty: 20.01.2018

Andrzej K. 16 22 opinie

bardzo fajny pokój, dużo w nim miejsca nie ma, ale jestem fanem takiego rodzaju zagadek, te mechanizmy w pokoju, serdecznie polecam pod względem zagadek i wystroju pokój jest genialny

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Martwa Cisza
Martwa Cisza

Cisza

18.05.2018 | data wizyty: 20.01.2018

Andrzej K. 16 22 opinie

w tym pokoju zagadki są ciekawsze od samego klimatu pokoju, w tym er duży plus za zagadki manualne a nie same kłódki..klimat pokoju szału nie robi ale ze względu na zagadki polecam ten er

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Zbójecki skarb
Zbójecki skarb

Zakopane

18.05.2018 | data wizyty: 27.01.2018

Andrzej K. 16 22 opinie

pokój w klimacie regionalnym więc dla turystów na liście obowiązkowej do przejścia, zagadki nie standardowe co jest plusem,same kłodki to dla nas już nuda :D nie jest trudnym pokojem ale trzeba być spostrzegawczym, polecam ten pokój ze względu na jego klimat bardzo nam sie spodobał

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Kraina Czarów
Kraina Czarów

..

14.05.2018 | data wizyty: 01.02.2018

Andrzej K. 16 22 opinie

Pokój ciekawy, wystrój kolorowy,prawdziwa kraina czarów,ale największym atutem tego pokoju są zagadki,są nie typowe i skłaniają do myślenia a to właśnie o to chodzi w tej zabawie,obsługa miła, serdecznie polecam ten er

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Escape DaVinci
Escape DaVinci

DaVinci

03.05.2018 | data wizyty: 27.04.2018

Andrzej K. 16 22 opinie

takie pokoje lubimy, gdzie czuć profesjonalizm właścicieli, poświęcenie włożone w przygotowanie pokoju,podejscie do klienta. Pokój dla nas świetny, mimo iż mamy troche pokoi na swoim koncie ten sprawił nam trudności,zagadki nie banalne, ciekawe ale największym plusem tego pokoju jest jego klimat, wystój pokoju dopieszczony w każdym calu.. serdecznie polecam ten pokój,jest genialny

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Pokaż następne