marta94759

marta94759

Hej, jestem marta94759. Mam na swoim koncie 16 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

16 Odwiedzone

5 Planowane

Skaut

57 Punkty

50
57 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Osadzeni w Bunkrze
Osadzeni w Bunkrze

Ciekawe doświadczenie!

17.02.2020 | data wizyty: 09.01.2020

Wiarygodna opinia

marta94759 10 opinii

Pokój ciekawy, nie oczywisty. Odwiedziliśmy pokój w cztery osoby. Każdy miał co robić. Zagadki interesujące, niektóre były dla nas nowe.
Pokój godny polecenia dla początkujących i nie tylko :)

Zobacz zgłoszenia (1)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Pasażer
Pasażer

Rewelacja!

17.02.2020 | data wizyty: 10.12.2019

marta94759 10 opinii

W pokoju byliśmy w cztery osoby. Było nas akurat :) Klimat jest rewelacyjny, już od samego wejścia do pokoju czuć, ze będzie to udana zabawa.
Udało nam się rozwiązać wszystkie zagadki, które nie są zbyt oczywiste.
Podsumowując, przednia zabawa i rewelacyjny klimat.
Polecamy!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room ShowShank
ShowShank

Krzesło, a na krześle...

29.10.2019 | data wizyty: 29.10.2019

marta94759 10 opinii

Pokój bardzo nam się podobał. Byliśmy w 6 osób i to było w pewnym momencie trochę dużo. Nie każdy miał coś do roboty. Zagadki umiarkowanie trudne, ale pomimo tego, że kilka ER już za nami to zostaliśmy parę razy zaskoczeni :)
Pokój mogę polecić, ale bez pewności, ze potraficie współpracować to nie wyjdzie :D Powodzenia :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Złoto nazistów
Złoto nazistów

Złoto jest nasze.

18.09.2019 | data wizyty: 09.09.2019

marta94759 10 opinii

Ogromny plus pokoju to to, że zagadki nie są liniowe. Nastrój jest niesamowity, pokój dopracowany w najmniejszych szczegółach. Gorąco polecam dla 3, max 4 osób.
Świetna obsługa. Wizyta przebiegła miło i przyjemnie dzięki Pani Nikoli :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Pokój hotelowy - miejsce zabójstwa
Pokój hotelowy - miejsce zabójstwa

Nie było łatwo!

24.12.2018 | data wizyty: 30.11.2018

Wiarygodna opinia

marta94759 10 opinii

Pokój trudny. Zagadki dość zawiłe, nieoczywiste. Pokój odwiedziliśmy w cztery osoby, jeżeli chodzi o nasze doświadczenie to było bardzo zróżnicowane. Pokój wybraliśmy ze względu na temat i nie zawiedliśmy się. Pokój utrzymany jest w klimacie zbrodni. Udało nam się wyjść z pokoju, ale z dość dużą liczbą podpowiedzi. Pokój dla łebskich i przygotowanych na niespodziewane zwroty akcji.
POLECAM!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Przeklęta wyspa
Przeklęta wyspa

Rewelacja!

24.12.2018 | data wizyty: 25.11.2018

Wiarygodna opinia

marta94759 10 opinii

Pokój REWELACJA! Wszystko od wystroju pokoju po formę podpowiedzi przemyślane i zaplanowane w najdrobniejszych szczegółach. Obsługa przemiła i otwarta.
W pokoju byliśmy w 4 osoby, każdy z nas miał inne doświadczenia w odwiedzanych ER, ale daliśmy radę i wyszliśmy przed czasem.
Bardzo dobrze wspominam tę wizytę!
GORĄCO POLECAM!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Kolonizacja Marsa
Kolonizacja Marsa

Terraformacja marsa zakończona!

13.10.2018 | data wizyty: 09.10.2018

Wiarygodna opinia

marta94759 10 opinii

Pokój REWELACJA. Klimat dopracowany w najmniejszych szczegółach i utrzymany już od pierwszych sekund gry. Byliśmy w pokoju w cztery osoby i każdy miał w nim coś do zrobienia. Zagadki ciekawe, wymagające czasami współpracy, a czasem po prostu odrobiny sprytu :) Zdecydowaną zaletą pokoju jest to, że brak w nim kłódek, dzięki czemu staje się NIEPRZEWIDYWALNY. Obsługa przemiła i pomocna, tryskająca optymizmem :) Pokój ciekawy, klimatyczny i na pewno warty polecenia :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Chata Wiedźmy
Chata Wiedźmy

Chatka w głębi lasu!

27.05.2018 | data wizyty: 09.04.2018

marta94759 10 opinii

Rewelacja!!! Klimat i wystrój daje możliwość poczucia się jak w prawdziwej chacie widźmy. Zagadki w dużym stopniu elektroniczne, ale trzeba dobrze główkować, żeby je rozwiązać.
Pokój nie należy do najłatwiejszych. Byliśmy w cztery osoby, w tym trzy były pierwszy raz, z pokoju udało nam się wyjść tuż przed upływem czasu.
Obsługa bardzo miła, rozgadana i pomocna :)
Pokój bardzo polecam. Emocje i świetna zabawa gwarantowane!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Dom mordercy
Dom mordercy

Dreszczyk emocji!

27.05.2018 | data wizyty: 10.04.2018

marta94759 10 opinii

Pokój zachowany w rewelacyjnym klimacie zbrodni! Zagadki logiczne, niektóre trudniejsze inne łatwiejsze, ogólnie polecam każdemu kto lubi niewielką dawkę adrenaliny.
W pokoju byliśmy w 5 osób, ale wydaje nam się, że to ciut za dużo...nie zawsze wszyscy mieliśmy coś do zrobienia. Pokój odpowiedni nawet dla osób, które rozpoczynają swoją przygodę z ER.
Obsługa bardzo miła i pomocna :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Asasino
Asasino

Rewelacyjny dla lubiących zagadki!

27.05.2018 | data wizyty: 26.05.2018

marta94759 10 opinii

W pokoju byliśmy w cztery osoby, to dopiero nasze początki, ale daliśmy radę na poziomie średnio zaawansowanym, chociaż po wyjściu żałowaliśmy, że nie skorzystaliśmy z opcji eksperckiej :)
Pokój wciągający, mnóstwo zagadek logicznych, powoduje, że zabawa jest przednia. Zagadki dobrze przemyślane i świetnie splecione w spójną całość.
Byliśmy w pokoju w cztery osoby i każdy miał coś do zrobienia.
Obsługa bardzo miła, świetnie wprowadziła w klimat pokoju.
Polecam wszystkim, którzy chcą się dobrze bawić i troszkę pogłowić!! :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni