nina.niedzialek
  • Escape room W cieniu piramid

    W cieniu piramid
    Wyjście Awaryjne
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Niesamowita zabawa!

    23.07.2019 | data wizyty: 22.07.2019

    Do piramidy wybraliśmy się we dwójkę. Pokój ma niesamowity klimat, przenieśliśmy się w czasie i czuliśmy jak w prawdziwej piramidzie! Scenografia pokoju jest na najwyższym poziomie. Podczas zabawy czuliśmy cały czas lekka adrenalinę, co dodawało grze smaku.
    Zagadki kreatywne, nietuzinkowe.
    W pokoju ważna jest współpraca :-)
    Końcówka gry zaskakuje, gdyż trzeba podjąć trudna decyzje... ;-)
    Serdecznie polecam!

  • Escape room NAUTILUS: Podmorska Przygoda

    NAUTILUS: Podmorska Przygoda
    Wyjście Awaryjne
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Podmorska przygoda

    11.02.2019 | data wizyty: 09.02.2019

    Wchodząc do pokoju od razu przenosimy się w inny wymiar - do łodzi podwodnej. Bardzo dopracowany wystrój wnętrza, wszystkie elementy do siebie pasują, nic nie jest przypadkowe.
    Zagadki niestandardowe, jeśli ktoś spodziewa się samych kłódek to miło się zaskoczy :-)
    Pokój spełnił wszystkie nasze oczekiwania, każdy znalazł w nim coś dla siebie.
    Polecam!

  • Escape room Przeklęty Obraz

    Przeklęty Obraz
    Black Cat Escape Room
    Warszawa

    Gdzie ta Ruda?

    03.01.2019 | data wizyty: 02.01.2019

    Zachęcone po wyjściu z Sex Roomu poszłyśmy za ciosem i udałyśmy się od razu do Przeklętego Obrazu.
    Fabuła pokoju bardzo ciekawa.
    Zagadki zróżnicowane i dość trudne.
    Pokój baaardzo się nam podobał - jak wszystkie inne pokoje w Black Cat ;-)

  • Escape room Sex room

    Sex room
    Black Cat Escape Room
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Pokój bardzo sexy

    03.01.2019 | data wizyty: 02.01.2019

    Do tego pokoju chciałyśmy pójść już od dawna i nie zawiodłyśmy się.
    Wchodząc do sex roomu widzimy dokładnie to, czego się każdy spodziewa :-D dzięki wystrojowi i tematyce miałyśmy dużo radości i śmiechu podczas zabawy.
    Zagadek dość dużo i ciekawe.
    Pokój na pewno dobry na wieczory panieńskie/kawalerskie lub wyjście z przyjaciółmi w celu zabawy.

  • Escape room Legenda Miecza

    Legenda Miecza
    Wyjście Awaryjne
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Z wizytą u króla Artura

    29.12.2018 | data wizyty: 28.12.2018

    Legenda Miecza to pokój bardzo klimatyczny. Wystrój został dopracowany w najmniejszych szczegółach, dzięki czemu przebywając tam mogliśmy się poczuć, jak na średniowiecznym zamku.
    Zabawa miła i przyjemna. Pokój, do którego spokojnie mogą pójść osoby początkujące, ale osoby zaawansowane również będą się tam dobrze bawić :-)
    Polecam!

  • Escape room Łowca Głów

    Łowca Głów
    Amazeing
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Strach ma wielkie oczy

    17.12.2018 | data wizyty: 16.12.2018

    Długo czekaliśmy i przygotowywaliśmy się na ten pokój i jesteśmy bardzo zadowoleni!
    Pokój dla osób o raczej mocnych nerwach ;-)
    Bardzo dużo ciekawych i trudnych zagadek, niesamowita atmosfera, świetny początek gry jak i zakończenie.
    Na pewno ogromną zaletą jest klimat, jaki tworzy pokój - od samego początku można się bardzo wczuć w scenariusz.
    Dla Nas Łowca Głów był strzałem w dziesiątkę i po wyjściu długo przeżywaliśmy i rozmawialiśmy o tym o co się tam wydarzyło :D

    POLECAM!

  • Escape room Chata Wiedźmy

    Chata Wiedźmy
    Escape Room Majdańska 18 Warszawa
    Warszawa

    Bajka o babie Jadze

    25.11.2018 | data wizyty: 13.10.2018

    Do Chaty chcieliśmy się już wybrać od dłuższego czasu. Byliśmy nastawieni na coś fajnego i nie zawiedliśmy się.
    Wchodząc do Chaty można się poczuć jakby naprawdę było się w świecie magii. Aranżacja pokoju na najwyższym poziomie. Atrakcje za oknem również :-)
    Dla Nas jedynym minusem był mrok panujący w chacie-rozumiemy, że ma to na celu podkręcenie klimatu ale w niektórych miejscach ciężko było coś zobaczyć, przez co mieliśmy problem z rozwiązaniem jednej z zagadek.
    Zagadki bardzo ciekawe i w innym stylu niż w pokojach, w których byliśmy do tej pory.
    Plus za wprowadzenie, które od razu przenosi w świat Wiedźmy.
    Pokój na pewno godny odwiedzenia i polecenia!

  • Escape room Przeklęta wyspa

    Przeklęta wyspa
    Escape Project
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Raj czy piekło? :-)

    25.11.2018 | data wizyty: 11.11.2018

    Przeklęta wyspa to pokój, który zaskoczył Nas swoim wystrojem! Wchodząc tam poczuliśmy się jakbyśmy byli na prawdziwej wyspie (polecam wygodne obuwie ;-) ) Wystrój stwarza niesamowity klimat, dzięki czemu można się wczuć w całą historię.
    Zagadki bardzo różnorodne, ciekawe i wymagające - kolejny plus.
    My na wyspie bawiliśmy się świetnie i wyszliśmy baaardzo zadowoleni.
    Polecam!

    PS. Super obsługa.

  • Escape room Cyrk dziwadeł

    Cyrk dziwadeł
    Escapers
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Let The Freak Show Begin!

    07.05.2018 | data wizyty: 06.05.2018

    Cyrk Dziwadeł...

    ... w momencie zamknięcia drzwi pokoju przenieśliśmy się w inną rzeczywistość. Niesamowicie autentyczny klimat, pokój fantastyczny pod względem wystroju i dekoracji, wszystko idealnie dopracowane.

    Wiele radości, a także trudności sprawiło nam rozwiązywanie zagadek, które nie są oczywiste i wymagają skupienia się. Mnóstwo rozwiązań technicznych, a także świetna niespodzianka niespotykana w innych escape roomach - warto pójść chociażby dla tego elementu!

    To już Nasz 3 pokój w Escapersach i jak zwykle wyszliśmy zachwyceni!

    Polecam każdemu!

    Zdjęcie grupy na Facebook
    (kliknij, by zobaczyć zdjęcie na Facebook)
  • Escape room Napad na bank

    Napad na bank
    Akcja Ewakuacja nr 1 Warszawa
    Warszawa

    Jak ukraść 3 miliony złotych?

    09.04.2018 | data wizyty: 07.04.2018

    Pokój zdecydowanie pokój inny, niż odwiedzone dotychczas pokoje.
    [spoiler] i My, którzy planujemy okraść bank. Każde potknięcie [spoiler], który może zniweczyć nasze plany,
    Pokój bardzo przyjemny, duża ilość zagadek do rozwiązania, trzeba trochę pokombinować i mocno współpracować. Minusem, w Naszym odczuciu był wystrój, który bardziej przypominał zwykły pokój niż wnętrze banku i nie do końca przypadł Nam do gustu - stąd niższa ocena za klimat.
    Pokój na pewno dobry dla osób, które lubią kryminały.
    Obsługa miła i profesjonalna.

Zobacz więcej opinii: 1 2