Monika N. 7
  • Escape room Kwarantanna

    Kwarantanna
    Portal Escape Games
    Łódź

    Nie tak miało być

    17.02.2019 | data wizyty: 16.02.2019

    Czytając same dobre opinie na temat tego pokoju spodziewałam się dobrej zabawy, a było zupełnie przeciwnie. Pokój jest nieliniowy, ale jest momentami zagmatwany. Po wyjściu z Escape roomu zastanawiałam się czy to moja wina że nie rozumiałam zagadek czy jednak coś nie grało. Mam już pewien bagaż odwiedzonych pokoi i byłam w zdecydowanie trudniejszych. Qwarantanna nie była trudna, za to była chaosem. Za dużo elementów nie powiązanych ze sobą. Nie grało tam nic, mimo że zagadki były różnorodne to pokój był naprawdę nie dopracowany moim zdaniem. Wyszłam ze znajomymi sfrustrowana a nie tak miało być.

  • Escape room Doktor Dżumy (STEAMPUNK)

    Doktor Dżumy (STEAMPUNK)
    "Funny Will" Kraków
    Kraków

    Niesamowita elektronika

    02.01.2019 | data wizyty: 02.05.2018

    Pokój zdecydowanie wyróżnia się na tle innych. Wszystkie zakładki są elektroniczne, więc jeśli ktoś szuka nietypowych rozwiązań to jest to pokój dla niego. Wystrój jest perfekcyjny! Byliśmy we czwórkę i bawiliśmy się brawurowo. Trochę chemii, fizyki i spostrzegawczości no i lęk na dżumę zrobiony. Zakończenie dzięki obsłudze było wyjątkowo miłe i zabawne, nie tylko dlatego że udało nam się wydostać z pokoju. Mój number one jak do tej pory :)

  • Escape room Laboratorium rzeźnika

    Laboratorium rzeźnika
    Escape Land Kraków
    Kraków

    Wiarygodna opinia

    Mrozi krew w żyłach

    01.01.2019 | data wizyty: 01.01.2019

    Fantastyczny pokój, dla osób które chcą poczuć klimat grozy. Pradziwy horror. Od początku do końca trzyma w napięciu. Zagadki nie są bardzo trudne. Większość logicznych i zróżnicowanych, więc nie ma nudy. Byliśmy we dwoje i jednak rzeźnik nas zaszlachtował (zabrakło 5minut, żeby mu uciec), dlatego polecam iść w więcej niż 2 osoby. Zdecydowanie 10/10. Nie można powiedzieć nic złego. Majstersztyk!

  • Escape room Statek Piratów

    Statek Piratów
    Combinator Kraków
    Kraków

    Wiarygodna opinia

    Genialny wystrój, ale pokój który przeszedł swoje

    29.12.2018 | data wizyty: 13.07.2018

    Niesamowity wystrój pokoju, przenosi na statek każdym detalem, aczkolwiek nie byliśmy zadowoleni ponieważ zagadki były podniszczone i będąc w 4kę bardzo ciężko było nam je wszystkie ogarnąć. Straciliśmy czas na zagadkach wymagających spostrzegawczości i nie polegliśmy dlatego, że czegoś nie zauważyliśmy tylko dlatego że coś nie działało a obsługa tego nie zauważyła. Także po renowacji będzie fantastycznie a na tamten moment kiedy byliśmy trochę się zawiodłam.

  • Escape room Tesla

    Tesla
    Tkalnia Zagadek
    Radom

    Archival rating

    Laboratorium ciekawostek

    28.12.2018 | data wizyty: 20.10.2018

    Skomplikowane, fizyczne zagadki. Dużo zadań do zrobienia. We trójkę robota paliła nam się w rękach. Trochę chyba przerósł nas poziom trudności aczkolwiek wyszliśmy przed czasem z jedną podpowiedzią.

  • Escape room Nocny Marek

    Nocny Marek
    kryptotex.pl
    Kraków

    Wiarygodna opinia

    Rewelacyjne zagadki

    28.12.2018 | data wizyty: 24.11.2018

    Niesamowitej jakości, ciekawe, niesztampowe zagadki. We czwórkę bawiliśmy się naprawdę genialnie. Bez żadnej podpowiedzi wyszliśmy minutę przed czasem, aczkolwiek pokój jest dosyć trudny.

  • Escape room Strefa Cienia

    Strefa Cienia
    Tkalnia Zagadek
    Radom

    Ciekawy klimat

    28.12.2018 | data wizyty: 27.12.2018

    Klimatyczny pokój, z bardzo przyjemnym wystrojem. Zagadki nie są ułożone liniowo. Byliśmy w 3 osoby i była to optymalna ilość, która zapewniła nam zabawę przez całą godzinę. Mimo że pokój nie należy do najtrudniejszych to ani przez chwilę się nie nudziłam(a pewien bagaż Escape roomów już mam). Wyszliśmy z jedną małą wskazówką przed czasem.