Hoopoe
  • Escape room Wikingowie · Amulety Mocy

    Wikingowie · Amulety Mocy
    Escape ARENA
    Poznań

    Wiarygodna opinia

    Polska czołówka!

    17.11.2019 | data wizyty: 16.11.2019

    Po odwiedzeniu prawie pięćdziesięciu ERów ten pokój znajduje się w mojej czołówce. W każdym kolejnym etapie gry nasz zachwyt był coraz większy 😃 Mistrz gry i jego nietypowe wprowadzenie "robi robotę". Czuć pasję i serducho wkładane w każdy element pokoju i gry. Dziękujemy i do zobaczenia w Jaskini hazardu 😉

  • Escape room Galaktyka Tajemnic

    Galaktyka Tajemnic
    Escape ARENA
    Poznań

    Wiarygodna opinia

    StarWars

    17.11.2019 | data wizyty: 16.11.2019

    Tę firmę prowadzą ludzie, którzy są prawdziwymi pasjonatami. Po odwiedzeniu Galaktyki i Wikingów wyjechaliśmy z Poznania pod ogromnym wrażeniem tego, jak wiele może zdziałać wprowadzenie do gry przez odpowiedniego człowieka. Wszystkie zagadki świetnie wpisują się w klimat pokoju, a gra po prostu płynie. Must have na mapie Poznania!

  • Escape room Osadzeni w Bunkrze

    Osadzeni w Bunkrze
    8 Gates Escape Room
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Bunkier

    14.07.2019 | data wizyty: 13.07.2019

    Wyszliśmy bardzo mile zaskoczeni z tego pokoju! Ostatnia zagadka jest niezwykle przemyślana i daje ogromną satysfakcję z rozwiązywania. Miła i kompetentna Mistrzyni Gry. Serdecznie polecam!

  • Escape room Gniew Olimpu

    Gniew Olimpu
    Break The Brain
    Bydgoszcz

    Wiarygodna opinia

    Olimp

    07.04.2019 | data wizyty: 10.01.2018

    Wystrój pokoju jest piękny i dopracowany w każdym szczególe. Świetnie się tam bawiłyśmy we dwie osoby. Zagadki niestandardowe, dające frajdę z pokonania ich.
    Polecam!

  • Escape room Laboratorium strachu

    Laboratorium strachu
    Find The Key
    Grudziądz

    Trochę strasznie ;)

    07.04.2019 | data wizyty: 06.02.2018

    Pokoje w tej firmie zdecydowanie mogą pochwalić się klimatem. Każdy jest inny, ale skutecznie wprowadza w tematykę. Znalazło się tam kilka ciekawych rozwiązań, a towarzyszący dreszczyk emocji motywował do szybszego rozwiązywania zagadek ;)

  • Escape room Pokój Czarnego Pana

    Pokój Czarnego Pana
    Find The Key
    Grudziądz

    Pokój sam-wiesz-kogo

    07.04.2019 | data wizyty: 06.02.2018

    W moim odczuciu najlepszy pokój w tej firmie. Wystrój jest przepiękny a elementy wystroju na samym wejściu robią niesamowite wrażenie. Znajdziecie tam również kilka rozwiązań, które mile zaskakują.
    Polecam! :)

  • Escape room Wyspa tajemnic

    Wyspa tajemnic
    Odklucz Swój Umysł
    Bydgoszcz

    Polecam!

    07.04.2019 | data wizyty: 15.03.2018

    Mimo, że byliśmy w tym pokoju już jakiś czas temu, to bardzo pozytywnie go wspominamy. Moim zdaniem idealny dla ekipy trzyosobowej. Miły, przyjemny, z ciekawymi rozwiązaniami i elementem zaskoczenia, czyli posiada to, co dobry ER mieć powinien :)
    Polecam!

  • Escape room Zapomniany pokój

    Zapomniany pokój
    WALKOUT
    Gdynia

    Zapomniany

    07.04.2019 | data wizyty: 11.04.2018

    Pokój oznaczony jest jako trudny, ale w naszym odczuciu jest on po prostu nie do końca logiczny. Było kilka nietypowych rozwiązań, ale moja ocena pozostaje tylko neutralna.

  • Escape room Martwa Cisza

    Martwa Cisza
    LetMeOut
    Zakopane

    Na pierwszy raz

    07.04.2019 | data wizyty: 04.05.2018

    Ten pokój nie sprawił nam większych problemów. Polecałabym go na pierwszy raz, aby zorientować się na czym polega ta cała zabawa ;)

  • Escape room Kraina Czarów

    Kraina Czarów
    LetMeOut
    Zakopane

    Pozytywnie

    07.04.2019 | data wizyty: 04.05.2018

    W naszej ekipie opinie o tym pokoju były baaardzo podzielone ;) W każdym razie ja wspominam go pozytywnie. Po długim czasie pamiętam do tej pory kilka rozwiązań, których dotąd nie spotkałam jeszcze nigdzie indziej :)

Zobacz więcej opinii: 1 2 3