Hoopoe

Hoopoe

Hej, jestem Hoopoe. Mam na swoim koncie 47 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

47 Odwiedzone

12 Planowane

Nawigator

111 Punkty

100
111 pkt
150

Wszystkie opinie

Escape room Wikingowie · Amulety Mocy
Wikingowie · Amulety Mocy

Polska czołówka!

17.11.2019 | data wizyty: 16.11.2019

Wiarygodna opinia

Po odwiedzeniu prawie pięćdziesięciu ERów ten pokój znajduje się w mojej czołówce. W każdym kolejnym etapie gry nasz zachwyt był coraz większy ? Mistrz gry i jego nietypowe wprowadzenie "robi robotę". Czuć pasję i serducho wkładane w każdy element pokoju i gry. Dziękujemy i do zobaczenia w Jaskini hazardu ?

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Galaktyka Tajemnic
Galaktyka Tajemnic

StarWars

17.11.2019 | data wizyty: 16.11.2019

Wiarygodna opinia

Tę firmę prowadzą ludzie, którzy są prawdziwymi pasjonatami. Po odwiedzeniu Galaktyki i Wikingów wyjechaliśmy z Poznania pod ogromnym wrażeniem tego, jak wiele może zdziałać wprowadzenie do gry przez odpowiedniego człowieka. Wszystkie zagadki świetnie wpisują się w klimat pokoju, a gra po prostu płynie. Must have na mapie Poznania!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Osadzeni w Bunkrze
Osadzeni w Bunkrze

Bunkier

14.07.2019 | data wizyty: 13.07.2019

Wiarygodna opinia

Wyszliśmy bardzo mile zaskoczeni z tego pokoju! Ostatnia zagadka jest niezwykle przemyślana i daje ogromną satysfakcję z rozwiązywania. Miła i kompetentna Mistrzyni Gry. Serdecznie polecam!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Gniew Olimpu
Gniew Olimpu

Olimp

07.04.2019 | data wizyty: 10.01.2018

Wiarygodna opinia

Wystrój pokoju jest piękny i dopracowany w każdym szczególe. Świetnie się tam bawiłyśmy we dwie osoby. Zagadki niestandardowe, dające frajdę z pokonania ich.
Polecam!

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Laboratorium strachu
Laboratorium strachu

Trochę strasznie ;)

07.04.2019 | data wizyty: 06.02.2018

Pokoje w tej firmie zdecydowanie mogą pochwalić się klimatem. Każdy jest inny, ale skutecznie wprowadza w tematykę. Znalazło się tam kilka ciekawych rozwiązań, a towarzyszący dreszczyk emocji motywował do szybszego rozwiązywania zagadek ;)

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Pokój Czarnego Pana
Pokój Czarnego Pana

Pokój sam-wiesz-kogo

07.04.2019 | data wizyty: 06.02.2018

W moim odczuciu najlepszy pokój w tej firmie. Wystrój jest przepiękny a elementy wystroju na samym wejściu robią niesamowite wrażenie. Znajdziecie tam również kilka rozwiązań, które mile zaskakują.
Polecam! :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Wyspa tajemnic
Wyspa tajemnic

Polecam!

07.04.2019 | data wizyty: 15.03.2018

Mimo, że byliśmy w tym pokoju już jakiś czas temu, to bardzo pozytywnie go wspominamy. Moim zdaniem idealny dla ekipy trzyosobowej. Miły, przyjemny, z ciekawymi rozwiązaniami i elementem zaskoczenia, czyli posiada to, co dobry ER mieć powinien :)
Polecam!

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Zapomniany pokój
Zapomniany pokój

Zapomniany

07.04.2019 | data wizyty: 11.04.2018

Pokój oznaczony jest jako trudny, ale w naszym odczuciu jest on po prostu nie do końca logiczny. Było kilka nietypowych rozwiązań, ale moja ocena pozostaje tylko neutralna.

Ocena ogólna: 5/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 7/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Martwa Cisza
Martwa Cisza

Na pierwszy raz

07.04.2019 | data wizyty: 04.05.2018

Ten pokój nie sprawił nam większych problemów. Polecałabym go na pierwszy raz, aby zorientować się na czym polega ta cała zabawa ;)

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Bardzo łatwy

Escape room Kraina Czarów
Kraina Czarów

Pozytywnie

07.04.2019 | data wizyty: 04.05.2018

W naszej ekipie opinie o tym pokoju były baaardzo podzielone ;) W każdym razie ja wspominam go pozytywnie. Po długim czasie pamiętam do tej pory kilka rozwiązań, których dotąd nie spotkałam jeszcze nigdzie indziej :)

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Strona 1 z 3

Pokaż następne