agabojarska123

agabojarska123

Torunianka mieszkająca w Gdańsku, czyli po prostu więcej pokoi do odwiedzania "pod ręką" :D

22 Odwiedzone

1 Planowane

Nawigator

101 Punkty

100
101 pkt
150

Wszystkie opinie

Escape room 5 Morderstw
5 Morderstw

#21

15.12.2019 | data wizyty: 15.12.2019

Wiarygodna opinia

Zaciemniony pokój dodający idealnego klimatu i zróżnicowane logiczne zagadki. Najbardziej spodobało nam się zakończenie, dające pewną alternatywe... :) No i do tego wszystkiego super pozytywna obsługa (11/10), aż po po prostu chcemy tam jak najszybciej wrócić!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Nawiedzony Cmentarz
Nawiedzony Cmentarz

Chyba tam straszny...

10.12.2019 | data wizyty: 17.11.2019

Wiarygodna opinia

Naprawdę można poczuć ten cmentarny klimat... :) Zagadki naprawdę pomysłowe, ale też początkujacy dadzą radę! Ta dziewiątka jednak przez to, że mieliśmy wrażenie, że czasami zagadki nie do końca od razu działały, jakby były jakies techniczne problemy

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Pułapka Szeryfa
Pułapka Szeryfa

Red Dead vibes!

10.12.2019 | data wizyty: 23.11.2019

No po prostu SUPER! Klimatycznie, zagadkowo, wyszliśmy bardzo pozytywnie naładowani, zwłaszcza, że większość z nas dopiero co przeszła Red Dead Redemption... ;) A Pan z obsługi chyba był najlepszym dotychczas spotkanym Panem z obsługi!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Pachnidło
Pachnidło

Trochę straszno :D

10.12.2019 | data wizyty: 11.11.2019

Wiarygodna opinia

Pokój był nasprawdę super przygotowany, bardzo klimatyczny! Jednak co mnie powstrzymało przed daniem 10 to dwie rzeczy: byliśmy w miarę na początku istnienia pokoju i uważamy, że jednak może być trochę za mało czasu, aby zdążyć, zwłaszcza, że pokój jest podpisany jako średniozaawansowany. Na początku powiedzieliśmy też, że nie jestesmy tak dośiwadczeni i jeśli będzie nam wolno szlo, że mielibyśmy nie zdążyć przed czasem, to byśmy prosili o wskazówki, jak Pani zobaczy, jak bardzo jesteśmy do tyłu. Niestety, minął czas, a my byliśmy praktycznie dopiero w połowie zagadek, a resztę szybko rozwiązaliśmy z dużą pomocą obsługi, co jednak zabrało dużą część zabawy, dlatego też wyszliśmy z pewnym niesmakiem.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Zombie apokalipsa
Zombie apokalipsa

Ciemno, straszno...

03.09.2019 | data wizyty: 04.08.2019

Spontaniczny wypad, niczego nie żałujemy :)
Pokój klimatyczny, zagadki nie za trudne, obsługa super - wszystko czego potrzeba, ale jednak trochę można by wzbogacić wystrój, brakowało tych zombie :D

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 7/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Alicja w Krainie Czarów
Alicja w Krainie Czarów

Bajkowy pokój!

03.09.2019 | data wizyty: 02.09.2019

Wzieliśmy kolęgę do jego pierwszego escape roomu - był zachwycony! Idealny poziom zagadek, jak i idealna ilość! Wczuliśmy się super w klimat :) Każdy z nas miał swój udział w rozwiązywaniu, więc wszyscy wyszli naprawdę zadowoleni i spełnieni.
Pierwszy raz (prawie) bez podpowiedzi naprawdę motywuje, żeby pójść jeszcze nie raz do pokoju zagadek! :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Ahoj żeglarzu
Ahoj żeglarzu

S.O.S.

21.07.2019 | data wizyty: 21.07.2019

Wiarygodna opinia

Wszystko super, ale jakoś tak szybko poleciało :D Pokój idealny dla początkujących, zagadki właśnie na takim poziomie. Nas niestety pokonała elektronika, która nie była zagadką, tylko po prostu trzeba było włączyć dobrze przycisk ON...
Wrażenia mega pozytywne, obsługa super, chcemy jak najszybciej wrócić odwiedzić kolejne pokoje! :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo łatwy

Escape room Podbój Kosmosu
Podbój Kosmosu

10 z minusem

14.07.2019 | data wizyty: 14.07.2019

Wiarygodna opinia

Zabraliśmy w to miejsce przyjaciół, żeby rozpocząć ich przygodę z escapami. I pokój ten okazał się idealny!

Wszystkie zagadki rozwikłaliśmy sami (a wiadomo, jaka to satysfakcja), wystrój i tematyka też bardzo w naszych klimatach.

Niestety jedna rzecz techniczna nawaliła, pan z obługi musiał wejść na chwilę do pokoju. Ale mimo wszystko zapamiętamy to jako pierwszy pokój, z którego wyszliśmy bez podpowiedzi.

Planujemy obowiązkowo wrócić ze znajomymi na cięższą wersję :D

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room 007 Misja Toruń
007 Misja Toruń

60minut dla Torunia

07.07.2019 | data wizyty: 07.07.2019

Wiarygodna opinia

Pokoj zapamietamy na dlugo. Poziom okreslany jako sredni, ale dla osob ktore maja z 2-3 pokoje za soba juz moze wydawac sie prostszy.
Klimat pokoju swietny, bardzo nam sie podobaly smaczki torunskie, ktore przypominy, ze ratujemy wlasnie nasze miasto :D Pierwszy raz tez spotkalismy sie z "dodatkowa zagadka", ktora mozna ale nie trzeba bylo rozwiazac (sami na to nie wpadlismy, ale moze nastepnym razem) :) Bedziemy wspominac bardzo dobrze ten pokoj, obsluga super i planujemy niedlugo odwiedzic kolejne pokoje w tym miejscu :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Chata guślarki
Chata guślarki

Na pomoc Antoniemu!

07.07.2019 | data wizyty: 04.07.2019

Wiarygodna opinia

Zabraliśmy tam znajomych na ich pierwszą eskejpową przygodę i byli zachwyceni! Poziom zagadek idealny, fajne rozwiązania, na które wcześniej nie trafiliśmy i naprawdę bardzo klimatyczny pokój. Z całym sercem polecam, daję 10/10, bo ten pokój miał wszystko co potrzeba: swoją duszę, zagadki na idealnym poziomie i gwarantuje super zabawę -, nie tylko kłódkową ;)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Strona 1 z 2

Pokaż następne