Alicja D. 1

Alicja D. 1

Hej, jestem Alicja D. 1. Mam na swoim koncie 17 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

17 Odwiedzone

2 Planowane

Skaut

81 Punkty

50
81 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Zemsta
Zemsta

Zemsta z zimną krwią

11.10.2019 | data wizyty: 26.04.2019

Wiarygodna opinia

To już mój kolejny pokój od Maze in Mind i oczywiście kolejny dobry pokój. Fajne [spojler] co bardzo doceniam. To taka trochę niekończąca się opowieść. Zagadki ciekawe pomysłowe. Po prostu polecam

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Fabryka Czekolady
Fabryka Czekolady

Hmm to jak to było z tymi babeczkami?

11.10.2019 | data wizyty: 08.08.2019

Wiarygodna opinia

Po pierwsze pokój bardzo fajny dla dzieci, więc żałuję że nie wzięłam ze sobą swojego syna... byłby zachwycony. Jak ktoś oglądał film "Charlie i Fabryka Czekolady" to wystrój jest inspirowany właśnie tym filmem. Pokój jest bardzo słodziutki i zagadki takie i dla dzieci i dla dorosłych... po prostu pozwalają się dobrze bawić w środku. Można się zatracić i poczuć jak dziecko, dobrze się czułam w środku. Chyba każdemu zdarzyło się że wszedł do pokoju i poczuł że nie to nie to...a tam wręcz przeciwnie można się oderwać totalnie od rzeczywistości.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Piekło Hazardzisty
Piekło Hazardzisty

Żeby wejść do klubu.... no nie będzie tak łatwo

11.10.2019 | data wizyty: 18.10.2018

Wiarygodna opinia

Pokój jest "piekielnie" trudny. Dla osób które lubią główkować, jest tam co robić i nad czym myśleć, a na końcu niespodzianka której się nikt nie spodziewa ;D Jak weszłam do pokoju to w pierwszym momencie nie wiedziałam na co patrzeć ani od czego zacząć, jest tam co robić i co przeszukiwać. Pokój idealny dla najbardziej wymagających graczy. Podobno był szykowany pod mistrzostwa Escape Room więc naprawdę trudny ale i klimatycznie świetny. Byliśmy w 2 z bratem i bez podpowiedzi się nie obeszło. Zdecydowanie dla lubiących matematykę ;)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Escape room Kopalnia Złota
Kopalnia Złota

W poszukiwaniu skarbów

11.10.2019 | data wizyty: 16.08.2019

Wiarygodna opinia

Ten pokój chciałam odwiedzić od bardzo dawna, ale ciągle jakoś był odkładany na później. Klimat pokoju bardzo fajny, bardzo mi się spodobał, trochę tajemniczy, przyciemnione światło jak w kopalni... Można się trochę poczuć jak taki Indiana Jones albo Lara Croft w Tomb Raider biegająca po świątyniach. Zagadki nie są przypadkowe, a w doskonały sposób łączą się ze sobą w spójną całość. W niektórych miejscach jest takie typowe .... WOW. Zagadki pomysłowe i zaskakujące. Polecam pokój. U mnie na bardzo duży plus

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Psychiatryk 2.0
Psychiatryk 2.0

Coś innego, coś pokręconego

11.10.2019 | data wizyty: 12.09.2019

Wiarygodna opinia

Jeśli masz ochotę na coś nowego i pokręconego.. ten pokój jest dla Ciebie. Zupełnie inny niż wszystkie inne wcześniejsze pokoje. Lekko przerażający jest sam fakt iż wchodzimy do umysłu psychopaty, pomysłodawca naprawdę się wykazał. Z pewnością jeszcze odwiedzimy kolejny pokój Psychopata

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Saloon
Saloon

Pif Paf

11.10.2019 | data wizyty: 28.09.2019

Zostań łowcą głów... rodem z dzikiego zachodu. Pokój w bardzo dobrym klimacie dzikiego zachodu. Po wrowadzeniu do gry, gdy już otworzymy oczy czujemy się jakbyśmy byli na dzikim zachodzie. Zagadki są nietuzinkowe, trzeba trochę pogłówkować, aczkolwiek wszystko jest spójne. Nie ma tu dzieł przypadków. Dobra rozrywka a na końcu niespodzianka. Jeśli zastanawiasz się czy warto... warto odwiedzić ten pokój i dobrze się bawić.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Wrota Czasu - Tortuga
Wrota Czasu - Tortuga

Ahoj kapitanie

28.06.2019 | data wizyty: 23.01.2019

Wiarygodna opinia

Na pokladzie mozna poczuc sie jak prawdziwy pirat. Pokoj robi wrazenie i jest niesamowicie klimatyczny. Brawa dla tworcow. Polecam pokoj dla wszystkich rowniez dla rodzin. Zagadki oraz eksponaty na poziomie.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Seria Niefortunnych Zagadek
Seria Niefortunnych Zagadek

Zjawiskowy i zaskakujacy

28.06.2019 | data wizyty: 27.06.2019

Wiarygodna opinia

Caly escape room od poczatku do konca zachowany w swietnym klimacie na najwyzszym poziomie. Zaskakuje od samego poczatku i trzyma napiecie do samego konca. Zagadki sa swietne i nie banalne. Polecam nawet doswiadczonym.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Chatka Czarownicy
Chatka Czarownicy

Oderwij się od rzeczywistości w centrum Rybnika..

19.03.2018 | data wizyty: 25.02.2018

Wiarygodna opinia

Niesamowity klimat już od pierwszych chwili, można poczuć dreszczyk emocji. Zagadki wymagające myślenia i błyskotliwości. Duża liczba pokoi do przejścia. Po opuszczeniu pokoju naprawdę odczujemy satysfakcję. Bardzo dobry pokój.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Piramida
Piramida

Poczuj się jak Indiana Jones....

19.03.2018 | data wizyty: 18.03.2018

Wiarygodna opinia

Pokój utrzymany w świetnym klimacie, naprawdę można się poczuć jak w piramidzie. Zagadki wymagające bystrości i współpracy 2 osób, ilość czasami przytłacza już nie wiadomo na co patrzeć. Bardzo serdecznie polecamy!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy