Alicja D. 1
  • Escape room Zemsta

    Zemsta
    Maze in Mind
    Rybnik

    Wiarygodna opinia

    Zemsta z zimną krwią

    11.10.2019 | data wizyty: 26.04.2019

    To już mój kolejny pokój od Maze in Mind i oczywiście kolejny dobry pokój. Fajne [spojler] co bardzo doceniam. To taka trochę niekończąca się opowieść. Zagadki ciekawe pomysłowe. Po prostu polecam

  • Escape room Fabryka Czekolady

    Fabryka Czekolady
    LOFTescape
    Chorzów

    Wiarygodna opinia

    Hmm to jak to było z tymi babeczkami?

    11.10.2019 | data wizyty: 08.08.2019

    Po pierwsze pokój bardzo fajny dla dzieci, więc żałuję że nie wzięłam ze sobą swojego syna... byłby zachwycony. Jak ktoś oglądał film "Charlie i Fabryka Czekolady" to wystrój jest inspirowany właśnie tym filmem. Pokój jest bardzo słodziutki i zagadki takie i dla dzieci i dla dorosłych... po prostu pozwalają się dobrze bawić w środku. Można się zatracić i poczuć jak dziecko, dobrze się czułam w środku. Chyba każdemu zdarzyło się że wszedł do pokoju i poczuł że nie to nie to...a tam wręcz przeciwnie można się oderwać totalnie od rzeczywistości.

  • Escape room Piekło Hazardzisty

    Piekło Hazardzisty
    Quest Cage
    Katowice

    Wiarygodna opinia

    Żeby wejść do klubu.... no nie będzie tak łatwo

    11.10.2019 | data wizyty: 18.10.2018

    Pokój jest "piekielnie" trudny. Dla osób które lubią główkować, jest tam co robić i nad czym myśleć, a na końcu niespodzianka której się nikt nie spodziewa ;D Jak weszłam do pokoju to w pierwszym momencie nie wiedziałam na co patrzeć ani od czego zacząć, jest tam co robić i co przeszukiwać. Pokój idealny dla najbardziej wymagających graczy. Podobno był szykowany pod mistrzostwa Escape Room więc naprawdę trudny ale i klimatycznie świetny. Byliśmy w 2 z bratem i bez podpowiedzi się nie obeszło. Zdecydowanie dla lubiących matematykę ;)

  • Escape room Kopalnia Złota

    Kopalnia Złota
    Strych
    Chorzów

    Wiarygodna opinia

    W poszukiwaniu skarbów

    11.10.2019 | data wizyty: 16.08.2019

    Ten pokój chciałam odwiedzić od bardzo dawna, ale ciągle jakoś był odkładany na później. Klimat pokoju bardzo fajny, bardzo mi się spodobał, trochę tajemniczy, przyciemnione światło jak w kopalni... Można się trochę poczuć jak taki Indiana Jones albo Lara Croft w Tomb Raider biegająca po świątyniach. Zagadki nie są przypadkowe, a w doskonały sposób łączą się ze sobą w spójną całość. W niektórych miejscach jest takie typowe .... WOW. Zagadki pomysłowe i zaskakujące. Polecam pokój. U mnie na bardzo duży plus

  • Escape room Psychiatryk 2.0

    Psychiatryk 2.0
    Set Me Free
    Rybnik

    Wiarygodna opinia

    Coś innego, coś pokręconego

    11.10.2019 | data wizyty: 12.09.2019

    Jeśli masz ochotę na coś nowego i pokręconego.. ten pokój jest dla Ciebie. Zupełnie inny niż wszystkie inne wcześniejsze pokoje. Lekko przerażający jest sam fakt iż wchodzimy do umysłu psychopaty, pomysłodawca naprawdę się wykazał. Z pewnością jeszcze odwiedzimy kolejny pokój Psychopata

  • Escape room SALOON

    SALOON
    Open The Lock
    Zabrze

    Pif Paf

    11.10.2019 | data wizyty: 28.09.2019

    Zostań łowcą głów... rodem z dzikiego zachodu. Pokój w bardzo dobrym klimacie dzikiego zachodu. Po wrowadzeniu do gry, gdy już otworzymy oczy czujemy się jakbyśmy byli na dzikim zachodzie. Zagadki są nietuzinkowe, trzeba trochę pogłówkować, aczkolwiek wszystko jest spójne. Nie ma tu dzieł przypadków. Dobra rozrywka a na końcu niespodzianka. Jeśli zastanawiasz się czy warto... warto odwiedzić ten pokój i dobrze się bawić.

  • Escape room Wrota Czasu - Tortuga

    Wrota Czasu - Tortuga
    TickTack
    Gliwice

    Wiarygodna opinia

    Ahoj kapitanie

    28.06.2019 | data wizyty: 23.01.2019

    Na pokladzie mozna poczuc sie jak prawdziwy pirat. Pokoj robi wrazenie i jest niesamowicie klimatyczny. Brawa dla tworcow. Polecam pokoj dla wszystkich rowniez dla rodzin. Zagadki oraz eksponaty na poziomie.

  • Escape room Seria Niefortunnych Zagadek

    Seria Niefortunnych Zagadek
    Cinema Escape
    Pszczyna

    Wiarygodna opinia

    Zjawiskowy i zaskakujacy

    28.06.2019 | data wizyty: 27.06.2019

    Caly escape room od poczatku do konca zachowany w swietnym klimacie na najwyzszym poziomie. Zaskakuje od samego poczatku i trzyma napiecie do samego konca. Zagadki sa swietne i nie banalne. Polecam nawet doswiadczonym.

  • Escape room Chatka Czarownicy

    Chatka Czarownicy
    Maze in Mind
    Rybnik

    Wiarygodna opinia

    Oderwij się od rzeczywistości w centrum Rybnika..

    19.03.2018 | data wizyty: 25.02.2018

    Niesamowity klimat już od pierwszych chwili, można poczuć dreszczyk emocji. Zagadki wymagające myślenia i błyskotliwości. Duża liczba pokoi do przejścia. Po opuszczeniu pokoju naprawdę odczujemy satysfakcję. Bardzo dobry pokój.

  • Escape room Piramida

    Piramida
    Maze in Mind
    Rybnik

    Wiarygodna opinia

    Poczuj się jak Indiana Jones....

    19.03.2018 | data wizyty: 18.03.2018

    Pokój utrzymany w świetnym klimacie, naprawdę można się poczuć jak w piramidzie. Zagadki wymagające bystrości i współpracy 2 osób, ilość czasami przytłacza już nie wiadomo na co patrzeć. Bardzo serdecznie polecamy!!