Patrycja R. 7

Patrycja R. 7

Hej, jestem Patrycja R. 7. Mam na swoim koncie 52 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

52 Odwiedzone

0 Planowane

Skaut

52 Punkty

50
52 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room W Krainie Czarów
W Krainie Czarów

Ale frajda !

01.03.2020 | data wizyty: 26.02.2020

Patrycja R. 7 52 opinie

Znowu poczułam sie jak małe dziecko. Duzo zabawy i kombinacji, lekkie zagadki i milo spędzony czas. Polecam !

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Operacja: Metro
Operacja: Metro

Czas na podróż

01.03.2020 | data wizyty: 25.02.2020

Patrycja R. 7 52 opinie

Pokor rewelacja . Efekty na najwyższym poziomie . Ekipa 2 osobowa ma bardzo ciężko, woec polecam wybrać sie z większą ekipa. Troche mi przeszkadzal sposób podpowiedzi , poniewaz głosowe efekty specjalne miksowaly sie z podpowiedziami i nie bardzo było wiadomo co prowadzący nam powiedział. Po za tym , wszystko bylo dopięte na ostatni guzik :) . Gorąco polecam !

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Lunapark 2
Lunapark 2

Kocham wesołe miasteczka!

17.02.2020 | data wizyty: 16.02.2020

Patrycja R. 7 52 opinie

Pokoj super dopracowany , jak na .oje odrobinkę krotki , troszeczke maly , ale jak na takie małe mozliwosci wszystko zrobione bardzo dobrze . Przesympatyczna pani prowadząca, az chcę się wrocic :D . Wyszliśmy po 38 minutach (na czas dzisiajszy to rekordzik) . Polecam :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo łatwy

Escape room PRL 2- Dekonspiracja Gieńka
PRL 2- Dekonspiracja Gieńka

Ah te czasy

17.02.2020 | data wizyty: 16.02.2020

Patrycja R. 7 52 opinie

Pokoj na prawde jest dopracowany , wszystkie szczegoly wypieszczone :D . Zagadki spojne i zaslakujace [spojler] . Polecam każdemu :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room W krainie Trolli
W krainie Trolli

Skrzaty pomogly :D

17.02.2020 | data wizyty: 16.02.2020

Patrycja R. 7 52 opinie

Pokoj jak najbardziej na tak. Jest to pompj bardzoej dla mlodszych miłośników er . Za malo trochę fantazji , moze trochę maly ten pokój. Wydawało sie tez ze jest tez troche za malo zagadek . Szkoda że pokój caly nie był zmechanizowany . Ale jak najbardziej polecam :)

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Opętanie
Opętanie

Uciekli!!

17.02.2020 | data wizyty: 16.02.2020

Patrycja R. 7 52 opinie

Super pokój, zagadki bardzo zaskakujące. Nowoczesny i pomyslowy . Nawet[spojler] da sie przestraszyc . Polecam gorąco:D

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room 007 Misja Toruń
007 Misja Toruń

Agneci

16.02.2020 | data wizyty: 16.02.2020

Patrycja R. 7 52 opinie

Super klimat i pomysly. Nie jest nie wiadomo jak nowoczesnym pokojem w najnowsze technologie , ale ma to cos. Gorąco polecam :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Straszny cyrk
Straszny cyrk

Strach się bać

21.06.2019 | data wizyty: 19.06.2019

Patrycja R. 7 52 opinie

Da się wystraszyć. Zagadki logiczne i spójne . Pokój zrobiony z pomysłem.
Polecam serdecznie !

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Tajemnice Harry'ego
Tajemnice Harry'ego

Czary mary

21.06.2019 | data wizyty: 19.06.2019

Patrycja R. 7 52 opinie

Pokój bardzo kreatywny i ciekawy . Szkoda tylko że mały pokój, ale pomimo tego daje radę ! ;)

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Uśpieni
Uśpieni

Odnalezieni

16.06.2019 | data wizyty: 16.06.2019

Patrycja R. 7 52 opinie

Pokój w miarę spójny , ciekawy. Denerwowało najbardziej że kierujący grą nie dał nam pomyśleć i wysyłał od razu kody do kłódek .

Ocena ogólna: 7/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 7/10

Poziom trudności: Łatwy

Pokaż następne