Pablooz
  • Escape room Morderstwo w Orient Expressie

    Morderstwo w Orient Expressie
    LOFTescape
    Chorzów

    Wiarygodna opinia

    Było warto

    03.06.2019 | data wizyty: 02.06.2019

    Było warto odwiedzić ten escape room. Pokój stylizowany na wagon kolejowy idealnie oddaje klimat Orient expressu.
    Obsługa na najwyższym poziomie. Polecamy :)

  • Escape room W gąszczu tajemnic

    W gąszczu tajemnic
    Quest Cage Centrum
    Katowice

    Zagadki nie z tej ziemi

    19.05.2018 | data wizyty: 19.05.2018

    Pokój zrobiony genialnie, zagadki bardzo zróżnicowane. Niektóre rozwiązania zaskakują i są bardzo nieszablonowe. Obsługa mega fajna, super komunikacja. Polecamy

  • Escape room Fabryka Czekolady

    Fabryka Czekolady
    LOFTescape
    Chorzów

    Same słodkie zagadki ;)

    14.05.2018 | data wizyty: 13.05.2018

    Pokój duży, dobrze zaprojektowany, każdy znajdzie w nim coś dla siebie. Zagadki od prostych do bardziej wymagających.
    Polecam każdemu miłośnikowi czekolady ;)

  • Escape room Klucz do umysłu wynalazcy

    Klucz do umysłu wynalazcy
    Pokoje Zagadek Escepcja
    Katowice

    Małe jest piękne

    14.05.2018 | data wizyty: 15.04.2018

    Idealny przykład na to że dobry escape room nie musi być duży. Mała powierzchnia zagospodarowana do perfekcji sprawia że każdy znajdzie coś dla siebie a wychodząc z pokoju poczujecie dużą satysfakcję.

  • Escape room Łódź Podwodna

    Łódź Podwodna
    Quest Cage
    Katowice

    Szmuglując rozrywkę

    19.03.2018 | data wizyty: 18.03.2018

    Wykonanie jak i fabuła pokoju stoi na bardzo wysokim poziomie.
    Zagadki ciekawe i specyficzne, których nie znajdziecie w innych pokojach. Wszystko łączy się w spójną całość.
    Wyjście z pokoju sprawia wielka satysfakcje. Polecam

  • Escape room Kryjówka Genialnego Wynalazcy

    Kryjówka Genialnego Wynalazcy
    Strych
    Chorzów

    Wiarygodna opinia

    Początek przygody

    25.02.2018 | data wizyty: 25.02.2018

    Pokój jest idealny dla początkujących, zagadki logicznie układają się w całość. Bardzo dobrze zaprojektowany i zaadaptowany pokój. Polecam!!

  • Escape room Wrota Czasu - Tortuga

    Wrota Czasu - Tortuga
    TickTack
    Gliwice

    Kurs na Tortuge!

    11.02.2018 | data wizyty: 05.02.2018

    Nasz pierwszy pokój. Wykonanie powala na kolana. Zagadki przemyślane i dopracowane w każdym szczególe. Obsługa idealnie wprowadziła nas w klimat i zasady. Polecam każdemu.

  • Escape room Wrota Czasu - Egipt

    Wrota Czasu - Egipt
    TickTack
    Gliwice

    Wiarygodna opinia

    Polecam

    11.02.2018 | data wizyty: 11.02.2018

    Polecam wszystkim, pokój zrobiony perfekcyjnie, klimat i obsługa na najwyższym poziomie. Zagadki dopracowane w każdym szczególe.