Pablooz

Pablooz

Ul. Piłsudskiego 30/1

14 Odwiedzone

0 Planowane

Skaut

71 Punkty

50
71 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Morderstwo w Orient Expressie
Morderstwo w Orient Expressie

Było warto

03.06.2019 | data wizyty: 02.06.2019

Wiarygodna opinia

Było warto odwiedzić ten escape room. Pokój stylizowany na wagon kolejowy idealnie oddaje klimat Orient expressu.
Obsługa na najwyższym poziomie. Polecamy :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room W gąszczu tajemnic
W gąszczu tajemnic

Zagadki nie z tej ziemi

19.05.2018 | data wizyty: 19.05.2018

Pokój zrobiony genialnie, zagadki bardzo zróżnicowane. Niektóre rozwiązania zaskakują i są bardzo nieszablonowe. Obsługa mega fajna, super komunikacja. Polecamy

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Fabryka Czekolady
Fabryka Czekolady

Same słodkie zagadki ;)

14.05.2018 | data wizyty: 13.05.2018

Pokój duży, dobrze zaprojektowany, każdy znajdzie w nim coś dla siebie. Zagadki od prostych do bardziej wymagających.
Polecam każdemu miłośnikowi czekolady ;)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Klucz do umysłu wynalazcy
Klucz do umysłu wynalazcy

Małe jest piękne

14.05.2018 | data wizyty: 15.04.2018

Idealny przykład na to że dobry escape room nie musi być duży. Mała powierzchnia zagospodarowana do perfekcji sprawia że każdy znajdzie coś dla siebie a wychodząc z pokoju poczujecie dużą satysfakcję.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Łódź Podwodna
Łódź Podwodna

Szmuglując rozrywkę

19.03.2018 | data wizyty: 18.03.2018

Wykonanie jak i fabuła pokoju stoi na bardzo wysokim poziomie.
Zagadki ciekawe i specyficzne, których nie znajdziecie w innych pokojach. Wszystko łączy się w spójną całość.
Wyjście z pokoju sprawia wielka satysfakcje. Polecam

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Kryjówka Genialnego Wynalazcy
Kryjówka Genialnego Wynalazcy

Początek przygody

25.02.2018 | data wizyty: 25.02.2018

Wiarygodna opinia

Pokój jest idealny dla początkujących, zagadki logicznie układają się w całość. Bardzo dobrze zaprojektowany i zaadaptowany pokój. Polecam!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Wrota Czasu - Tortuga
Wrota Czasu - Tortuga

Kurs na Tortuge!

11.02.2018 | data wizyty: 05.02.2018

Nasz pierwszy pokój. Wykonanie powala na kolana. Zagadki przemyślane i dopracowane w każdym szczególe. Obsługa idealnie wprowadziła nas w klimat i zasady. Polecam każdemu.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 7/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Wrota Czasu - Egipt
Wrota Czasu - Egipt

Polecam

11.02.2018 | data wizyty: 11.02.2018

Wiarygodna opinia

Polecam wszystkim, pokój zrobiony perfekcyjnie, klimat i obsługa na najwyższym poziomie. Zagadki dopracowane w każdym szczególe.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny