Wojciech S.
  • Escape room Skazani na śmierć

    Skazani na śmierć
    Fabryka Czasu
    Bydgoszcz

    Bardzo mroczny klimat

    02.03.2020 | data wizyty: 15.02.2020

    Bardzo mroczny i przerażający klimat juz od samego początku. Pokuj dla tych co naprawde lubią się bać i po krzyczeć sobie. Bardzo fajny klimat i fajne zagadki. Bez współpracy się nie uda. Polecam tym co lubią się bać.

  • Escape room Operacja: Metro

    Operacja: Metro
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Jak zawsze super do pracowany pokuj

    02.03.2020 | data wizyty: 15.02.2020

    Jak zawsze niesamowicie dopracowany pokój. Bardzo klimatyczny z ciekawymi technicznie dopracowanymi zagadkami. Więcej takich pokoi. Serdecznie polecam każdemu.

  • Escape room W krainie Trolli

    W krainie Trolli
    Dom Kłódek
    Toruń

    Wiarygodna opinia

    Fajny pokoj i mozna z dzieckiem

    04.01.2020 | data wizyty: 04.01.2020

    Polecam kazdemu na poczatek przygody z pokojami. Fajnie tez z dzieckiem.

  • Escape room Ucieczka z więzienia

    Ucieczka z więzienia
    Questrooms
    Gdańsk

    Wiarygodna opinia

    Super dla wiekszej ekipy

    29.12.2019 | data wizyty: 28.12.2019

    Bardzo klimatyczny i ciekawy pokoj dla wiekszych ekip. Kazdy bedzie mial co robic. Serdecznie polecam.

  • Escape room Pachnidło

    Pachnidło
    Escape Time
    Gdańsk

    Wiarygodna opinia

    Fajny

    29.12.2019 | data wizyty: 28.12.2019

    Naprawde klimatyczny i wymagajacy pokoj. Serdecznie polecam dla wiekszych ekip.

  • Escape room Galaktyka Tajemnic

    Galaktyka Tajemnic
    Escape ARENA
    Poznań

    Rebelia kontr atakuje

    23.09.2019 | data wizyty: 21.09.2019

    Ciekawy pokój który przenosi nas w świat gwiezdnych wojen. Dobrze zaprojektowany pozwalający się wkręcić w zabawę. Polecam każdemu.

  • Escape room Inkwizytor

    Inkwizytor
    EXODUS
    Poznań

    Ofiary inkwizycji

    23.09.2019 | data wizyty: 21.09.2019

    Bardzo ciekawy pokój z świetnie przygotowaną rozgrywką. Bardzo fajna scenografia i klimat. Polecam serdecznie.

  • Escape room Wampir

    Wampir
    EXODUS
    Poznań

    Mroczny klimat nory wampira

    23.09.2019 | data wizyty: 22.09.2019

    Bardzo fajny klimat z dreszczykiem który jest miłym akctentem tworzącym klimat ale nie przeszkadza w rozgrywce. Trudne zagadki i świetnie przygotowana scenografia. Polecam każdemu kto lubi świetne pokoje z klimatem.

  • Escape room Urok

    Urok
    DreamScape
    Poznań

    Niesamowity klimat, trudne zagadki,

    23.09.2019 | data wizyty: 21.09.2019

    Naprawdę niesamowicie klimatyczny pokój, świetna atmosfera i ciekawe odbiegające od tego co widziałem zagadki. Pokuj bardzo drobiazgowo przygotowany z dopracowanymi detalami. Naprawdę świetnie się wawilismy i byliśmy usatysfakcjonowani. Polecam wszystkim.

  • Escape room Gniew Olimpu

    Gniew Olimpu
    Break The Brain
    Bydgoszcz

    Bogowie trudni do pokonania

    02.07.2019 | data wizyty: 30.06.2019

    Bardzo klimatyczny pokój w świecie egipskich bogów. Bardzo fajne zagadki i dobrym poziomie. Polecam każdemu kto lubi świat piramid i nie tylko.

Zobacz więcej opinii: 1 2 3