tomek.zych

    tomek.zych

    Hej, jestem tomek.zych. Mam na swoim koncie 58 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

    58 Odwiedzone

    1 Planowane

    Nawigator

    102 Punkty

    100
    102 pkt
    150

    Wszystkie opinie

    Powstanie Warszawskie (warsztaty)
    Powstanie Warszawskie (warsztaty)

    Udane warsztaty

    05.04.2021 | data wizyty: 28.03.2021

    Mega klimatyczny pokój. Obsługa zaangażowana. Jeden z najlepszych pokoi w którym byłem. Już namawiam znajomych na wizytę. Cena trochę z początku odstraszała ale później stwierdziliśmy że było warto. Gorąco pozdrawiam cała ekipę 👍

    zgłoś komentarz

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Łatwy

    Pionek i Kostka
    Pionek i Kostka

    gierka

    11.04.2018 | data wizyty: 08.04.2018

    Opinia archiwalna

    fajna zabawa, poszło bardzo szybko, aż nie dosyt że już po 40 min było po wszystkim, wszystko logiczne i fajnie nawiązane do planszówek choć nie zawsze chodzi o to mamo co w grze.

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Łatwy

    Prolog
    Prolog

    Cos nowego

    07.04.2018 | data wizyty: 07.04.2018

    Ciekawy pomysl, nie obylo sie bez podpowiedzu, rozbudowane zagadki zalezne od siebie, trzeba bylo sprawdzic dane czy cos sie nie ryplo. Dobry na cieple dni.

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Trudny

    Testament
    Testament

    nic mi nie zapisali :P

    30.03.2018 | data wizyty: 03.03.2018

    Opinia archiwalna

    fajny pokój choć trudny, przydatne dziecko które widzi wszystko inaczej ;P w timie dziecko sie przydało. każdy sie przydał w zagadkach

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Trudny

    Prawdziwa Magia
    Prawdziwa Magia

    magicznie

    30.03.2018 | data wizyty: 13.01.2018

    świetny pokój, godny polecenia, trzyma klimat i masa roboty włożona w przygotowanie. dzięki za zabawe

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    Tajemnice Leonarda
    Tajemnice Leonarda

    leonardo

    30.03.2018 | data wizyty: 23.12.2017

    po smoku wróciliśmy z zespołem do Escapers-ów i tym razem nie zawiedli, kolejny pokój do polecenia. zagadki pomysłowe ale logiczne i nie skopiowane od innych pokoi. dzięki za świetną zabawe

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    Grobowiec smoka
    Grobowiec smoka

    smoczek

    30.03.2018 | data wizyty: 17.11.2017

    Wiarygodna opinia

    jeden z najlepszych pokoi w którym byłem. zagadki do odgadnięcia, klimat fantastyczny, mnóstwo pracy musieli włożyć w przygotowanie pokoju. dzięki za świetną zabawe

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    Napad na bank
    Napad na bank

    napadowo

    30.03.2018 | data wizyty: 17.11.2017

    jeden z najlepszych pokoi w których byłem a już ponad dwadzieścia odwiedziłem. fajnie dopracowane i te laserki, trzeba było wziąć wygodniejsze spodnie :)

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    Ostatnia cela
    Ostatnia cela

    kolejna cela

    24.03.2018 | data wizyty: 24.11.2017

    w porównaniu z pokojem uśpiony, więcej spostrzegawczości i kombinowania. ostatnia zagadka niezbędna do wyjścia niestety jedno osobowa i trzeba było czekać, a jak czasu nie ma to każdy chce spróbować

    Ocena ogólna: 9/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    Strona 1

    Pokaż następne