Justyna C. 8
  • Escape room Ubik

    Ubik
    Escape Graal
    Bytom

    Wiarygodna opinia

    Czas płynie do tyłu....

    24.02.2020 | data wizyty: 21.01.2020

    Naprawdę polecam ten pokój. Przemiły prowadzący, który już na starcie buduje ciekawy klimat.
    Pokój baaardzo ciekawy, zagadki na wysokim poziomie, wykorzystany każdy centymetr pokoju. Wystrój dla spostrzegawczych co też powoduje, że wszystko nabiera kolorów. Dla zaawansowanych nie jest to trudny pokój ale daje dużo frajdy więc koniecznie trzeba go odznaczyć na mapie ER.
    Każde zdanie, które napisze spowoduje że trochę będę spoilerować co nie ma sensu więc po prostu meeeega polecam, dla mnie element zaskoczenia był kropką nad "i".

  • Escape room Zamek Czarnego Kruka

    Zamek Czarnego Kruka
    Can you escape?
    Bytom

    Wiarygodna opinia

    Czarny Kruk

    24.02.2020 | data wizyty: 05.01.2020

    Jeden z ciekawszych pokoi pod kątem historii. Dużo czytania ale ma to swój urok, ponieważ dopasowanie elementów gry nie jest takie łatwe. Serdecznie polecam, fajny klimat, mili prowadzący :-) Zaawansowanym graczom pójdzie raczej szybko, ponieważ w całości pokój nie należy do najtrudniejszych.

  • Escape room Psychopata

    Psychopata
    Set Me Free
    Rybnik

    Wiarygodna opinia

    Strasznie... :-D

    12.02.2019 | data wizyty: 26.12.2018

    Koniecznie trzeba odwiedzić ten ER.
    Totalne MUST HAVE :)
    Pokój niekoniecznie ciężki ale w stresie (a moco daj tam się we znaki) staje się bardzo wymagający.
    Mega ocena za klimat a prowadzący to mistrz w swojej dziedzinie.
    Zagadki ciekawe, pokój dobrze przygotowany, nie ma się czego przyczepić :-D
    Polecam bardzo serdecznie.

  • Escape room Lokalizacja

    Lokalizacja
    TickTack
    Gliwice

    Wiarygodna opinia

    Kosmos !!!!!

    12.02.2019 | data wizyty: 12.02.2019

    Aż ciężko wystawić trzeźwą opinię.
    WSZYSTKO jest na wielkie TAK. Genialny pokój, po prostu trzeba go odwiedzić i to bez żadnego zastanowienia.
    Od początku:
    1. Prowadzący och ach i w ogóle. Wprowadzenie najwyższy poziom, gra i całe prowadzenie mistrzostwo do tego sympatyczny i uśmiechnięty aż chce się tam posiedzieć.
    2. Poczekalnia - mogłabym zamieszkać :-p
    3. Sam pokój - kosmos i tyle, zagadki, muzyka, klimat, wszystko. Co chwilkę było wielkie WOOW
    Tyle.... :-D

  • Escape room Pokój laleczki Chucky

    Pokój laleczki Chucky
    SCARY HOSTEL KRAKÓW
    Kraków

    Wiarygodna opinia

    Ciekawy :-D

    12.02.2019 | data wizyty: 26.01.2019

    Ciekawy pokój. Dla początkujących w sam raz. Polecam żeby odwiedzić :)

  • Escape room Gabinet Dyrektora Cyrku II

    Gabinet Dyrektora Cyrku II
    Pokoje Zagadek Escepcja
    Katowice

    Wiarygodna opinia

    No Cyrk.... ! :)

    03.12.2018 | data wizyty: 02.12.2018

    To już nasz ostatni pokój z serii "Escepcja". Nadal sie nie zawiedliśmy, pokój bardzo kolorowy, maaasa zagadek. Duży chaos na starcie bo tyle rzeczy do zrobienia. Zagadki ciekawe i logiczne, manualnie też trzeba się pobawić a to osobiście lubię bo zawsze jakaś dodatkowa rozrywka pod presją czasu. :)
    Pokój należy do w miarę prostych ale uważam, że koniecznie trzeba go odwiedzić :)

  • Escape room Speed

    Speed
    Break The Code
    Katowice

    Niebezpieczna prędkość :)

    15.11.2018 | data wizyty: 15.11.2018

    Pierwszy pokój z Brake The Code i naprawdę nie byliśmy rozczarowani :)
    Począwszy od przyjścia- gdzie powitał nas super miły prowadzący, aż po pokój mały (ale to w końcu autobus) ale w cale nie gorszy od tych większych. Kumulacja zagadek, naprawdę ciekawych i motoryzacyjnych :) Dużo się działo naprawdę polecamy :)

  • Escape room Tunele pod miastem

    Tunele pod miastem
    Quest Cage Centrum
    Katowice

    Wiarygodna opinia

    Tuneeele !

    15.11.2018 | data wizyty: 15.11.2018

    Bardzo ciekawy pokój. Kolejny z pokojów Quest Cage, który nas nie zawiódł :)
    Zawiły labirynt zagadek i pomieszczeń. Zagadki bardzo ciekawe, troche manualne, coś innego więc duży plus. W skrócie trzeba odwiedzić!!! :)
    Polecamy ;)

  • Escape room Po drugiej stronie...

    Po drugiej stronie...
    Activity Escape Room
    Katowice

    Po drugiej stronie...

    27.10.2018 | data wizyty: 27.10.2018

    Naprawdę bardzo ciekawy pokój więc serdecznie polecam żeby odwiedzić. Pokój bardzo manualny więc coś innego niż w pozostałych ER. Taka mała magiczna kraina :)
    Aczkolwiek poziom zagadek dość łatwy :)
    Polecam !!! :)

  • Escape room Łódź Podwodna

    Łódź Podwodna
    Quest Cage
    Katowice

    Bul bul bul :-D

    27.10.2018 | data wizyty: 27.10.2018

    Kolejny ciekawy pokój z serii Quest Cage :) Konieczny do odwiedzenia na mapie ER :)
    Miła obsługa, ciekawe wprowadzenie i naprawdę fajny klimat :) Zagadki na dobrym poziomie. :)
    Polecam :)

Zobacz więcej opinii: 1 2 3