nostah

nostah

zagadka to moje trzecie imie

16 Odwiedzone

4 Planowane

Podróżnik

42 Punkty

25
42 pkt
50

Wszystkie opinie

Escape room Cela 107
Cela 107

Świetny pokój

28.09.2019 | data wizyty: 18.08.2019

Pokój rewelacja. Bardzo starannie przygotowany i bardzo logiczny. Ciekawy system podpowiedzi. Same podpowiedzi nie psują zabawy, bo zawsze są tylko wskazówkami a nie podanymi na talerzu rozwiązaniami, jak gdzieniegdzie się zdarza.
Zagadek jest sporo i ledwie zdążyliśmy naszą trójką wyjść ~6 minut przed czasem. Bardzo nam się podobało - szczerze polecam.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Testament Czarodzieja - Escape Box
Testament Czarodzieja - Escape Box

Dobra zabawa

02.06.2019 | data wizyty: 01.06.2019

Wiarygodna opinia

Zabawa bardzo podobna do gry The Room - mamy skrzynkę z różnymi blokadami i należy ją otworzyć. Jest kilka pomysłowych rozwiązań i ogólnie bardzo nam się podobało.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Se7en
Se7en

Scary ;)

12.05.2019 | data wizyty: 11.05.2019

Wiarygodna opinia

Bardzo fajny pokój. Świetny wystrój, fajne zagadki i ten efekt dodatkowy, który przyprawił nas o dreszczyk. Polecam.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Piraci i Źródło Młodości
Piraci i Źródło Młodości

Świetny pokój tylko te problemy techniczne...

24.11.2018 | data wizyty: 17.11.2018

Naprawdę fajny pokój z dużą ilością zagadek. Byliśmy we 4 i fajnie się wszyscy bawili, bo zagadki są nieliniowe i w sumie pracowaliśmy najczęściej parami nad różnymi rzeczami. Zagadki pomysłowe i mamy tu zarówno kłódki jak i elektronikę (działającą).

Niestety nie obyło się bez problemów - praktycznie na samym starcie wysiadła krótkofalówka i po chwili zmagań obsługa nam ją zabrała. Niestety nie dostaliśmy nic w zamian (- za brak backupu) i praktycznie musieliśmy się obejść bez podpowiedzi. Na końcowym etapie jedna zagadka też chyba zawiodła bo tylko buczała a nic się nie wydarzyło i potrzebna była interwencja obsługi.

Pomimo tych przeszkód bawiliśmy bardzo dobrze.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Podziemia Dzikiego Ognia
Podziemia Dzikiego Ognia

Całkiem bez prądu

29.09.2018 | data wizyty: 29.10.2017

Pokój ten bardzo przypadł nam do gustu. Wszystkie zagadki były analogowe i nie było potrzeby zmagać się z elektroniką jak to czasami się zdarza. Zagadki nie były jakoś mocno trudne, sporą wartość ma w tym pokoju spostrzegawczość.

Podpowiedzi otrzymywaliśmy bardzo konkretne i widać, że MG śledził nasze poczynania. Polecam!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Komnata Tajemic
Komnata Tajemic

Harry, teraz włącz mowę węży!

29.09.2018 | data wizyty: 31.05.2018

Pokój bardzo duży z dużą ilością zagadek. Stopień trudności większości jest średni - jedna tylko sprawiła nam poważny kłopot. Problemem dla mnie w tym pokoju były zagadki elektroniczne, które albo były bardzo czułe i trzeba było idealnie dopasować coś do czegoś albo nie dawały feedbacku jak już zadziałały i robiłem je 5 razy zanim prowadzący powiedział, że już zadziałało i coś się otworzyło w innym kącie pokoju. Przez co wyszliśmy 3 min przed czasem.

Ogólnie super, tylko uważajcie na elektronikę.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Kuźnia Krasnoluda
Kuźnia Krasnoluda

Świetny pokój

03.06.2018 | data wizyty: 03.06.2018

Bardzo fajny pokój, w którym są i kłódki i elektronika, z przewagą tej ostatniej. Dużo sprytnych zagadek ale wszystko było logiczne. Sporo jest zagadek, które są ze sobą powiązane i wszystkie "pary" mają swoje oznaczenia - symbole czy kolory, dzięki czemu nie wpisujemy na oślep danego kodu do każdej napotkanej kłódki. Bardzo polecam.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Złoto Lannisterów
Złoto Lannisterów

Super pokój

27.05.2018 | data wizyty: 27.05.2018

Wiarygodna opinia

Bardzo fajny pokój. Sporo zagadek a czasu nie za wiele. Podobało mi się, że zagadki są różnych typów - kłódki, elektronika (np. przyciski), mechaniczne, etc. Polecam.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Domek Ogra
Domek Ogra

Z wizytą u Shreka

04.03.2018 | data wizyty: 04.03.2018

Całkiem fajny pokój, choć wydaje się, że mogło by być ciut więcej nawiązań do Shreka. Zagadki są logiczne i dobre dla początkujących. My byliśmy z dziećmi (8 i 9) i świetnie sobie radziły.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 7/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Piracka Przygoda
Piracka Przygoda

Pierwszy dziecięcy pokój

26.11.2017 | data wizyty: 23.08.2017

Można spokojnie stanąć z boku i interweniować tylko jak dzieci się zakręcą ;)

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Łatwy

Strona 1 z 2

Pokaż następne