nostah
  • Escape room Cela 107

    Cela 107
    Intrigue Escape Room
    Szczecin

    Świetny pokój

    28.09.2019 | data wizyty: 18.08.2019

    Pokój rewelacja. Bardzo starannie przygotowany i bardzo logiczny. Ciekawy system podpowiedzi. Same podpowiedzi nie psują zabawy, bo zawsze są tylko wskazówkami a nie podanymi na talerzu rozwiązaniami, jak gdzieniegdzie się zdarza.
    Zagadek jest sporo i ledwie zdążyliśmy naszą trójką wyjść ~6 minut przed czasem. Bardzo nam się podobało - szczerze polecam.

  • Escape room Testament Czarodzieja - Escape Box

    Testament Czarodzieja - Escape Box
    Liga Odkrywców
    Szczecin

    Wiarygodna opinia

    Dobra zabawa

    02.06.2019 | data wizyty: 01.06.2019

    Zabawa bardzo podobna do gry The Room - mamy skrzynkę z różnymi blokadami i należy ją otworzyć. Jest kilka pomysłowych rozwiązań i ogólnie bardzo nam się podobało.

  • Escape room Se7en

    Se7en
    ESC Room
    Szczecin

    Wiarygodna opinia

    Scary ;)

    12.05.2019 | data wizyty: 11.05.2019

    Bardzo fajny pokój. Świetny wystrój, fajne zagadki i ten efekt dodatkowy, który przyprawił nas o dreszczyk. Polecam.

  • Escape room Piraci i Źródło Młodości

    Piraci i Źródło Młodości
    Liga Odkrywców
    Szczecin

    Świetny pokój tylko te problemy techniczne...

    24.11.2018 | data wizyty: 17.11.2018

    Naprawdę fajny pokój z dużą ilością zagadek. Byliśmy we 4 i fajnie się wszyscy bawili, bo zagadki są nieliniowe i w sumie pracowaliśmy najczęściej parami nad różnymi rzeczami. Zagadki pomysłowe i mamy tu zarówno kłódki jak i elektronikę (działającą).

    Niestety nie obyło się bez problemów - praktycznie na samym starcie wysiadła krótkofalówka i po chwili zmagań obsługa nam ją zabrała. Niestety nie dostaliśmy nic w zamian (- za brak backupu) i praktycznie musieliśmy się obejść bez podpowiedzi. Na końcowym etapie jedna zagadka też chyba zawiodła bo tylko buczała a nic się nie wydarzyło i potrzebna była interwencja obsługi.

    Pomimo tych przeszkód bawiliśmy bardzo dobrze.

  • Escape room Podziemia Dzikiego Ognia

    Podziemia Dzikiego Ognia
    Game Of Locks
    Szczecin

    Całkiem bez prądu

    29.09.2018 | data wizyty: 29.10.2017

    Pokój ten bardzo przypadł nam do gustu. Wszystkie zagadki były analogowe i nie było potrzeby zmagać się z elektroniką jak to czasami się zdarza. Zagadki nie były jakoś mocno trudne, sporą wartość ma w tym pokoju spostrzegawczość.

    Podpowiedzi otrzymywaliśmy bardzo konkretne i widać, że MG śledził nasze poczynania. Polecam!

  • Escape room Komnata Tajemic

    Komnata Tajemic
    Escape Me
    Szczecin

    Harry, teraz włącz mowę węży!

    29.09.2018 | data wizyty: 31.05.2018

    Pokój bardzo duży z dużą ilością zagadek. Stopień trudności większości jest średni - jedna tylko sprawiła nam poważny kłopot. Problemem dla mnie w tym pokoju były zagadki elektroniczne, które albo były bardzo czułe i trzeba było idealnie dopasować coś do czegoś albo nie dawały feedbacku jak już zadziałały i robiłem je 5 razy zanim prowadzący powiedział, że już zadziałało i coś się otworzyło w innym kącie pokoju. Przez co wyszliśmy 3 min przed czasem.

    Ogólnie super, tylko uważajcie na elektronikę.

  • Escape room Kuźnia Krasnoluda

    Kuźnia Krasnoluda
    Escape Me
    Szczecin

    Świetny pokój

    03.06.2018 | data wizyty: 03.06.2018

    Bardzo fajny pokój, w którym są i kłódki i elektronika, z przewagą tej ostatniej. Dużo sprytnych zagadek ale wszystko było logiczne. Sporo jest zagadek, które są ze sobą powiązane i wszystkie "pary" mają swoje oznaczenia - symbole czy kolory, dzięki czemu nie wpisujemy na oślep danego kodu do każdej napotkanej kłódki. Bardzo polecam.

  • Escape room Złoto Lannisterów

    Złoto Lannisterów
    Liga Odkrywców
    Szczecin

    Wiarygodna opinia

    Super pokój

    27.05.2018 | data wizyty: 27.05.2018

    Bardzo fajny pokój. Sporo zagadek a czasu nie za wiele. Podobało mi się, że zagadki są różnych typów - kłódki, elektronika (np. przyciski), mechaniczne, etc. Polecam.

  • Escape room Domek Ogra

    Domek Ogra

    Szczecin

    Z wizytą u Shreka

    04.03.2018 | data wizyty: 04.03.2018

    Całkiem fajny pokój, choć wydaje się, że mogło by być ciut więcej nawiązań do Shreka. Zagadki są logiczne i dobre dla początkujących. My byliśmy z dziećmi (8 i 9) i świetnie sobie radziły.

  • Escape room Piracka Przygoda

    Piracka Przygoda
    Warsztatownia
    Szczecin

    Pierwszy dziecięcy pokój

    26.11.2017 | data wizyty: 23.08.2017

    Można spokojnie stanąć z boku i interweniować tylko jak dzieci się zakręcą ;)

Zobacz więcej opinii: 1 2