GiorgioGio

    GiorgioGio

    Zaczęło się niewinnie, od 1 pokoju miesięcznie. Potem było więcej, więcej i więcej. Aż w Warszawie zaczęło ich brakować... TOP POKOJE: - OBŁĘD (Wrocław) - A... [więcej]

    126 Odwiedzone

    9 Planowane

    Globtroter

    250 Punkty

    225
    250 pkt
    300

    Wszystkie opinie

    Escape room Pionek i Kostka
    Pionek i Kostka

    No. 121 - Gdzie ta kostka?!

    25.11.2020 | data wizyty: 18.11.2020

    Wiarygodna opinia

    Pomimo niewielkich gabarytów pokój bardzo ciekawy, pełen ciekawych zagadek. Zdecydowaliśmy się na trudną opcję i była ona faktycznie trudna, bardzo trudna. Zagadek jest dużo, pokój nie jest liniowy co dodatkowo utrudnia. Polecam zdecydowanie grupom z doświadczeniem. Znajomość gier nie jest wymagana do dobrej zabawy. Zachęcam do wizyty. Obsługa na absolutnie maksymalnym poziomie. Przemiła i znająca świat ER, dodatkowo mogliśmy zostać w pokoju ciut dłużej by rozwiązać pozostawione nam zagadki. Jeszcze raz polecam!

    Ocena ogólna: 8/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 8/10

    Poziom trudności: Bardzo trudny

    Escape room Laboratorium Dextera
    Laboratorium Dextera

    No. 120 - Dee - Dee, wynoś się z mojego pokoju!

    25.11.2020 | data wizyty: 18.11.2020

    Wiarygodna opinia

    Bardzo ciekawy pokój. Posiada ciekawe zagadki i nieszablonowe rozwiązania. Dość wymagający i trudny więc rekomenduję grupom min. średniozaawansowanym. Obsługa przemiła, mega pozytywna i wkręcona w świat ER. Super miła wizyta, polecam z czystym sumieniem.

    Ocena ogólna: 9/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 9/10

    Poziom trudności: Trudny

    Escape room Warszawskie Diamenty
    Warszawskie Diamenty

    No. 119 - W pogoni za Borysem

    25.11.2020 | data wizyty: 05.11.2020

    Mega pozytywny, nieszablonowy i niestandardowy pokój. Jest wszystko co powinno być w bardzo dobrym pokoju. Element zaskoczenia, ciekawe zagadki i bardzo miła obsługa z którą jak zawsze miło porozmawiać o świecie ER. Serdecznie polecam, warto odwiedzić i pokusić się o schwytanie Borysa.

    Ocena ogólna: 9/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    Escape room Cartel
    Cartel

    No. 118 - Kolumbijskie Peso

    20.11.2020 | data wizyty: 05.11.2020

    MEGA! Wszystko co bym napisał to i tak będzie mało. Bo tego "pokoju" opisać się nie da. Z niecierpliwością czekamy na kolejne scenariusze bo widać że ekipa QUITZONE wie co robi i robi to dobrze.
    No.  118 - Kolumbijskie Peso No.  118 - Kolumbijskie Peso

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Łatwy

    Escape room P@ssWord
    P@ssWord

    No - 117 A jakie jest hasło?!

    20.11.2020 | data wizyty: 29.10.2020

    Kolejna dobra zabawa w domu zagadek. Sympatycznie, kolorowo. Pokój dobrze przemyślany i każda chwila w nim będzie miłym wspomnieniem. Polecam

    Ocena ogólna: 8/10

    Obsługa: 8/10

    Klimat: 8/10

    Poziom trudności: Łatwy

    Escape room Klątwa Czarnobrodego
    Klątwa Czarnobrodego

    No. 115 - życie pirackie

    20.11.2020 | data wizyty: 11.10.2020

    WoW! Polecam serdecznie! Mega pozytywne zaskoczenie. Słyszeliśmy dużo dobrego, ale... pokój moim skromnym zdaniem był jeszcze lepszy. Wspaniały klimat, zagadki i efekty specjalne. Trzeba zobaczyć!
    No. 115 - życie pirackie No. 115 - życie pirackie

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Łatwy

    Escape room Superheroom
    Superheroom

    No. 115 - Suuuuuperheroom

    20.11.2020 | data wizyty: 11.10.2020

    Pozycja w rankingu PL absolutnie nie przypadkowa. Warto przybyć, zobaczyć i uratować świat. Pokój absolutnie kompletny. Nie będę się rozpisywał o wystroju, zagadkach czy obsłudze, bo wszystko jest na NAJWYŻSZYM poziomiem
    No. 115 - Suuuuuperheroom No. 115 - Suuuuuperheroom

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Łatwy

    Escape room Operacja: Metro
    Operacja: Metro

    No. 114 - ewakuacja

    20.11.2020 | data wizyty: 11.10.2020

    Jakość WA znamy od dawna, z warszawskich pokoi. W Bydgoszczy byliśmy po raz 1, ale na pewno nie ostatni. Pokój dopracowany w każdym elemencie. Nie znajdziemy tam rzeczy zbędnych, niepasujących do wystroju. Wprowadzenie, zagadki, wystrój na najwyższym poziomie.
    No. 114 - ewakuacja No. 114 - ewakuacja

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    Escape room Pegazus
    Pegazus

    No. 113 - Czasy młodości

    20.11.2020 | data wizyty: 07.10.2020

    Wiarygodna opinia

    Po wejściu do pokoju wróciły wspomnienia. Znajdujemy się na początku lat 90, w świecie 8bitówek. Poczuć się można jak bohater jednej z gier. Wspaniała zabawa gwarantowana.
    Wystrój starannie dopasowany do tematyki.
    Polecam serdecznie.

    Ocena ogólna: 9/10

    Obsługa: 9/10

    Klimat: 9/10

    Poziom trudności: Średni

    Escape room Tajna Kwatera Dyktatora
    Tajna Kwatera Dyktatora

    No. 112 - Tajne przez poufne

    20.11.2020 | data wizyty: 03.10.2020

    Pokój ciekawy, w sympatycznym klimacie. Zagadki logiczne, pasujące do fabuły. Wystrój na wysokim poziomie, od samego początku. Wejście, poczekalnia oraz pokoje w jednym spójnym klimacie. Mega sympatycznie, obsługa na wysokim poziomie. Polecam!

    Zobacz zgłoszenia (1)

    Ocena ogólna: 8/10

    Obsługa: 9/10

    Klimat: 9/10

    Poziom trudności: Średni

    Strona 1

    Pokaż następne