Jakub Z. 9

Jakub Z. 9

Hej, jestem Jakub Z. 9. Mam na swoim koncie 20 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Thriller. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

20 Odwiedzone

0 Planowane

Skaut

55 Punkty

50
55 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Nuklearna Pułapka
Nuklearna Pułapka

KABOOM

14.04.2019 | data wizyty: 13.04.2019

Jakub Z. 9 20 opinii

Pokój bardzo przyjemny. Przeszliśmy przez niego bez większych problemów i w bardzo dobrym czasie. Aż chyba za dobrym, bo w pewnym momencie jak uzyskaliśmy możliwość ukończenia to mówiliśmy sobie "Raczej to jeszcze nie koniec, bo za szybko". Na początku mieliśmy też pewien mankament techniczny - ale to wiadomo, zdarza się - złośliwość rzeczy martwych :D Nie zepsuło nam to odbioru całości. Jednak zdecydowanie najlepszą częścią pokoju była miła obsługa.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Statek Piratów
Statek Piratów

Do stu tysięcy beczek!

26.03.2019 | data wizyty: 25.03.2019

Jakub Z. 9 20 opinii

Firma zdecydowanie dba o wyjątkowy klimat swoich pokoi. Byliśmy już w każdym pokoju na ulicy Piekarskiej i każdy zachwycał pod względem dekoracji, muzyki, klimatu. Mieliśmy lekki problem z - jak stwierdziliśmy później - najprostszymi zagadkami, by te trudniejsze rozwiązać dość sprawnie, ale często tak bywa, że człowiek za bardzo kombinuje w paru momentach! Polecam bardzo zarówno pokój, jak i firmę oraz obsługę!

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Tajemnica Alchemika
Tajemnica Alchemika

Niepowtarzalny klimat

18.03.2019 | data wizyty: 17.03.2019

Jakub Z. 9 20 opinii

Świetny pokój, świetna obsługa. Klimat w pokoju był genialny. Wystrój prawdopodobnie najlepszy z wszystkich ER, w których do tej pory byliśmy (a to już był 18-ty w samym Krakowie). Zagadki bardzo fajne, nieoczywiste. Mechanizmy świetne. Pokój uważany za jeden z trudniejszych, ale nam się udało w 3 osoby wyjść w czasie praktycznie bez podpowiedzi i w pełni usatysfakcjonowani! Polecamy każdemu. Nie widzę szans, by się nie spodobało.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Doktor Dżumy (STEAMPUNK)
Doktor Dżumy (STEAMPUNK)

Dżuma nas nie pokonała!

21.01.2019 | data wizyty: 20.01.2019

Jakub Z. 9 20 opinii

Pokój naprawdę fantastyczny. Udało nam się wyjść w czasie, choć pokój na pewno jeden z trudniejszych w jakich byliśmy do tej pory. Zagadki bardzo logiczne, rozwiązania innowacyjne. Wyróżnia się spośród innych ER. Niepowtarzalny klimat! Polecam wszystkim ten pokoik jak i bardzo miłą obsługę.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Uprowadzona
Uprowadzona

Oj Matylda...

01.11.2018 | data wizyty: 30.10.2018

Wiarygodna opinia

Jakub Z. 9 20 opinii

Polecam! Pokój bardzo fajny. Idealny na dwie osoby. Nadaje się zarówno dla początkujących jak i bardziej doświadczonych grup. Niech Was nie przeraża ostrzeżenie przed klaustrofobią - dacie radę :D Byłem z osobą co ma tę przypadłość i się genialnie bawiła! Klimat ciekawy. Idealnie oddane realia studenckiego mieszkania. Byłem w pokojach z dużo większym WOW stąd "tylko" 9/10, ale polecam każdemu odwiedzić (:

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Night Club
Night Club

Oryginalnie, ciekawie, podniecająco!

22.10.2018 | data wizyty: 21.10.2018

Jakub Z. 9 20 opinii

Świetny pokój! Bardzo nietypowa tematyka, nieporównywalna z innymi Escape Roomami, ale niech to nikogo nie odstrasza! Byliśmy ekipą, która nie lubi chodzenia po klubach i woli domowe zacisze, a mimo to pokój nam się mega podobał! Mega ciekawe mechanizmy, bardzo duża interaktywność pokoju. Nie było ani za trudno, ani za łatwo - idealny balans. Polecam!

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Plugawy HOTel
Plugawy HOTel

Plugawo as hell!

09.10.2018 | data wizyty: 08.10.2018

Wiarygodna opinia

Jakub Z. 9 20 opinii

Świetny pokój, masa innowacyjnych rozwiązań i ciekawych mechanizmów jakich nie spotkaliśmy nigdy wcześniej. Szczerze powiem, że był to nasz 14 ER i byliśmy w prawie każdym już, który jest wyżej w rankingu ogólnym od tego, ale ten najbardziej nas kupił. Polecam wszystkim!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Tajemnica Hrabiego Cromwell'a
Tajemnica Hrabiego Cromwell'a

Dzięki wujku!

16.09.2018 | data wizyty: 16.09.2018

Wiarygodna opinia

Jakub Z. 9 20 opinii

Pokój mega klimatyczny, zagadki ciekawe, oryginalny system dawania podpowiedzi. Mega fajny wystrój! Wszyscy wyszli mega zadowoleni. Byliśmy z moją mamą, która była pierwszy raz w ER z okazji imienin i bawiła się przednio. Pokój oznaczony jest jako początkujący, ale uważam, że zagadki trzymały poziom i dla nas jako już średnio-doświadczonych ERowców w dwóch miejscach sprawiły problem. Polecam każdemu!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Escape DaVinci
Escape DaVinci

Przechytrzyli Leonardo!

02.09.2018 | data wizyty: 01.09.2018

Wiarygodna opinia

Jakub Z. 9 20 opinii

Świetny pokój, zasłużone miejsce w rankingu! Dużo ciekawych rozwiązań mechanicznych. Klimat cudny! Polecam wszystkim

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Skazani
Skazani

Shawshank zdobyte!

20.08.2018 | data wizyty: 19.08.2018

Wiarygodna opinia

Jakub Z. 9 20 opinii

Świetny pokój z ogromną ilością nawiązań do filmu! Nie są one kluczowe do rozwiązania zagadek, więc jedynie fanom tego dzieła sztuki dodają smaczku ;) Mega fajny klimacik, zagadki stosunkowo proste, ale mimo wszystko trzeba ruszyć trochę główką w paru momentach. Obsługa też na plus! Polecam wszystkim, zarówno początkującym grupom, jak i zaawansowanym, którym też nie będzie się nudziło.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Pokaż następne