Jakub Z. 9
  • Escape room Nuklearna Pułapka

    Nuklearna Pułapka
    Locked UP
    Kraków

    KABOOM

    14.04.2019 | data wizyty: 13.04.2019

    Pokój bardzo przyjemny. Przeszliśmy przez niego bez większych problemów i w bardzo dobrym czasie. Aż chyba za dobrym, bo w pewnym momencie jak uzyskaliśmy możliwość ukończenia to mówiliśmy sobie "Raczej to jeszcze nie koniec, bo za szybko". Na początku mieliśmy też pewien mankament techniczny - ale to wiadomo, zdarza się - złośliwość rzeczy martwych :D Nie zepsuło nam to odbioru całości. Jednak zdecydowanie najlepszą częścią pokoju była miła obsługa.

  • Escape room Statek Piratów

    Statek Piratów
    Combinator Kraków
    Kraków

    Do stu tysięcy beczek!

    26.03.2019 | data wizyty: 25.03.2019

    Firma zdecydowanie dba o wyjątkowy klimat swoich pokoi. Byliśmy już w każdym pokoju na ulicy Piekarskiej i każdy zachwycał pod względem dekoracji, muzyki, klimatu. Mieliśmy lekki problem z - jak stwierdziliśmy później - najprostszymi zagadkami, by te trudniejsze rozwiązać dość sprawnie, ale często tak bywa, że człowiek za bardzo kombinuje w paru momentach! Polecam bardzo zarówno pokój, jak i firmę oraz obsługę!

  • Escape room Tajemnica Alchemika

    Tajemnica Alchemika
    Combinator Kraków
    Kraków

    Niepowtarzalny klimat

    18.03.2019 | data wizyty: 17.03.2019

    Świetny pokój, świetna obsługa. Klimat w pokoju był genialny. Wystrój prawdopodobnie najlepszy z wszystkich ER, w których do tej pory byliśmy (a to już był 18-ty w samym Krakowie). Zagadki bardzo fajne, nieoczywiste. Mechanizmy świetne. Pokój uważany za jeden z trudniejszych, ale nam się udało w 3 osoby wyjść w czasie praktycznie bez podpowiedzi i w pełni usatysfakcjonowani! Polecamy każdemu. Nie widzę szans, by się nie spodobało.

  • Escape room Doktor Dżumy (STEAMPUNK)

    Doktor Dżumy (STEAMPUNK)
    "Funny Will" Kraków
    Kraków

    Dżuma nas nie pokonała!

    21.01.2019 | data wizyty: 20.01.2019

    Pokój naprawdę fantastyczny. Udało nam się wyjść w czasie, choć pokój na pewno jeden z trudniejszych w jakich byliśmy do tej pory. Zagadki bardzo logiczne, rozwiązania innowacyjne. Wyróżnia się spośród innych ER. Niepowtarzalny klimat! Polecam wszystkim ten pokoik jak i bardzo miłą obsługę.

  • Escape room Uprowadzona

    Uprowadzona
    kryptotex.pl
    Kraków

    Wiarygodna opinia

    Oj Matylda...

    01.11.2018 | data wizyty: 30.10.2018

    Polecam! Pokój bardzo fajny. Idealny na dwie osoby. Nadaje się zarówno dla początkujących jak i bardziej doświadczonych grup. Niech Was nie przeraża ostrzeżenie przed klaustrofobią - dacie radę :D Byłem z osobą co ma tę przypadłość i się genialnie bawiła! Klimat ciekawy. Idealnie oddane realia studenckiego mieszkania. Byłem w pokojach z dużo większym WOW stąd "tylko" 9/10, ale polecam każdemu odwiedzić (:

  • Escape room Night Club

    Night Club
    Come Come
    Kraków

    Oryginalnie, ciekawie, podniecająco!

    22.10.2018 | data wizyty: 21.10.2018

    Świetny pokój! Bardzo nietypowa tematyka, nieporównywalna z innymi Escape Roomami, ale niech to nikogo nie odstrasza! Byliśmy ekipą, która nie lubi chodzenia po klubach i woli domowe zacisze, a mimo to pokój nam się mega podobał! Mega ciekawe mechanizmy, bardzo duża interaktywność pokoju. Nie było ani za trudno, ani za łatwo - idealny balans. Polecam!

  • Escape room Plugawy HOTel

    Plugawy HOTel
    Lock House
    Kraków

    Wiarygodna opinia

    Plugawo as hell!

    09.10.2018 | data wizyty: 08.10.2018

    Świetny pokój, masa innowacyjnych rozwiązań i ciekawych mechanizmów jakich nie spotkaliśmy nigdy wcześniej. Szczerze powiem, że był to nasz 14 ER i byliśmy w prawie każdym już, który jest wyżej w rankingu ogólnym od tego, ale ten najbardziej nas kupił. Polecam wszystkim!

  • Escape room Tajemnica Hrabiego Cromwell'a

    Tajemnica Hrabiego Cromwell'a
    It's a Trap
    Kraków

    Wiarygodna opinia

    Dzięki wujku!

    16.09.2018 | data wizyty: 16.09.2018

    Pokój mega klimatyczny, zagadki ciekawe, oryginalny system dawania podpowiedzi. Mega fajny wystrój! Wszyscy wyszli mega zadowoleni. Byliśmy z moją mamą, która była pierwszy raz w ER z okazji imienin i bawiła się przednio. Pokój oznaczony jest jako początkujący, ale uważam, że zagadki trzymały poziom i dla nas jako już średnio-doświadczonych ERowców w dwóch miejscach sprawiły problem. Polecam każdemu!

  • Escape room Escape DaVinci

    Escape DaVinci
    WydostanSie Escape Rooms
    Kraków

    Wiarygodna opinia

    Przechytrzyli Leonardo!

    02.09.2018 | data wizyty: 01.09.2018

    Świetny pokój, zasłużone miejsce w rankingu! Dużo ciekawych rozwiązań mechanicznych. Klimat cudny! Polecam wszystkim

  • Escape room Skazani

    Skazani
    kryptotex.pl
    Kraków

    Wiarygodna opinia

    Shawshank zdobyte!

    20.08.2018 | data wizyty: 19.08.2018

    Świetny pokój z ogromną ilością nawiązań do filmu! Nie są one kluczowe do rozwiązania zagadek, więc jedynie fanom tego dzieła sztuki dodają smaczku ;) Mega fajny klimacik, zagadki stosunkowo proste, ale mimo wszystko trzeba ruszyć trochę główką w paru momentach. Obsługa też na plus! Polecam wszystkim, zarówno początkującym grupom, jak i zaawansowanym, którym też nie będzie się nudziło.

Zobacz więcej opinii: 1 2