Kamila J. 4

Kamila J. 4

Hej, jestem Kamila J. 4. Mam na swoim koncie 25 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

25 Odwiedzone

1 Planowane

Podróżnik

42 Punkty

25
42 pkt
50

Wszystkie opinie

Escape room Komnata Tajemic
Komnata Tajemic

NAJLEPSZY!

07.02.2019 | data wizyty: 06.02.2019

Kamila J. 4 8 opinii

Wspaniały pokój. Wystrój i klimat był niesamowity, a zagadki nie oczywiste. Myślę, że mogę spokojnie powiedzieć, że jest to najlepszy pokój w którym do tej pory byliśmy. Fajną opcją jest też to, że można dostosować poziom trudności, bo dzięki temu jest to pokój do którego może przyjść każdy bez względu na doświadczenie.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Podziemia Dzikiego Ognia
Podziemia Dzikiego Ognia

rewelacja!

13.01.2019 | data wizyty: 13.01.2019

Wiarygodna opinia

Kamila J. 4 8 opinii

Jeden z lepszych pokoi w jakim byliśmy. Świetne jest to, że w pokoju praktycznie nie ma technologii w związku z tym trzeba faktycznie troche pomyśleć logicznie, żeby rozwiązać poszczególne zagadki. Jednocześnie klimat pokoju był naprawdę super

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Piraci i Źródło Młodości
Piraci i Źródło Młodości

ARRR!

14.02.2018 | data wizyty: 13.02.2018

Kamila J. 4 8 opinii

najlepszy pokój w jakim byliśmy, zaawansowany technologicznie, jest dużo logicznego myślenia, klimat super i bardzo podobały mi się nawiązania do Piratów z Karaibów.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Demon Asylum: Nekromanta
Demon Asylum: Nekromanta

REWELACJA!!!!!!!

14.02.2018 | data wizyty: 13.02.2018

Kamila J. 4 8 opinii

Jeden z najlepszych pokoi w jakich byliśmy, technologicznie rozwinięty bardzo, oddaje rewelacyjny klimat! Pomimo tego, że nie wyszliśmy z pokoju, to samo wejście do pokoju i przeżycie tego jest super zabawą. dałabym ocenę 20, ale niestety nie ma takiej.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Se7en
Se7en

Świetne doświadczenie!

26.10.2017 | data wizyty: 15.10.2017

Kamila J. 4 8 opinii

Inscenizacja rewelacja, doświsdczenia świetne, zagadek dużo i są bardzo ciekawe i pokój bardzo rozwinięty technologicznie. Polecam ?

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Cela 107
Cela 107

Świetny klimat

26.10.2017 | data wizyty: 10.07.2017

Kamila J. 4 8 opinii

Klimat rewelacja! Jest ciekawie i nie wszystko jest oczywiste. Jeden z lepszych pokoi!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Łódź Podwodna
Łódź Podwodna

Rewelacja!

26.10.2017 | data wizyty: 26.10.2017

Opinia archiwalna

Kamila J. 4 8 opinii

Bardzo mi się podobało. Pokój zaawansowany technicznie, zagadkinciekawe i nie oczywiste. Gwarancja dobrej zabawy nawet wtedy gdy nie uda się wyjść :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny