Maja W.
  • Escape room Tożsamość

    Tożsamość
    Exit19.pl
    Wrocław

    Bardzo ciekawe przeżycie

    30.08.2019 | data wizyty: 20.08.2019

    Bardzo podobał nam się cały pokój. Od samego początku uwagę zwróciła niesamowita obsługa i to, jak ważne jest dla nich bezpieczeństwo graczy. Zagadki bardzo ciekawe, zmuszają do myślenia. Pokój wciąga.

  • Escape room Duch kopalni

    Duch kopalni
    Time Of Mysteries
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    świetny wystrój!

    31.07.2019 | data wizyty: 30.07.2019

    Świetny wystrój pokoju, bardzo dobra obsługa i wprowadzenie fabularne. Zagadki bardzo ciekawe, ale super by było jakby było ich więcej.

  • Escape room Tajemnicza Wyspa

    Tajemnicza Wyspa
    Pod Kluczem
    Wrocław

    Ciekawy pokój

    09.10.2018 | data wizyty: 25.05.2018

    Pokój w porządku, zagadki również, klimat bardzo ciekawie zorganizowany, obsługa ok, chociaż nie zrobiono nam zdjęcia na koniec, bo pan z obsługi spieszył się na autobus...

  • Escape room Cela

    Cela
    Trapped
    Wrocław

    Świetny pokój

    26.08.2018 | data wizyty: 20.08.2018

    Od samego początku zostajemy wprowadzeni w niesamowity klimat. Zagadki nie są zbyt trudne, ale pokój jest naprawdę dobrze i interesująco zaprojektowany. Obsługa bardzo sympatyczna. Bardzo polecamy!

  • Escape room Schizofrenium

    Schizofrenium
    Trapped
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Bardzo przyjemny pokoik :)

    21.07.2018 | data wizyty: 18.07.2018

    Najmocniejszym punktem tego escape roomu jest przesympatyczna obsługa. Sam pokój ciekawy, dobrze zrobiony, zagadki niezbyt trudne, ale też nie łatwe.

  • Escape room Zdrada w Breslau

    Zdrada w Breslau
    Exit19.pl
    Wrocław

    Super :)

    28.11.2017 | data wizyty: 25.11.2017

    Idealnie oddany klimat pokoju, świetna obsługa, dobra organizacja całego pokoju, zagadki logiczne, trzeba pomyśleć, pokombinować, ale nie ma rzeczy wziętych z kosmosu. Wciągnęło nawet moich rodziców, a to chyba największy komplement :)

  • Escape room Kara Śmierci

    Kara Śmierci
    LetMeOut
    Wrocław

    O włos od utraty życia

    24.07.2017 | data wizyty: 15.07.2017

    Pokój bardzo klimatyczny, dobrze przygotowany, zagadki ciekawe, czasem z zaskakującym rozwiązaniem. Generalnie wizytę wspominamy bardzo dobrze. Jakość obsługi poprawiła się w stosunku do innych wizyt.

  • Escape room Wolfenstein

    Wolfenstein
    ExitRoom ™
    Kraków

    Archival rating

    Warto odwiedzić

    03.05.2017 | data wizyty: 29.04.2017

    Bardzo sympatyczna i pomocna obsługa, bardzo klimatyczny pokój, zagadki niezbyt trudne, ale zaskakujące i niepowtarzalne. Polecam!

  • Escape room Śladami Sherlocka Holmesa

    Śladami Sherlocka Holmesa
    Logical Room
    Wrocław

    Sherlock

    04.02.2017 | data wizyty: 04.02.2017

    Obsługa bardzo pozytywna. Sam pokój raczej łatwy, nie zaskakuje zbytnio. Zagadki to po prostu zagadki, nie są złe, ale też bez szaleństw. Układają się w ciąg, więc czasem w czwórkę staliśmy nad otwierającym kłódkę biedakiem, bo czekaliśmy na nowy "materiał". W przeciwieństwie do poprzednich opinii, nam klimat podpasował, dużo elementów dba o wystrój.

  • Escape room Gabinet Doktorka

    Gabinet Doktorka
    Try To Leave
    Wrocław

    Dobry pokój z dobrym klimatem i obsługą

    24.11.2016 | data wizyty: 24.11.2016

    Super zrealizowany klimat pokoju, bardzo dobra obsługa, zagadki dosyć intuicyjne, napięcie wciąż rośnie i rośnie, aż tu nagle bum... i wyszliśmy. Pokój "kończy się" niespodziewanie i bez ostrzeżenia. Pozostawia to lekki niedosyt.

Zobacz więcej opinii: 1 2