izozaur
  • Escape room Asasino

    Asasino
    Master of Escape
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Swiat uratowany (nawet jeśli po terminie🤫)

    14.10.2019 | data wizyty: 14.10.2019

    Wlascicielka bardzo mila i pozytywna, odrazu wiadomo że bedzie to dobrze spędzona godzina. Pokój przechodzilismy we dwójkę i wyszliśmy 15 minut po czasie. Dużo czasu zajęło nam na początku ogarnianie wszystkiego, ale pozniej szło w miarę gładko. Zagadki ciekawe i spójne.

  • Escape room Muszkieterowie

    Muszkieterowie
    Room Escape
    Warszawa

    Powstrzymaj rebelie

    02.08.2018 | data wizyty: 23.07.2018

    Pokój całkiem fajny, zagadki są liniowe o różnym poziomie zaawansowania, ale jak dla mnie są bardzo nie intuicyjne, a czasami odnosiłam wrażenie, że nie są ze sobą połączone. Generalnie wystrój pokoju i fabuła tworzą razem spójną historie.

  • Escape room Dom Śmierci

    Dom Śmierci
    Creepy Story
    Warszawa

    Nawiedzony dom

    02.07.2018 | data wizyty: 30.06.2018

    Do domu śmierci wybraliśmy sie w 3 osoby i wyjście zajeło nam prawie dwie godziny (skonczyliśmy pare minut przed końcem). Zamiast standardowego wprowadzenia jest tajemniczy sms, zagadki sa nie tylko w domu, ale również w ogrodzie. Trzeba dobrze wszystko przeszukać, zwracać uwage na szczegóły i nigdy sie nie rozdzielać, bo w domu straszy! Zagadek jest bardzo dużo, rozmieszczone sa linniowo po całym obszarze i pozwalaja nam poznać hostorie zaginionych i nawiedzonego domu. Super zabawa, "pokój " ktory na pewno spodoba sie zarowno poczatkujacym jak i zaawansowanym. Na pewno nie poszla bym tam wieczorem :)

  • Escape room Cela nr 4

    Cela nr 4
    Wyjście Awaryjne
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Ucieczka z więzienia

    21.06.2018 | data wizyty: 20.06.2018

    Z wyglądu pokój przypomina prawdziwy areszt ( przynajmniej według tego co pokazują filmy). Zagadek jest bardzo dużo i są nielinniowe, szystkie działały bez zarzutu i były w wiekszości wpasowane w tematyke pokoju. Robiliśmy pokoj w dwie osoby i myśle, że przydała by sie jeszcze jedna, ale daliśmy rade. W pokoju bardzo ważna jest współpraca i komunikacja, bez tego to można i spędzić dożywocie. Miła obsługa.

  • Escape room Legenda Miecza

    Legenda Miecza
    Wyjście Awaryjne
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Odzyskać Excalibur

    21.06.2018 | data wizyty: 20.06.2018

    Pokój jest latwy, ale grupy doświadczone nie będą się w nim nudzić, poprostu szybciej wyjdą:) Dekoracje są starannie wykonane i pomagają wczuć się w klimat pokoju, a zagadki do nich pasują. Generalnie mimo, ze zagadki są łatwe to rozwiązuje sie je z przyjemnością, są ciekawe i różnorodne.

  • Escape room Hobbit

    Hobbit
    Mystery Rooms
    Warszawa

    Pierścień

    15.06.2018 | data wizyty: 13.06.2018

    Pokój fajnie wykonany, miła obsługa, zagadki też są ok, ale jak dla mnie mało intuicyjny, trzeba sie nastawić na bardzo dokładne przeszukiwanie całego pokoju.
    Generalnie wart odwiedzenia.

  • Escape room Interactive

    Interactive
    Room Escape
    Warszawa

    Nie koniecznie

    15.06.2018 | data wizyty: 13.06.2018

    Generalnie sam pokój był ok, ale w sumie cieżko mi dokładnie opisać poziom trudności ponieważ obsluga ciagle udzielala podpowiedzi, a nawet odpowiedzi na zagadki, mimo że kilka razy w trakcie gry prosiłam by przestała. Nie bylo to zalezne od czasu poniewaz zaraz po rozwiazaniu pierwszej zagadki dostalismy do niej odpowiedz, przez co tracilismy czas zeby zrozumiec czy zrobilismy cos zle, czy o co chodzi, dwa razy zanim zdazyl zadziałać mechanizm, ktory miał nam pokazać kolejna zagadke dostaliśmy już do niej podpowiedź.

  • Escape room Olimp

    Olimp
    Room Escape
    Warszawa

    Starożytna Grecja

    15.06.2018 | data wizyty: 13.06.2018

    Uwielbiam starozytną Grecje i jej mitologie, więc byłam pewna, że pokoj bedzie super i sie nie pomylilam. Zagadki sa łatwe, ale mysle ze nawet dla grup zaawansowanych będą ciekawe, ponieważ zostały ułożone w dobrze przemyslany sposob, nie ma żadnych kłódek. Bardzo fajne dekoracje, pokoj na duuuzy plus

  • Escape room NAUTILUS: Podmorska Przygoda

    NAUTILUS: Podmorska Przygoda
    Wyjście Awaryjne
    Warszawa

    W łodzi podwodnej

    11.05.2018 | data wizyty: 05.05.2018

    Do pokoju wybraliśmy się grupą mieszaną (2 osoby doświadczone i dwie początkujące) i wyszliśmy troche po czasie. Zagadek jest dość dużo, są ciekawe i rozwiązuje się je z przyjemnością, chociaż na niektóre odpowiedzi ciężko wpaść. W pokoju ważna jest współpraca i komunikacja między drużyną. Pokój bardzo fajnie zrobiony, możemy pooglądać przez peryskop co jest nad nami, posterować łodzią i wiele innych. Miła obsługa i fajne komentarze. Jedno wiem na pewno - beznadziejny ze mnie nawigator!

  • Escape room Alicja w krainie czarów

    Alicja w krainie czarów
    IQuest
    Warszawa

    Rozczarowanie

    05.05.2018 | data wizyty: 04.05.2018

    Wchodząc do pokoju spodziewałam się, że pokoj bedzie na tym samym poziomie co prawdziwa magia, ale niestety pozostawia wiele do życzenia. Po rozejrzeniu się niby na początku jest efekt wow ale fajnie, ale tylko wizualny. Zagadki są latwe, jest ich mało i nie wszystko działa w stu procentach dobrze ( jedna zagadke rozwiazalismy dobrze ale zadzialala dopiero po okolo 7 minutach krecenia w kolo jednym z elementów).

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 ... 6 7 8