OlaGo

OlaGo

Hej, jestem OlaGo. Mam na swoim koncie 37 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

37 Odwiedzone

2 Planowane

Nawigator

127 Punkty

100
127 pkt
150

Wszystkie opinie

Wróć do pełnej listy opinii

Escape room Korporacja
Korporacja

Przygoda w korpo

09.03.2018 | data wizyty: 08.03.2018

Wiarygodna opinia

Pokój bardzo ciekawy, super przygotowany. Dużo zagadek oraz nieliniowość pokoju pozwoliła nam się świetnie bawić w 5 osób i każdy tak na prawdę cały czas miał co robić. Kłódek trochę było, ale poznaliśmy też kilka nowych fajnych rozwiązań. Poziomem trudności dla grupy już troszkę doświadczonej - powiedziałabym średni. Ogólnie ocena bardzo dobra, zdecydowanie polecamy i szykujemy się na następne pokoje w tym Escape Roomie :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Laboratorium Dextera
Laboratorium Dextera

W krainie kreskówki z dzieciństwa...

02.01.2018 | data wizyty: 30.12.2017

To już nasz drugi pokój w Otopokojezagadek i... znów się nie zawiedliśmy! Klimat - rewelacja, zagadki spójne, ciekawe rozwiązania, przesympatyczna obsługa - aż żal, że nie macie na razie następnego pokoju... :( Tym razem w składzie ekipy mieliśmy 3 nowicjuszy i dwóch doświadczonych eskejpowiczów i jak się okazało, zabrakło nam jedynie kilku minut do pobicia rekordu pokoju... To tylko dodało nam więcej satysfakcji i zachęciło do dalszej zabawy! :D Zdecydowanie polecamy nie tylko fanom kreskówki, świetna zabawa, a również ci wymagający się nie zawiodą...

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Kwarantanna
Kwarantanna

Znaleźć antidotum...

02.01.2018 | data wizyty: 30.12.2017

Pokój rewelacyjny! Z elementami grozy - jak to horror ? klimat rewelacyjny, zagadki dość trudne, ale bardzo logiczne. Byliśmy grupą 5osobową i wyszliśmy w ostatniej minucie, ale to ze względu na pare przegapień :) myślę jednak, że mniejszej ilości osób może być ciężko. Ogólna ocena rewelacyjna, zdecydowanie polecamy!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Niepodległość
Niepodległość

Walka o niepodległość...

27.12.2017 | data wizyty: 27.12.2017

Pokój mały, aczkolwiek bardzo klimatyczny. Dla dość doświadczonych eskejpowiczów - niezbyt trudny, ale jak zwykle potrzebowaliśmy podpowiedzi na banalnych elementach leżących na wierzchu... :) Zagadki ciekawe, fajnie rozwiązane, ogólnie pokój godny polecenia.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Szpital
Szpital

Pokój lekarski

29.10.2017 | data wizyty: 28.10.2017

Wiarygodna opinia

Pokój fajny, zagadki ciekawe i powiązane ze sobą. Ciekawe rozwiązania, super klimat. Nie był bardzo trudny, jednak przez własne gapiostwo potrzebowaliśmy kilku wskazówek :). Jedyny minus - podejście obsługi... Po wejściu do pokoju pani niestety zepsuła totalnie klimat, coś co powinno być zrobione przez panią w otoczce tajemnicy itp itd dla stworzenia klimatu, było "zróbcie sobie to sami"... No niestety.. Na szczęście nie zepsuło nam to klimatu pokoju :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 6/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Sherlocked
Sherlocked

Pokój Sherlocka

29.10.2017 | data wizyty: 28.10.2017

Wiarygodna opinia

Pokój bardzo przyjemny. Super sprawa, że każda następna zagadka wynika z poprzedniej, tworzą one ciąg. Dużo kłódek, ciekawe rozwiązania. Dla dwójki już troszkę doświadczonych escape roomowiczów nie był zbyt trudny, ale baaardzo nam się podobał ?. Jedyny minus to obsługa, mam wrażenie średnio zaangażowana... No niestety, pani nie zrobiła na nas dobrego wrażenia... :(

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 6/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Rytuał / Opętanie
Rytuał / Opętanie

Odprawiamy rytuał :)

10.10.2017 | data wizyty: 10.10.2017

Pokój bardzo klimatyczny, zagadki ciekawe, powiązane ze sobą, ogólnie bardzo dobre wrażenie :) Trochę głupich błędów, przez co potrzebna była podpowiedź, ale i przez co było zabawniej :) Coś zupełnie innego niż pozostałe pokoje, polecam! :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Pokój Czarodziejki
Pokój Czarodziejki

Pokój czarodziejki

07.10.2017 | data wizyty: 06.10.2017

Wiarygodna opinia

Pokój zrobiony ogólnie fajnie. Sporo zaskakujących rzeczy i rozwiązań, jednak brakowało nam ciut klimatu tego "pokoju czarodziejki" - dla porównania mamy pokój Wiedźman, gdzie było to dużo lepiej dopracowane. Zagadki jednak ciekawe, więc ogólna ocena pokoju bardzo dobra :) niezbyt trudne, dla 2 osób okej z kilkoma podpowiedziami. Polecam!

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Wiedźman
Wiedźman

Klimat wiedźmana :)

07.10.2017 | data wizyty: 06.10.2017

Wiarygodna opinia

Pokój bardzo klimatyczny, niezbyt trudny, jednak we dwie osoby udało nam się dwa razy zaciąć na nietrudnych rzeczach, przez co przydały się podpowiedzi :) Zagadki ciekawie powiązane, fajne rozwiązania techniczne. Dla fanów sagi ciekawa przygoda, dla innych myślę, że też :) Miła i przyjazna obsługa. Ogólnie polecam :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Pionek i Kostka
Pionek i Kostka

Rewelacja!

01.10.2017 | data wizyty: 01.10.2017

Pokój po prostu rewelacyjny! Dla fanów planszówek - absolutnie konieczny do odwiedzenia, dla wszystkich innych tak na prawdę też:) jedynie znajomość niektórych gier pomogła nam nieco szybciej odgadnąć zagadki. Przygotowanie fantastyczne, przemiła obsługa. Co do trudności to dość doświadczonej w escape roomach, 4-osobowej grupie planszówkowiczów nie sprawił większych problemów, za to dał kupę frajdy i radochy. Zdecydowanie polecam wszystkim!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Pokaż następne