OlaGo
  • Escape room Laboratorium Dextera

    Laboratorium Dextera
    OtoPokojeZagadek
    Łódź

    W krainie kreskówki z dzieciństwa...

    02.01.2018 | data wizyty: 30.12.2017

    To już nasz drugi pokój w Otopokojezagadek i... znów się nie zawiedliśmy! Klimat - rewelacja, zagadki spójne, ciekawe rozwiązania, przesympatyczna obsługa - aż żal, że nie macie na razie następnego pokoju... :( Tym razem w składzie ekipy mieliśmy 3 nowicjuszy i dwóch doświadczonych eskejpowiczów i jak się okazało, zabrakło nam jedynie kilku minut do pobicia rekordu pokoju... To tylko dodało nam więcej satysfakcji i zachęciło do dalszej zabawy! :D Zdecydowanie polecamy nie tylko fanom kreskówki, świetna zabawa, a również ci wymagający się nie zawiodą...

  • Escape room Kwarantanna

    Kwarantanna
    Portal Escape Games
    Łódź

    Znaleźć antidotum...

    02.01.2018 | data wizyty: 30.12.2017

    Pokój rewelacyjny! Z elementami grozy - jak to horror ? klimat rewelacyjny, zagadki dość trudne, ale bardzo logiczne. Byliśmy grupą 5osobową i wyszliśmy w ostatniej minucie, ale to ze względu na pare przegapień :) myślę jednak, że mniejszej ilości osób może być ciężko. Ogólna ocena rewelacyjna, zdecydowanie polecamy!

  • Escape room Niepodległość

    Niepodległość
    Tkalnia Zagadek
    Płock

    Walka o niepodległość...

    27.12.2017 | data wizyty: 27.12.2017

    Pokój mały, aczkolwiek bardzo klimatyczny. Dla dość doświadczonych eskejpowiczów - niezbyt trudny, ale jak zwykle potrzebowaliśmy podpowiedzi na banalnych elementach leżących na wierzchu... :) Zagadki ciekawe, fajnie rozwiązane, ogólnie pokój godny polecenia.

  • Escape room Szpital

    Szpital
    Escape Plan
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Pokój lekarski

    29.10.2017 | data wizyty: 28.10.2017

    Pokój fajny, zagadki ciekawe i powiązane ze sobą. Ciekawe rozwiązania, super klimat. Nie był bardzo trudny, jednak przez własne gapiostwo potrzebowaliśmy kilku wskazówek :). Jedyny minus - podejście obsługi... Po wejściu do pokoju pani niestety zepsuła totalnie klimat, coś co powinno być zrobione przez panią w otoczce tajemnicy itp itd dla stworzenia klimatu, było "zróbcie sobie to sami"... No niestety.. Na szczęście nie zepsuło nam to klimatu pokoju :)

  • Escape room Sherlocked

    Sherlocked
    Escape Plan
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Pokój Sherlocka

    29.10.2017 | data wizyty: 28.10.2017

    Pokój bardzo przyjemny. Super sprawa, że każda następna zagadka wynika z poprzedniej, tworzą one ciąg. Dużo kłódek, ciekawe rozwiązania. Dla dwójki już troszkę doświadczonych escape roomowiczów nie był zbyt trudny, ale baaardzo nam się podobał ?. Jedyny minus to obsługa, mam wrażenie średnio zaangażowana... No niestety, pani nie zrobiła na nas dobrego wrażenia... :(

  • Escape room Rytuał / Opętanie

    Rytuał / Opętanie
    Tkalnia Zagadek
    Płock

    Odprawiamy rytuał :)

    10.10.2017 | data wizyty: 10.10.2017

    Pokój bardzo klimatyczny, zagadki ciekawe, powiązane ze sobą, ogólnie bardzo dobre wrażenie :) Trochę głupich błędów, przez co potrzebna była podpowiedź, ale i przez co było zabawniej :) Coś zupełnie innego niż pozostałe pokoje, polecam! :)

  • Escape room Pokój Czarodziejki

    Pokój Czarodziejki
    Praski Pokój Zagadek
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Pokój czarodziejki

    07.10.2017 | data wizyty: 06.10.2017

    Pokój zrobiony ogólnie fajnie. Sporo zaskakujących rzeczy i rozwiązań, jednak brakowało nam ciut klimatu tego "pokoju czarodziejki" - dla porównania mamy pokój Wiedźman, gdzie było to dużo lepiej dopracowane. Zagadki jednak ciekawe, więc ogólna ocena pokoju bardzo dobra :) niezbyt trudne, dla 2 osób okej z kilkoma podpowiedziami. Polecam!

  • Escape room Wiedźman

    Wiedźman
    Praski Pokój Zagadek
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Klimat wiedźmana :)

    07.10.2017 | data wizyty: 06.10.2017

    Pokój bardzo klimatyczny, niezbyt trudny, jednak we dwie osoby udało nam się dwa razy zaciąć na nietrudnych rzeczach, przez co przydały się podpowiedzi :) Zagadki ciekawie powiązane, fajne rozwiązania techniczne. Dla fanów sagi ciekawa przygoda, dla innych myślę, że też :) Miła i przyjazna obsługa. Ogólnie polecam :)

  • Escape room Pionek i Kostka

    Pionek i Kostka
    OtoPokojeZagadek
    Łódź

    Rewelacja!

    01.10.2017 | data wizyty: 01.10.2017

    Pokój po prostu rewelacyjny! Dla fanów planszówek - absolutnie konieczny do odwiedzenia, dla wszystkich innych tak na prawdę też:) jedynie znajomość niektórych gier pomogła nam nieco szybciej odgadnąć zagadki. Przygotowanie fantastyczne, przemiła obsługa. Co do trudności to dość doświadczonej w escape roomach, 4-osobowej grupie planszówkowiczów nie sprawił większych problemów, za to dał kupę frajdy i radochy. Zdecydowanie polecam wszystkim!

  • Escape room Kryjówka H. Domański

    Kryjówka H. Domański
    Niepokój
    Łódź

    Wiarygodna opinia

    Super pokój

    30.09.2017 | data wizyty: 30.09.2017

    Jeden z ciekawszych pokoi, w których byliśmy. Klimat bardzo fajny, zagadki bardzo ciekawe, zaskakujące już od samego początku. Ogólnie pokój dość trudny, ale w 4 osoby z małymi podpowiedziami poradziliśmy sobie :)

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 4