Natalia Ś. 2
  • Escape room Tajemnica Władcy Nilu

    Tajemnica Władcy Nilu
    One Hour
    Bydgoszcz

    Nilu, Nilu, Nilu

    07.12.2019 | data wizyty: 07.12.2019

    Uwielbiam kulturę starożytnego Egiptu i od dawna chciałam odwiedzić ten pokój. Nie zawiodłam się!!! Dużo różnorodnych zagadek, piękny wystrój i akcesoria. Jedna zagadka nas zatrzymała na dłuższą chwilę, ale jednak udało się wyjść z pokoju przed końcem czasu. Naprawdę warto ten pokój odwiedzić 🤩🤩🤩

  • Escape room Skazani na śmierć

    Skazani na śmierć
    Fabryka Czasu
    Bydgoszcz

    Wiarygodna opinia

    Skazani na śmierć

    11.11.2019 | data wizyty: 11.11.2019

    Współpraca przede wszystkim :-) Bez współpracy w grupie pokój spokojnie można określić jako "Trudny".

  • Escape room Odmęty Angkor Wat

    Odmęty Angkor Wat
    EGO
    Bydgoszcz

    Podróż do Kambodży

    03.03.2019 | data wizyty: 03.03.2019

    Świetny klimat. Przesympatyczny prowadzący. Zagadki logiczne i powiązane z motywem przewodnim. Już czekam na kolejny pokój twórców tej wspaniałej przygodówki. Gorąco polecam 😁😁😁

  • Escape room Na Dzikim Zachodzie

    Na Dzikim Zachodzie
    Element
    Bydgoszcz

    Wiarygodna opinia

    Na dzikim zachodzie

    25.03.2018 | data wizyty: 24.03.2018

    Rewelacyjny pokój. Dużo zagadek i to bardzo różnorodnych. Nie obyło się bez podpowiedzi, jednak uważam, że pokój powinien się znaleźć wyżej w rankingu bydgoskich pokoi. Zatem jeszcze raz podkreślę : rewelacja :-D

  • Escape room Gniew Olimpu

    Gniew Olimpu
    Break The Brain
    Bydgoszcz

    Wiarygodna opinia

    Gniew Olimpu

    02.03.2018 | data wizyty: 28.02.2018

    Generalnie pokoje Break the Brain są fajnie dopracowane, jednak w przypadku tego pokoju mam kilka uwag, które nieco zaniżają ocenę pokoju. Nie będę pisała dokładnie o co chodzi (z wiadomych względów), jednak o jednej muszę wspomnieć. Pewna rzecz została wyłączona z zabawy (mimo, iż znajduje się pod nią instrukcja co należy z nią zrobić), a nie była oklejona taśmą - szukanie potrzebnego atrybutu zajęło mi sporo cennego czasu a wystarczy nalepka, aby jej nie ruszać, albo chociaż usunąć instrukcję. Oceniłam poziom trudności na "trudny", bo niepotrzebnie straciłam tyle czasu w jednym miejscu.

  • Escape room Kanibal

    Kanibal
    Odklucz Swój Umysł
    Bydgoszcz

    Kanibal

    25.02.2018 | data wizyty: 14.02.2018

    Logiczne zagadki oraz instrukcje. Wystrój pokoju dość skromny a sam pokój nieduży. Jednak najważniejsza jest dobra zabawa a w tym pokoju tak właśnie jest.

  • Escape room NAUTILUS: Podmorska Przygoda

    NAUTILUS: Podmorska Przygoda
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Podmorska przygoda

    08.01.2018 | data wizyty: 07.01.2018

    Faktycznie przygoda i to nie byle jaka. Wyszliśmy sporo przed czasem, bo zupełnie przez przypadek udało nam się ominąć 3 zagadki :P Pracownik nie wierzył w to co się stało i jak to się stało :P

    Co do pokoju - to naprawdę fajny wystrój - jedynie mogłabym się przyczepić do podłogi - mogłaby być bardziej "w klimacie" łodzi podwodnej - wyłożyć blachą albo nawet ciemną wykładziną. Jednak zagadki bardzo logiczne i fajnie powiązane ze sobą. Polecam !

  • Escape room Legenda Miecza

    Legenda Miecza
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Legenda Miecza

    22.11.2017 | data wizyty: 17.11.2017

    Fajny pokój z dużą ilością zagadek. Nic więcej nie będę pisać, aby nie psuć zabawy kolejnym "uciekinierom" :P :P :P

  • Escape room W odległej galaktyce

    W odległej galaktyce
    Break The Brain
    Bydgoszcz

    Galaktyka

    12.09.2017 | data wizyty: 05.06.2017

    Tematy kosmosu i gwiezdnych wojen to raczej nie mój klimat. Jednak zabawa była przednia :)

  • Escape room Seryjny morderca

    Seryjny morderca
    Break The Brain
    Bydgoszcz

    Seryjny Morderca

    12.09.2017 | data wizyty: 08.04.2017

    To był mój pierwszy pokój i dzięki niemu stwierdziłam, że to początek dłuższej przygody z escape roomami. Polecam :)

Zobacz więcej opinii: 1 2