Natalia Ś. 2

Natalia Ś. 2

Hej, jestem Natalia Ś. 2. Mam na swoim koncie 13 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

13 Odwiedzone

0 Planowane

Skaut

52 Punkty

50
52 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room W cieniu piramid
W cieniu piramid

Ten grobowiec będzie Waszym grobowcem

19.12.2019 | data wizyty: 16.12.2019

Wiarygodna opinia

Rewelacyjny escape room. Super klimat, ciekawe zagadki, przemiły prowadzący oraz element zaskoczenia. Czegóż chcieć więcej?! Gorąco polecam :D

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Tajemnica Władcy Nilu
Tajemnica Władcy Nilu

Nilu, Nilu, Nilu

07.12.2019 | data wizyty: 07.12.2019

Uwielbiam kulturę starożytnego Egiptu i od dawna chciałam odwiedzić ten pokój. Nie zawiodłam się!!! Dużo różnorodnych zagadek, piękny wystrój i akcesoria. Jedna zagadka nas zatrzymała na dłuższą chwilę, ale jednak udało się wyjść z pokoju przed końcem czasu. Naprawdę warto ten pokój odwiedzić ???

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Skazani na śmierć
Skazani na śmierć

Skazani na śmierć

11.11.2019 | data wizyty: 11.11.2019

Wiarygodna opinia

Współpraca przede wszystkim :-) Bez współpracy w grupie pokój spokojnie można określić jako "Trudny".

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Odmęty Angkor Wat
Odmęty Angkor Wat

Podróż do Kambodży

03.03.2019 | data wizyty: 03.03.2019

Świetny klimat. Przesympatyczny prowadzący. Zagadki logiczne i powiązane z motywem przewodnim. Już czekam na kolejny pokój twórców tej wspaniałej przygodówki. Gorąco polecam ???

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Na Dzikim Zachodzie
Na Dzikim Zachodzie

Na dzikim zachodzie

25.03.2018 | data wizyty: 24.03.2018

Wiarygodna opinia

Rewelacyjny pokój. Dużo zagadek i to bardzo różnorodnych. Nie obyło się bez podpowiedzi, jednak uważam, że pokój powinien się znaleźć wyżej w rankingu bydgoskich pokoi. Zatem jeszcze raz podkreślę : rewelacja :-D

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Gniew Olimpu
Gniew Olimpu

Gniew Olimpu

02.03.2018 | data wizyty: 28.02.2018

Wiarygodna opinia

Generalnie pokoje Break the Brain są fajnie dopracowane, jednak w przypadku tego pokoju mam kilka uwag, które nieco zaniżają ocenę pokoju. Nie będę pisała dokładnie o co chodzi (z wiadomych względów), jednak o jednej muszę wspomnieć. Pewna rzecz została wyłączona z zabawy (mimo, iż znajduje się pod nią instrukcja co należy z nią zrobić), a nie była oklejona taśmą - szukanie potrzebnego atrybutu zajęło mi sporo cennego czasu a wystarczy nalepka, aby jej nie ruszać, albo chociaż usunąć instrukcję. Oceniłam poziom trudności na "trudny", bo niepotrzebnie straciłam tyle czasu w jednym miejscu.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Kanibal
Kanibal

Kanibal

25.02.2018 | data wizyty: 14.02.2018

Logiczne zagadki oraz instrukcje. Wystrój pokoju dość skromny a sam pokój nieduży. Jednak najważniejsza jest dobra zabawa a w tym pokoju tak właśnie jest.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Nautilus: Podmorska Przygoda
Nautilus: Podmorska Przygoda

Podmorska przygoda

08.01.2018 | data wizyty: 07.01.2018

Faktycznie przygoda i to nie byle jaka. Wyszliśmy sporo przed czasem, bo zupełnie przez przypadek udało nam się ominąć 3 zagadki :P Pracownik nie wierzył w to co się stało i jak to się stało :P

Co do pokoju - to naprawdę fajny wystrój - jedynie mogłabym się przyczepić do podłogi - mogłaby być bardziej "w klimacie" łodzi podwodnej - wyłożyć blachą albo nawet ciemną wykładziną. Jednak zagadki bardzo logiczne i fajnie powiązane ze sobą. Polecam !

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Legenda Miecza
Legenda Miecza

Legenda Miecza

22.11.2017 | data wizyty: 17.11.2017

Fajny pokój z dużą ilością zagadek. Nic więcej nie będę pisać, aby nie psuć zabawy kolejnym "uciekinierom" :P :P :P

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Pokaż następne