pabloor
  • Escape room Psychiatryk 2.0

    Psychiatryk 2.0
    Set Me Free
    Rybnik

    Pokręcone

    14.11.2019 | data wizyty: 11.11.2019

    Po ponad stu odwiedzonych pokojach trudno zrobić wrażenie... A jednak... Byliśmy już nawet w pokoju o tej nazwie... To drugi z odwiedzonych przez nas pokoi tej firmy. PSYCHOPATA poprzeczkę ustawił bardzo wysoko, ale PSYCHIATRYK 2.0 wcale mu nie ustępuje. Bawiliśmy się świetnie, z dreszczykiem. Znowu - zagadki logiczne, ale nie oczywiste ani banalne. Wystrój pierwszorzędny. Klimat doskonały aż za bardzo - sam zacząłem się znów zastanawiać nad swoim zdrowiem psychicznym ;). Warto przyjechać do Rybnika tylko dla tej firmy!

  • Escape room Psychopata

    Psychopata
    Set Me Free
    Rybnik

    Wizyta u psychopaty

    14.11.2019 | data wizyty: 10.11.2019

    Po odwiedzeniu ponad stu escape roomów wydaje się czasami, że już jest niewielka szansa na duże zaskoczenie. A jednak. Od wejścia byliśmy pod wrażeniem! Nie chcę powtarzać tego, co już w poprzednich opiniach napisano, ale gra jest tak wciągająca, że nawet ja łapałem się na oglądaniu za siebie... Totalna immersja w klimat zabawy- już od wprowadzenia! Dokładnie to, o co w tym chodzi. Zagadki logiczne, grywalne, ale nie oczywiste, czy banalne. Wykonanie, estetyka pokoju doskonała. Prowadzący i klimat 15/10! ;) Naprawdę zasłużone 10!
    PS. Osoby nielubiące klimatu horroru twierdzą, że jednak to można zrobić fajnie! :)))

  • Escape room NAUTILUS: Podmorska Przygoda

    NAUTILUS: Podmorska Przygoda
    Wyjście Awaryjne
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Podwodna przygoda

    22.02.2019 | data wizyty: 21.02.2019

    Bardzo dopracowany wystrój gwarantuje autentyczny klimat łodzi podwodnej. Pokój dość trudny grając we dwójkę pomimo sporego doświadczenia ledwo zmieściliśmy się w czasie. Dzięki temu bawiliśmy się doskonale. Polecamy!

  • Escape room Osadzeni w Bunkrze

    Osadzeni w Bunkrze
    8 Gates Escape Room
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Doskonały klimat

    22.02.2019 | data wizyty: 22.02.2019

    Najlepszy pokój post-apo w jakim byliśmy! Od wejścia. Klimat autentycznego bunkra, zagadki oryginalne i utrzymane w klimacie pokoju. Faktycznie dla dwóch osób to spore wyzwanie, ale da się! Zdecydowanie polecamy

  • Escape room Bogowie Egiptu

    Bogowie Egiptu
    Outroom
    Wrocław

    Lekka rozrywka

    22.07.2018 | data wizyty: 22.07.2018

    Pokój raczej prosty, grupy z niewielkim doświadczeniem powinny się dobrze bawić. Na nas (70 pokoi) nie zrobił wielkiego wrażenia.

  • Escape room Klątwa Skarbu Majów

    Klątwa Skarbu Majów
    Exit19.pl
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Super

    30.06.2018 | data wizyty: 29.06.2018

    Wystrój, klimat, zagadki, wszystko jak zwykle w exit19 na najwyższym poziomie. To najłatwiejszy z pokoi tej firmy, przynajmniej naszym zdaniem, ale mamy już trochę doświadczenia. Polecamy dla rodzin z dziećmi i miej doświadczonych ekip. Chociaż i doświadczeni gracze na pewno będą się dobrze bawić

  • Escape room Maniac

    Maniac
    ExitRoom Berlin
    Berlin
    Niemcy

    Zobacz pokój na lockme.de

    Little scary

    03.06.2018 | data wizyty: 03.06.2018

    We had very good fun with this escape room. We found some very interesting and ingenious puzzles there although one of the mechanisms didn't work well. Whole room gives atmosphere of anxiety. We recommend this place very much

  • Escape room Kara Śmierci

    Kara Śmierci
    LetMeOut
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Brakowało emocji

    28.05.2018 | data wizyty: 28.05.2018

    Pokój z naprawdę fajnym potencjałem. Ale od wprowadzenia czegoś nam brakowało, może dlatego, że ostatnio odwiedzaliśmy głównie pokoje z samej "górki". W pokoju klimat lochu psuły elementy wykończenia typu Castorama. Dużo kłódek nie grających i nie pasujących do wystroju. Część zagadek bardzo oryginalna, zaskoczyła nas, mimo sporego doświadczenia. Wydaje nam się, że brakowało wskazówek co z czym wiązać. Ogólnie średnio.

    Zdjęcie grupy na Facebook
    (kliknij, by zobaczyć zdjęcie na Facebook)
  • Escape room Bermudy

    Bermudy
    Bermudy Quest
    Wrocław

    Z subtelnym dreszczykiem

    26.05.2018 | data wizyty: 25.05.2018

    Wyjątkowo klimatycznie. Miejsce, w którym znajduje się ten pokój nie rokowało niczego specjalnego... Ciasno, nieco obskórna, chociaż czysta toaleta... W sumie jak na statku ;) Po wejściu do pokoju od razu nam się spodobało. Klimat, zagadkowa atmosfera, napięcie, co nas dalej spotka. Zagadki o średnim poziomie trudności, chociaż potrzebowaliśmy dwóch podpowiedzi (o które nie jest łatwo ;). Bardzo polecamy

    Zdjęcie grupy na Facebook
    (kliknij, by zobaczyć zdjęcie na Facebook)

    Odpowiedź Bermudy Quest

    Bardzo cieszymy się że spodobała się Państwu gra na naszym Statku! Zapraszamy na seanse relaksacyjne :) Dzięki za polecenie!

  • Escape room Ostatni Artykuł

    Ostatni Artykuł
    Składnica Szyfrów
    Legnica

    Wiarygodna opinia

    Detektywistycznie

    07.04.2018 | data wizyty: 07.04.2018

    Ciekawe zagadki, faktycznie dla grup doświadczonych. My bawiliśmy się świetnie (4 osoby, około 50 pokoi na koncie), polecamy

    Odpowiedź Składnica Szyfrów

    Bardzo dziękujemy za wspólną zabawę i pozdrawiamy :)

Zobacz więcej opinii: 1 2