G&F

G&F

Hej, jestem G&F. Mam na swoim koncie 71 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Thriller. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

71 Odwiedzone

0 Planowane

Skaut

69 Punkty

50
69 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Tajemnica Alchemika
Tajemnica Alchemika

G&F odkrywa tejemnice

29.01.2020 | data wizyty: 11.12.2019

Nie będziemy dużo pisać, gdyż jak zawsze ER od Combinatora trzyma najwyższy poziom. Bardzo chcieliśmy się zmierzyć z tym pokojem i w końcu się udało. Fabuła super prowadzona przez całą rozgrywkę, a zagadki wywarzone i świetnie dobrane. Nie chcemy nic zdradzać, bo pokoj na mapie Krakowa absolutne must be !!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Skarbiec
Skarbiec

G&F rabuje Skarbiec

05.12.2019 | data wizyty: 14.11.2019

Skarbiec to ER, w którym na prawdę mimo tego że ma juz trochę, gra się mega przyjemnie i płynnie. Fajny klimacik prawdziwego skarbca, czuliśmy się troszkę jak w Bondzie, gdyż czas uciekał a trzeba było się szybko wydostać. Bawiliśmy sie super, co podbija wartość tego pokoju dla nas z 9 na mocne 10 ;)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Odmęty Angkor Wat
Odmęty Angkor Wat

G&F w Odmętach

05.12.2019 | data wizyty: 13.11.2019

Przebywając do tego pokoju nie wymagaliśmy wiele, ale zaskoczył nas niesamowicie. Ten ER może największy nie jest, ale momentami zaskakuje, a jedno rozwiązanie spotkaliśmy 1 raz za co mega szacunek. Fajny klimat, super mistrz Gry i na prawde pokój który w Bydgoszczy jest na liście must be. Nam brakowało 2 min do rekordu, ale pokój do najłatwiejszych raczej nie należy. Mega polecamy !!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Tajemnica Władcy Nilu
Tajemnica Władcy Nilu

G&F u Władcy Nilu

05.12.2019 | data wizyty: 14.11.2019

Oj, ale nam się podobał ten pokój.
Genialny klimat, super wystrój, rewelacyjne zagadki i to wcale nie łatwe. Na prawdę czuliśmy się w tym ER jak byśmy byli w Egipcie lub innym starożytnym miejscu. Dla nas pokój fantastycznie wykonamy, z którego każdy wyjdzie zadowolony. Polecamy każdej ekipe mniej i bardziej doświadczonej, bo mega warto ;)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Superheroom
Superheroom

G&F ratuje świat

05.12.2019 | data wizyty: 14.11.2019

Co to jest za pokój!!!!!
Dla tego pokoju właśnie znowu ustaliliśmy trip po ER Bydgoskich i mieliśmy co do niego wielkie wymagania, ponieważ kochamy Marvela... i w ogóle się nie zawiedliśmy !!!
Na pewno jest to jeden z najlepszych pokoji w jakich do tej pory byliśmy, a coraz trudniej jest nas zachwycić. Zaczniemy od Mistrza Gry... Gość pełen pasji do tego co robi i na prawde super osoba. Co do pokoju... już od wejścia wiadomo że będzie grubo, bo sama poczekalnia robi ogromne wrażenie ;) nie chcemy spoilerować nic związanego z zagadkami, których jest dużo i na prawdę trzeba sie spieszyć aby je wszystkie zdazyć zrobić. Ten ER jest naszpikowany smaczkami z Marvela, po prostu dla fanów, CUDO. Dla nas genialny pokój, po prostu musicie się tam pojawic !!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room W cieniu piramid
W cieniu piramid

G&F w Piramidzie

05.12.2019 | data wizyty: 13.11.2019

Łooooo ten pokój robi kolosalne wrazenie...
Od samego wejścia czujesz, że jesteś w magicznym miejscu, w którym masz z ekipą ważną misje do wykonania. Przechodząc po kolejnych etapach tego zadania coraz bardziej zachwycasz sie zagadkami, wykonaniem oraz mocą tego pokoju. Powiem krótko żeby nic nie spoilerować, my jesteśmy zachwyceni i znów przekonujemy się że Wyjscie Awaryjne to czołówka Polskich ER. Barwo brawo brawo !!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Statek kosmiczny - Kamień akumulacyjny
Statek kosmiczny - Kamień akumulacyjny

G&F w kosmosie ;)

11.11.2019 | data wizyty: 11.11.2019

Oj w tym pokoju trzeba zacząć od tego, że ekipa Sekreto znów pokazała że w Krakowie jest jedną z najlepszych ! Wystrój tego pokoju, klimat i efekty dźwiękowe na prawdę sprawiaja, że czuliśmy się jak na Statku kosmicznym lecącym po kosmosie ;) Jeśli byliscie w poprzednim pokoju którego ten jest kontynuacją to przygotujcie się na wyższy poziom trudności zagadek które sa super przemyślane i przy których trzeba czasem większego skupienia. O mistrzu gry nie będziemy si się rozpisywać, po prostu kozak ;) Co tu dużo mówić, polecamy ten pokój BARDZO!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Starożytna świątynia - Wynalazek przeszłości
Starożytna świątynia - Wynalazek przeszłości

G&F w Starożytnej Świątyni

09.11.2019 | data wizyty: 06.10.2019

Na początek napiszemy, że fajnie jak się wchodzi do nowego pokoju i widzi sie znajome twarze z którymi sie zaje.... rozmawia ;)
W tym pokoju widać, że ekipa Sekreto włożyła w niego mnóstwo pracy co pokazuje, że w Krakowie też można zrobić pokój na najwyższym poziomie. Wystrój jest po prostu doskonały, co pozwala fajnie się wczuć w wykonywaną misje. Zagadki należą raczej do łatwych, przynajmniej dla doswiadczonych ekip, ale jest kilka fajnych rozwiązań które na pewno Was zaskoczą :D
Dla nas na pewno na ten moment top 3 w Krakowie ;)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Koneser
Koneser

G&F u Konesera

09.11.2019 | data wizyty: 15.01.2019

Opinia archiwalna

I to jest nasz numer 1 na mapie Poznania !!!
Super wprowadzenie, od czego na pewno musimy zacząć, i od razu mega wrażenie po wejściu do pokoju. Wystrój tego ER jest na najwyższym poziomie, zagadki nietuzinkowe, może nie należą do najtrudniejszych, ale dzięki scenariuszowi i temu co dzieję się w tym pokoju rozwiązuje sie je po prostu fantastycznie. Chcemy tylko dodać że mechanizmy w tym pokoju są dosłownie GENIALNE !! Musicie odwiedzic ten pokój, bo po prostu mega warto !!! ;)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Murder House
Murder House

G&F w Murder House

09.11.2019 | data wizyty: 16.01.2019

Opinia archiwalna

Nie będziemy dużo pisać gdyż to był chyba 14 pokój w ciągu 3 dni w Poznaniu i nie do końca pamiętamy zagadki, ale na pewno klimat pokoju, genialny mistrz gry i surowy wystrój robia tutaj taką robotę że nie możecie ominąć tego pokoju na mapie Poznania. Pozdrawiamy Mistrza gry, który wkłada dużo pracy i mega się angażuje;)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Pokaż następne