Madlyn

Madlyn

Hej, jestem Madlyn. Mam na swoim koncie 50 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

50 Odwiedzone

2 Planowane

Podróżnik

49 Punkty

25
49 pkt
50

Wszystkie opinie

Escape room Duch kopalni
Duch kopalni

Kopalniany duch :)

11.07.2018 | data wizyty: 27.03.2018

Ekipa z ToM zrobiła olbrzymi krok w stworzeniu nowego pokoju! Oczywiście wcześniejsze są super, ale tutaj czuć innego ducha :D Sam wystrój przenosi nas i daje się poczuć jak w kopalni :D Dbałość o detale jest imponująca, ma się wrażenie jakby każdy element był starannie wybrany i wkomponowany :) że nic tutaj nie jest przez przypadek :) Zagadki bardziej "zautomatyzowane" niż "klasyczne", logiczne i spójne. Wybraliśmy się w 2 i grało nam się idealnie! Zabawa była super i z niecierpliwością czekamy na kolejne pokoje :) Gorąco polecam!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Dooby Doo
Dooby Doo

R*E*W*E*L*A*C*J*A!!!

11.07.2018 | data wizyty: 03.03.2018

Nie będę "owijać w bawełnę" to co zrobiła ekipa Fox O'clock to jakiś majstersztyk! Ale zacznę od początku :)
Na wstępie jak zawsze bardzo miłe przywitanie, troszkę rozmowy na rozgrzewkę i zaczynamy... :) Samo wprowadzenie genialne, nie mogę znaleźć słowa które byłoby adekwatne! Takiego wprowadzenia jeszcze nigdzie nie było i nie wiem ile czasu upłynie aż zobaczę lepsze! :) na samo wspomnienie się uśmiecham :D a to był tylko początek na to co czekało nas w środku! Coś fantastycznego, wystrój zapierający dech, zagadki tak urozmaicone a jednocześnie powiązane z klimatem o różnym stopniu trudności. Na niemal każdym kroku czaiła się zaskakująca niespodzianka! :) Trzeba koniecznie tam pójść i się przekonać na własnej skórze! :P ja nie wiem jak oni to zrobili, ale na prawdę czapki z głów!!! :D Niezapomniana przygoda! :D Wszystkim z całego serducha polecam i zazdroszczę każdemu kto jeszcze tam nie był :D

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Stranger Room
Stranger Room

Z łezką w oku... :)

11.07.2018 | data wizyty: 30.06.2018

Po przekroczeniu progu pokoju, ma się wrażenie jakby przeniosło się w czasie :) Z sentymentem rozglądam się dookoła, gdzie jakże silnie odwzorowano pokój z lat 80-tych! Coś pięknego! :) Widać, że włożono wiele pracy i serca w urządzenie pokoju :) Same zagadki bardzo logiczne i spójne, powiązane z tematyką pokoju :) Obsługa przemiła, świetnie wprowadzająca w fabułę :) Wybraliśmy się w 2 i bawiliśmy się super! Z czystym sumieniem polecamy! :D

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Odpowiedź firmy In&Out

Cześć :) dziękujemy za odwiedziny i opinie :) pozdrawiamy i do zobaczenia !!

Escape room Obłęd
Obłęd

Obłędnie!!! :)

11.07.2018 | data wizyty: 22.04.2018

Czy można pobić samego siebie?! Ekipa Exit19 jest tego najlepszym przykładem! :) Po Zdradzie... myśleliśmy, że ciężko będzie przebić wystrój i klimat, ale to co nas spotkało w Obłędzie przeszło nasze oczekiwania! :) Ma się wrażenie, że zaczyna się grać nie jako gracz, ale jako prawdziwy aktor! Genialna scenografia jak z filmu na olbrzymiej powierzchni. Zagadki mają mało wspólnego z klasyką czyli kłódeczkami (chociaż ja i tak je kocham najbardziej :))) bardziej są to czynności i łączenie faktów. Oczywiście bardzo duże znaczenie ma komunikacja i współpraca! Byliśmy w 6 i myślę, że fajnie jest się wybrać ekipą w większym składzie :) Fantastyczne wprowadzenie do pokoju, wdrożenie w fabułę przez obsługę! Widać, że robią z tą pasją a każda drużyna może poczuć się wyjątkowo :) dla mnie obłędem było to, że wcale nie chciałam opuszczać Obłędu! Gorąco polecam :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Cień Małej Moskwy
Cień Małej Moskwy

Cień Małej Moskwy w pełni blasku! :)

11.07.2018 | data wizyty: 15.04.2018

Bardzo fajny pokój, z klimatem, czuć lekki powiew historii :) Zagadki bardzo ciekawe i wkomponowane w klimat! Wybraliśmy się wzmocnioną ekipą w 6 i bawiliśmy się extra! Polecam! Obsługa jak zwykle fantastyczna! :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Odpowiedź firmy Składnica Szyfrów

Dziękujemy bardzo za opinię oraz wspólną zabawę :)

Escape room Sala nr 9
Sala nr 9

Ciemność i wszechobecny mrok... :)

11.07.2018 | data wizyty: 20.04.2018

Pokój dla ludzi o mocnych nerwach, dla których dreszczyk emocji sprawia jeszcze więcej frajdy :) Pokój nie należy do łatwych, zagadki są staranie przygotowane i wpisane w klimat :) Lekki niepokój i niepewność to zasługa całego wystroju. Dużo klasyki, przeplatane z innymi rozwiązaniami. Wybraliśmy się w dwójkę, ale wydaje mi się, że optymalny skład to czwórka. W pokoju jest co robić a każdy może mieć inny pomysł na rozwiązanie zagadki :) nam się bardzo podobało i cieszymy się, że wyszliśmy z pokoju cali :DDD Obsługa jak zwykle cudowna :D! Polecam!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Odpowiedź firmy Składnica Szyfrów

Dziękujemy bardzo za opinię oraz wspólną zabawę :)

Escape room Ostatni Artykuł
Ostatni Artykuł

Kryminalni :)

11.07.2018 | data wizyty: 08.07.2018

Składnica Szyfrów zafundowała nam scenariusz jak z prawdziwego kryminału! :) Wybraliśmy się w dwójkę na wersję "rozszerzoną". Sam pokój oddawał wiernie klimat miejsca zbrodni. Może nie będę mówić o szczegółach, ale wszystko było tak jak sobie to wyobrażałam. Zagadki logiczne i układające się w spójną całość (co też pozwoliło nam wyjść z pokoju dużo przed czasem :P). Poziom trudności oceniam jako średni, ale momentami niektóre zagadki sprawiały, że trzeba było się zastanowić troszkę dłużej :P Myślę, że najlepiej wybrać się tam w max 4 osoby :) Obsługa super!!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Odpowiedź firmy Składnica Szyfrów

Dziękujemy bardzo za opinię oraz wspólną zabawę :)

Escape room Operacja "Wrocław"
Operacja "Wrocław"

Historyczny projekt :)

19.03.2018 | data wizyty: 18.03.2018

Opinia archiwalna

To już nasz trzeci pokój od Składnicy Szyfrów, który odwiedziliśmy i kolejna niezapomniana przygoda :)

Projekt Liegnitz świetnie oddaje ducha historii, przenosi nas do innej epoki i pozwala poznać tajemnicę.
Sam pokój bardzo klimatyczny, doskonały wystrój i muzyka.

Zagadki urozmaicone, bardzo logiczne i sensowne. Rozwiązanie sprawiało dużo satysfakcji a sama gra była bardzo płynna.

Obsługa jak najbardziej wzorcowa, miła i uprzejma.

Największy plus jednak za umiejętne stworzenie miejsca tak bardzo związanego z rejonem! Tematyka historyczna czyli zostajemy poniekąd "zaproszeni" do poznania historii. Wielki ukłon dla twórców za taką możliwość "przeniesienia w czasie" :))) coś pięknego i niezapomnianego!!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Odpowiedź firmy Bermudy Quest

Bardzo dziękujemy za wspólną zabawę i pozdrawiamy :)

Escape room Piraci
Piraci

Na nieznanych wodach ?

20.10.2017 | data wizyty: 30.09.2017

Wystroj pokoj kapitalny z dbaloscia o szczegoly, zagadki urozmaicone o roznym stopniu trudnosci :) kazdy znajdzie cos dla siebie :) duzy nacisk na spostrzegawczosc! Raczej dla mniejszych grup ;) duzy minus jednak za obsluge takiego nastawienia to nie bylo nigdy :/ mysle ze trzeba by bylo nad tym popracowac :)

Ocena ogólna: 7/10

Obsługa: 5/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Tajemnica złotego pociągu
Tajemnica złotego pociągu

Troszke historii ;)

20.10.2017 | data wizyty: 08.10.2017

Swietny pokoj, powiazany z historia miasta. Przyjemnie i milo spedzilismy czas. Pokoj klimatyczny, oddajacy ducha historii :) Poziom raczej dla grup ktore maja juz za soba pare pokoi :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Pokaż następne