ikaniowska

ikaniowska

Hej, jestem ikaniowska. Mam na swoim koncie 33 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

33 Odwiedzone

1 Planowane

Skaut

68 Punkty

50
68 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Krwawy wódz
Krwawy wódz

Wow

01.08.2019 | data wizyty: 31.07.2019

Ależ to było fajne! Apetyt rósł w miarę jedzenia. Niepozorny pokoik przerodził się w walkę o przetrwanie i wyścig z uciekającym czasem :) Emocje - strach, ekscytacja, to wszystko powinniśmy odczuwać w tej tematyce i dokładnie tak było. Wyszłam naprawdę zgrzana i z trudem łapałam oddech po tej przeprawie. Było warto! Mimo iż do Gdańska mamy 400km z chęcią wrócę tam i odwiedzę inne pokoje w ET.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Kanibal
Kanibal

Mieszane odczucia

01.08.2019 | data wizyty: 30.07.2019

Po raz kolejny mam problem z oceną zagadek w pokoju. Nie poszły nam gładko i na wiele rzeczy byśmy sami nie wpadli. Doświadczenie mamy duże, a jednak logika pokoju do nas nie przemówiła. Podpowiedzi były też gotowymi rozwiązaniami, a nie delikatnym naprowadzeniem. Mistrz gry z braku czasu nie zajął się nami aby porozmawiać, wyjaśnić czy też zrobić zdjęcia, stąd kolejny mały zawód.
Sam pokój bardzo niepokojący klimatem, co jest akurat na plus biorąc pod uwagę tematykę.

Ocena ogólna: 6/10

Obsługa: 2/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Amazonia - Wyprawa w nieznane
Amazonia - Wyprawa w nieznane

Lekko zawiedzeni

01.08.2019 | data wizyty: 13.07.2019

Pokój bardzo ładny, wystrój i klimat super. Tylko gdzie te zagadki??? Powierzchnia nie wykorzystana totalnie :( zagadek mało. Jedna trudniejsza, a reszta polegała na znajdywaniu kluczyków pochowanych w zakamarkach.
Bardzo żałujemy niewykorzystanego potencjału. Wystarczyłoby dołożyć kilka zagadek i naprawdę byłby fajny pokój.

Ocena ogólna: 6/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Bardzo łatwy

Escape room Cela nr 4
Cela nr 4

Osadzeni

07.07.2019 | data wizyty: 25.06.2019

Wiarygodna opinia

Pokój niesamowity. Mimo swoich lat zaskakiwał oryginalnością i był przepełniony zagadkami. Nie ma mowy o nudzie, a główka musi pracować bez chwili przerwy. Przesympatyczny mistrz gry. Z miłą chęcią odwiedzimy resztę pokojów w Wyjściu Awaryjnym.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Iluzjonista
Iluzjonista

Miło spędzony czas

01.05.2019 | data wizyty: 28.04.2019

Jest to jeden z najstarszych pokojów w Szczecinie, dlatego wybaczam mu delikatne niedociągnięcia, czy zużycie. Czas spędziliśmy miło, musieliśmy pogłówkować, więc cel osiągnięty :)

Ocena ogólna: 6/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 6/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Mafia
Mafia

Bardzo fajny pokój

01.05.2019 | data wizyty: 28.04.2019

Ciekawe zagadki, wymagały zaawansowanych procesów myślowych :) nie było nudy, ani niedosytu. Pełna satysfakcja po wyjściu z pokoju.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Leśne Trolle
Leśne Trolle

Na łonie natury

05.04.2019 | data wizyty: 30.03.2019

Po przekroczeniu progu pokoju rozległy się nasze ochy i achy ;) najbardziej uroczy pokój w jakim byliśmy. Obcowanie z naturą 100%. Zagadki ciekawe, logiczne ale niezbyt trudne.
Natomiast mamy ogromne zastrzeżenia do Mistrzyni Gry. Brak bardzo ważnej informacji o zasadach gry zużył połowę naszego czasu na rozwiązywaniu rzeczy, których nie powinniśmy robić.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 1/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Ostatni Artykuł
Ostatni Artykuł

Dziennikarze na tropie

19.02.2019 | data wizyty: 15.02.2019

Wiarygodna opinia

Wysilaliśmy mózgi do granic możliwości :) zagadki były nietuzinkowe, fajne rozwiązania elektroniczne i sprytnie ukryte informacje. Wyszliśmy z pokoju z ogromną satysfakcją mimo awarii dwóch elementów :)
Obsługa przesympatyczna, warto było uciąć sobie dłuższą pogawędkę.
Szczerze polecam.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Odpowiedź firmy Składnica Szyfrów

Bardzo dziękujemy za opinię i wspólną zabawę :) Pozdrawiamy

Escape room Uratuj Święta!
Uratuj Święta!

Bardzo sympatycznie

19.02.2019 | data wizyty: 26.01.2019

Super klimat, ciekawe zagadki. Pokój idealny dla dzieci, ale i nam dorosłym sprawił wiele radości :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Piraci i Źródło Młodości
Piraci i Źródło Młodości

Bardzo fajnie

30.12.2018 | data wizyty: 29.12.2018

Pokój był naprawdę super, ogrom zagadek, dużo pracy. Było bardzo trudno, na wiele rzeczy nie udało nam się wpaść bez podpowiedzi, ale to było 59 minut zabawy w pocie czoła ;)
Przemiły Mistrz Gry.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Pokaż następne