MONI TEAM
  • Escape room Klątwa Zbójów

    Klątwa Zbójów
    LetMeOut
    Zakopane

    Uciekli a wyjść nie chcieli

    06.11.2019 | data wizyty: 04.11.2019

    Pokój dopieszczony pod względem wystroju, jak i ciekawych rozwiązań. Spotkaliśmy się z elementem który nie powtórzył się w żadnym z ponad stu pokoi w których już byliśmy, za co wielkie brawa. W dwie osoby bawiliśmy się świetnie. Nie zabrakło również góralskich dekoracji, które bardzo nas ucieszyły, bo w końcu jadąc do Zakopanego szukaliśmy pokoju w klimacie.
    Mistrz gry bardzo sympatyczny. Miło się rozmawiało :)

  • Escape room Dolina Trollinków

    Dolina Trollinków
    Adventure Escape
    Poznań

    Drużyna Kolorowych Skarpetek

    14.04.2019 | data wizyty: 13.04.2019

    Bardzo, ale to bardzo jesteśmy zadowoleni z odwiedzin tego bajkowego pokoju. Wystrój sprawił że zapomnieliśmy o problemach dnia codziennego i zostawiliśmy je za drzwiami. Świetnym pomysłem jest też to że do pokoju wchodzi się na skarpetkach. Warto o tym pamiętać żeby nie zaliczyć wpady :)
    Zagadki przyjemne i cały czas w klimacie. Ostatni etap gry przypadł mi najbardziej do gustu ponieważ uwielbiam takie klimaty ale nic więcej nie będę zdradzać :) Mistrzyni gry bardzo miła i sympatyczna, nie narzucała się się z podpowiedziami i wszystko świetnie objaśniła. Bardzo zaskoczyła nas też,, mała" słodka niespodzianka która czekała na nas w pokoju. Strasznie dziękujemy:) z niecierpliwością czekamy na kolejne pokoje

  • Escape room Uwięzieni w Ciemności

    Uwięzieni w Ciemności
    Fabryka Czasu
    Bydgoszcz

    Wiarygodna opinia

    Warto to przeżyć

    06.04.2019 | data wizyty: 30.03.2019

    Na samym początku opinii zacznę od klimatu bo to on sprawia że (nie) chce się tam być. Surowość pomieszczeń i dobiegające odgłosy mogą nieźle namieszać w głowie. Duży plus za momenty wymagające współpracy.
    Zagadki klimatyczne i różnorodne. Coś dla fanów elektroniki jak i kłódek.
    Cena pokoju jest w sam raz.
    Obsługa jak zawsze w tej firmie w 100% skupiona na nas. Mistrz gry jeden z naszych ulubionych :) bardzo pozdrawiamy. Mało gdzie widać takie zaangażowanie, a to się ceni.
    Ujmując to jednym słowem : Warto

  • Escape room Klątwa starej wiedźmy

    Klątwa starej wiedźmy
    Ewakuacja
    Bydgoszcz

    Super przygoda

    25.02.2019 | data wizyty: 25.02.2019

    Pokój naprawde świetny. Masę dobrej zabawy, ciekawe zagadki, trochę współpracy i co najważniejsze jest ślicznie. Można wczuć się w akcje ratowania radości :)
    Kłódki i elektronika doskonale wyważone, ilość nie przytłacza.
    Mistrzyni gry bardzo miła i sympatyczna. Co prawda nie musiała nam pomagać bo wyszliśmy bez podpowiedzi ale dobrze ze ktoś czuwał całą grę. Polecam

  • Escape room Misja: Lodówka

    Misja: Lodówka
    ENIGMA
    Poznań

    Lodówka, a w środku....

    20.02.2019 | data wizyty: 14.02.2019

    Wystrój kuchni idealny. Nic bym w nim nie zmieniła. Oczywiście jest też i tytułowa lodówka.
    Pokój oparty na otwieraniu kłódek.
    Trochę nie przypadła nam do gustu [spojler]. Wydaje nam się że bez niej gra była by ciekawsza.
    Jedna z zagadek trochę przekombinowana. Mistrz gry pomocny i cały czas na posterunku.

  • Escape room Dwa Oblicza Klauna

    Dwa Oblicza Klauna
    Fabryka Czasu
    Bydgoszcz

    Klaunów Dwóch

    10.02.2019 | data wizyty: 09.02.2019

    Już dawno żaden pokój nie wywoływały u mnie tak skrajnych emocji. Od bólu brzucha ze śmiechu po krzyki i okrzyki. Nie będę zdradzała za wiele, niech każdy przekona się na własnej skórze co skrywają Dwa Oblicza Klauna :) Styl cyrkowy zachowany, może nie jest to typowy namiot a bardziej jakieś zaplecze cyrkowe, ale daje to lepszy klimat zabawy. Zagadek nie jest wiele, kłódki nie przytłaczają. Jest parę fajnych zadań. Zabawy manualne zdecydowanie na tak. Mistrzowie gry przeszli samych siebie :) no uwielbiam ich !

  • Escape room Antidotum

    Antidotum
    Tajemnicza Kraina
    Poznań

    Wiarygodna opinia

    Magiczna mikstura

    28.12.2018 | data wizyty: 28.12.2018

    Super zabawa, wystrój idealnie wpasowany do historii pokoju. Dużo szczegółów i detali sprawia że klimat czuć już od zdjęcia opasek. Zagadki wciągające. W dwie osoby każdy znalazł coś dla siebie. Mistrz gry pozytywny i pomocny.
    Bardzo polecam.

  • Escape room Kultysta

    Kultysta
    Enigma House
    Bydgoszcz

    Kultysta

    16.12.2018 | data wizyty: 15.12.2018

    Ciekawa przygoda, parę momentów że serce podchodzi pod gardło :)
    Niepokojące odgłosy i fajny mechanizm.
    Gdy chłopacy podszlifują parę elementów będzie kozak, nie sztuką jest coś otworzyć, ale ważnym jest żeby to dopracowywać, a potencjał jest i widać że właściciele chęci mają :) dzięki za grę. Polecam odwiedzić

  • Escape room The Moonshiner

    The Moonshiner
    Zorkout Escape Rooms
    Gdańsk

    Wiarygodna opinia

    Leśny klimat

    22.11.2018 | data wizyty: 21.11.2018

    Tytułowy Bimbrownik bardzo dobrze ukrył swój,, skarb" co za tym idzie pokój nastawiony jest na przeszukiwanie niemal każdego jego zakamarka.
    Od samego początku zostaliśmy ciepło przyjęci a mistrz gry swoim świetnym wprowadzeniem wciągnął nas w historię i zapoznał z fabułą pokoju. Słuchałam go jak zahipnotyzowana.
    Wystrój nie odbiega dużo od innych pokoi z leśnym akcentem. Można na chwilę zapomnieć że jest się w pokoju i wczuć się w swoje role. Na duży plus odgłosy dobiegające z głośnika które naprawdę pobudzają wyobraźnię oraz czas przejścia pokoju, 75 minut - co daje dłuższą rozgrywkę niż standardowo. Mały minus za niektóre elementy dekoracji które są poprostu zużyte i czas by je trochę ponaprawiac.
    Poprzez duży natłok zadań oceniam pokój jako trudny.
    Ze względu na ilość szukania raczej dla 3-5 osob, my byliśmy w 2 osoby, było ciężko, ale zmieściliśmy się w czasie. Polecam dla grup którym klasyka się nie nudzi, ale i tutaj trochę nowinek też się znajdzie.

  • Escape room Krwawy Baron

    Krwawy Baron
    Time 4 Secrets
    Poznań

    Świat uratowany

    18.11.2018 | data wizyty: 17.11.2018

    Pokój naprawde świetny. W życiu nie wpadłabym na to że tak można go zrobić. Bardzo wciągająca historia i przebieg całej gry. Extra mechanizmy i cudowny wystrój. Bawiliśmy się super i w dwie doświadczone osoby przeszliśmy go w 45 minut.
    Pozdrawiamy mistrzów gry. Bardzo fajni ludzie. Zarażają optymizmem i aż nie chce się wychodzić :)

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 ... 8 9 10