całka
  • Escape room Plugawy HOTel

    Plugawy HOTel
    Lock House
    Kraków

    Wiarygodna opinia

    mocne 9 :)

    16.01.2019 | data wizyty: 15.01.2019

    Pokój bardzo logiczny, na duży plus to że nie trzeba zgadywać co do czego i po co (bez większej logiki jak to czasem bywa jak mamy kilka kodów kilka kłódek i próbujemy na czuja). Cały pokój tak skonstruowany że w żadnym momencie nie ma się wątpliwości co dalej - czasem tylko zrobienie tego dalej może przyhamować ;) bardzo pozytywnie i plus za pozytywną obsługę. Pokój - szczególnie dla doświadczonych ekip dość prosty ale to zawsze dość subiektywne odczucie. W każdym razie zdecydowanie polecam!

  • Escape room Moriarty sp. z o.o.

    Moriarty sp. z o.o.
    Quest Cage
    Katowice

    Wiarygodna opinia

    perfekcyjny w każdym calu!

    13.12.2018 | data wizyty: 12.12.2018

    Pokój wybrałyśmy jako pierwszy w naszych "pozamiastowych" wycieczkach i zdecydowanie nie żałujemy!
    Wszystko dobre co mogło być napisane znajduje się poniżej, od siebie dodam tylko że było GENIALNIE. Pokój dopracowany, i zdecydowanie nie ma czasu na nudę :) Każda para rąk może się przydać żeby zdążyć wyjść o czasie. Polecam każdemu z doświadczeniem - początkujący zdecydowanie mogą się tam pogubić ;)

  • Escape room Ej! To mój rewir!

    Ej! To mój rewir!
    The Trap
    Kraków

    Wiarygodna opinia

    całkiem nieźle jak na dość specyficzny pokój

    17.10.2018 | data wizyty: 17.10.2018

    Pokój nie jest trudny, ale zdecydowanie warty zainteresowania. Różni się całkowicie od większości pokoi i bardzo mocno stawia na współpracę. końcówka na pewno zaskakuje! ;)

  • Escape room Rozdział II Watson - Porwanie w pociągu

    Rozdział II Watson - Porwanie w pociągu
    Share_Lock
    Kraków

    Wiarygodna opinia

    dopracowany i bardzo klimatyczny

    26.09.2018 | data wizyty: 26.09.2018

    pokój chyba jeszcze lepszy od pierwszego rozdziału. dopracowany w każdym szczególe, klimatyczny i ogólnie super! niby nie jest bardzo trudny, ale są zagadki nad którymi trzeba się chwilę zadumać ;)
    zdecydowanie polecam :)

  • Escape room Koszmar z Ulicy Długiej

    Koszmar z Ulicy Długiej
    Escape Land Kraków
    Kraków

    Wiarygodna opinia

    dobry ale nie idealny

    10.08.2018 | data wizyty: 09.08.2018

    zagadki są bardzo ciekawe, interesujące mechanizmy i nie wszystko jest oczywiste - to lubimy! niestety całość psuje brak klimatu. Jak dla mnie pokój z koszmarem ma wspólną jedynie nazwę. A szkoda. Niektóre zagadki niepotrzebnie pokomplikowane (w nie zawsze do końca logiczny sposób). Ogólnie pozytywne wrażenia ale jest nad czym pracować. Mimo to z chęcią odwiedzimy inne pokoje - potencjał macie!

  • Escape room Nocny Marek

    Nocny Marek
    kryptotex.pl
    Kraków

    ciekawa sceneria, nieco mroku, fajne zagadki

    24.07.2018 | data wizyty: 24.07.2018

    dla mnie genialny pokój :) powinny poradzić sobie zarówno początkujące ekipy ale i doświadczone nie będą się nudzić. Zagadki tworzą logiczną całość a klimat utrzymuje się do samego końca :)

  • Escape room Skazani

    Skazani
    kryptotex.pl
    Kraków

    dość łatwy, liniowy ale... interesujący

    24.07.2018 | data wizyty: 24.07.2018

    zagadki choć idą dosyć sprawnie to są faktycznie ciekawe i tworzą logiczną całość :) polecam szczególnie osobom które dopiero zaczynają przygodę z ER

  • Escape room Bomba w pokoju

    Bomba w pokoju
    Maze Kraków
    Kraków

    bomba nie wybuchła ale...

    01.07.2018 | data wizyty: 18.06.2018

    zdecydowanie widać że pokój do najnowszych nie należy. Ale nie to jest jego największą wadą. Niestety ale w moim odczuciu nie wszystkie zagadki były logiczne. Dodatkowo okazało się że sa takie których można w zasadzie nie rozwiązać bo ich rozwiązanie można użyć "przypadkiem". Pokój z niewykorzystanym potencjałem. Sensownej fabuły niestety brak. Ogólnie mocno przeciętnie.

  • Escape room Rozdział I Sharelock - ucieczka z więzienia

    Rozdział I Sharelock - ucieczka z więzienia
    Share_Lock
    Kraków

    zdecydowanie warto poznać historię Sharelocka

    01.07.2018 | data wizyty: 14.06.2018

    Już samo wprowadzenie do gry zdecydowanie zasługuje na wyróżnienie. Same zagadki ciekawe i logiczne i co najciekawsze - wcale się nie kończą - nawet gdy uda się wyjść z pokoju. Super pomysł, super klimat. Czekamy na ciąg dalszy :)

  • Escape room Doktor Dżumy (STEAMPUNK)

    Doktor Dżumy (STEAMPUNK)
    "Funny Will" Kraków
    Kraków

    na najwyższym poziomie

    10.05.2018 | data wizyty: 08.05.2018

    dbałość o precyzję, ciekawa koncepcja, logicznie i nie zawsze liniowe zagadki. Brawo! :)

Zobacz więcej opinii: 1 2