Wojciech Li
  • Escape room 007 Misja Toruń

    007 Misja Toruń
    Dom Kłódek
    Toruń

    Wiarygodna opinia

    My name is Bond, James Bond...

    18.04.2018 | data wizyty: 18.04.2018

    Niczym James Bond ratujemy Toruń przed terrorystami.
    Cały pokój utrzymany w klimacie Bonda :) zagadki raczej łatwe. Ciekawy bonus doliczający czas gry.
    Kolejny ciekawy pokój Domu Kłódek.
    Polecamy

  • Escape room Obłęd

    Obłęd
    Break The Brain
    Bydgoszcz

    Wiarygodna opinia

    Prawie w obłędzie :P

    15.04.2018 | data wizyty: 10.04.2018

    Nie zawiedliśmy się wystrojem, zachowaniem klimatu i ilością zagadek. Początek gry to ostra współpraca między grupami, bo przecież o to chodzi prawda? Zagadki liniowe, logiczne, tylko jedna łamigłówka sprawiła nam trudność, musieliśmy prosić o podpowiedź,,, obsługa po zakończeniu tłumaczyła o co chodziło w tej łamigłowce no ale nasza grupa nadal nie wie o co chodziło :/ może bylśmy w obłędzie :) Kilka elementów grozy, pozwala graczom czasem się przestraszyć i zmotywować do szybszej ucieczki.
    Polecamy :D

    Zdjęcie grupy na Facebook
    (kliknij, by zobaczyć zdjęcie na Facebook)
  • Escape room Statek Piracki

    Statek Piracki
    Find The Key
    Grudziądz

    Mój mały kapitanie ☺

    20.03.2018 | data wizyty: 19.03.2018

    Pokój z kategorii woowww... Prawdziwy statek na III piętrze ? Dopieszczony w każdym calu, gdyby na miejscu znaleźli byśmy rum zostalibyśmy tam na stałe jako załoga statku.

  • Escape room Laboratorium strachu

    Laboratorium strachu
    Find The Key
    Grudziądz

    Laboratorium Dextera

    20.03.2018 | data wizyty: 19.03.2018

    Wystrój i zagadki świetnie odzwierciedlają laboratorium, dzięki temu można super wczuć się w klimat. Słabych punktów nie ma. Polecam wyjazd do Grudziądza, bo pokój jest na wysokim poziomie grywalności. Do kolejnego pokoju tej firmy idziemy w ciemno! :) Pozdrawiamy bardzo sympatycznego MG☺

  • Escape room Krwawy wódz

    Krwawy wódz
    Escape Time
    Gdańsk

    Wódz bardzo się zestarzał..

    20.03.2018 | data wizyty: 19.03.2018

    Pokój, który chyba od początku swojej kadencji nie był odnawiany. Jeden przedmiot jest ukryty w takim miejscu za które każdy uczestnik, który nie chce popsuć wystroju pokoju nigdy by się nie zabrał... Kartki (wskazówki ) w pokojach niestety zużyte, ciężko się doczytać, może warto to je odnowić?

  • Escape room Ale Cyrk!

    Ale Cyrk!
    Escape Time
    Gdańsk

    Wiarygodna opinia

    "Prawdziwy cyrk "

    20.03.2018 | data wizyty: 19.03.2018

    Pokój, ktory jest tak wysoko oceninany miał wywołać w nas wielkie WOW i sporo pozytywnych emocji... miał. Niestesty chyba mieliśmy zbyt duże oczekiwania. Kilka elementów w pokoju jest już zużytych, przez co ciężko wpaść na trop, który mieli na myśli autorzy. Niektóre zagadki szybciej otwierały się magią zanim zaczęliśmy jeszcze czarować. Czy tak miało być? Pomysł pokoju godny polecenia , grupy z młodszymi uczestnikami na pewno mogą się tam dobrze bawić.

  • Escape room Plan na włam

    Plan na włam
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Wiarygodna opinia

    Plan zrealizowany ;)

    06.02.2018 | data wizyty: 05.02.2018

    Pokój w klimacie kasyna, pełen ciekawych zagadek. W połowie gry leki chaos z zagadkami, ale jakoś daliśmy radę obsługa bardzo miła i pomocna . Nie zdradzam wiecej. Polecam

    Zdjęcie grupy na Facebook
    (kliknij, by zobaczyć zdjęcie na Facebook)
  • Escape room Cela nr 4

    Cela nr 4
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Przygoda za kratami

    24.01.2018 | data wizyty: 23.01.2018


    Jeden z lepszych pokoi w Bydgoszczy. Atmosfera jest jak najbardziej dopasowana do fabuły. Obsługa na najwyższym poziomie. Zabawa SUPER Polecam na 100%

    Zdjęcie grupy na Facebook
    (kliknij, by zobaczyć zdjęcie na Facebook)
  • Escape room Godzina do zmroku

    Godzina do zmroku
    Ewakuacja
    Bydgoszcz

    Dziewczyny piszczą ...

    11.01.2018 | data wizyty: 07.01.2018

    Jeden z lepszych pokoi w które odwiedziłem. Wystrój i zagadki super żal było wychodzić z tego roomu :P

    Polecamy :)

    Zdjęcie grupy na Facebook
    (kliknij, by zobaczyć zdjęcie na Facebook)
  • Escape room Nautilus: Podmorska Przygoda

    Nautilus: Podmorska Przygoda
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Wiarygodna opinia

    Byliśmy już na dnie :) gdyby nie koła ratunkowe Kapitana

    16.12.2017 | data wizyty: 04.12.2017

    Wystrój rewelacja (jak w prawdziwej łodzi podwodnej), zagadki to samo, wszystko jedno wielkie wow!! Polecam ,naprawde zasłużone miejsce w rankingu. Pozdrawiam miłą obsługę.

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 4 5