Zabójcze Pandy

Zabójcze Pandy

Ekipa 4-5 osób, w wieku 21-29 lat.
Escape roomami interesujemy się już od ok 3 lat i staramy się w miarę regularnie odwiedzać kolejne pokoje na terenie całe... [więcej]

71 Odwiedzone

0 Planowane

Skaut

89 Punkty

50
89 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Asasino
Asasino

Polecamy!

28.09.2019 | data wizyty: 25.08.2019

Zabójcze Pandy 63 opinie

39/0

Fajny, zwarty pokój, z fajną fabułą i klimatem. Dużo ciekawych zagadek.
Ale jak dla nas trochę brakuje do 10.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Dom Śmierci
Dom Śmierci

Fajny, ale nie aż tak

28.09.2019 | data wizyty: 24.08.2019

Zabójcze Pandy 63 opinie

130/3

Mieliśmy duże oczekiwania, ale trochę się zawiedliśmy. Być może dlatego że nie byliśmy tu po zmroku, co ponoć dodaje bardzo dużo klimatu. Pomysł bardzo fajny, ale zagadki raczej średnie i nie wszystkie do końca logiczne, przynajmniej dla naszej ekipy.

Ocena ogólna: 6/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Escape room Pasażer
Pasażer

Mały ale wariat :)

28.09.2019 | data wizyty: 24.08.2019

Zabójcze Pandy 63 opinie

50/1

Chyba najmniejszy pokój w jakim byliśmy, ale to celowe dla odpowiedniego klimatu, który jest naprawdę bardzo fajnie oddany :) Naprawdę fajny pokój, ale jak dla nas zagadki były dobre, ale nie wybitnie dobre. Polecamy!

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Napad na bank
Napad na bank

Bardzo pomysłowy!

28.09.2019 | data wizyty: 24.08.2019

Zabójcze Pandy 63 opinie

26/0

Pokój naprawdę pomysłowy, nietypowy i logiczny.
Jak dla nas trochę krótki i ciut za mało zagadek, ale i tak bardzo fajnie się bawiliśmy.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Przeklęta wyspa
Przeklęta wyspa

Mega pomysłowy!

28.09.2019 | data wizyty: 25.08.2019

Zabójcze Pandy 63 opinie

33/0

Bardzo pomysłowy i klimatyczny pokój, z najwyższej półki!
Ciekawe i logiczne zagadki. Szkoda opowiadać, po prostu warto się wybrać i samemu przekonać, bo naprawdę warto :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Projekt Z.E.U.S.
Projekt Z.E.U.S.

Połączenie Escape Roomu i gry miejskiej

28.09.2019 | data wizyty: 27.09.2019

Zabójcze Pandy 63 opinie

50/0

Ciekawe połączenie escape roomu i gry miejskiej, nie spotkaliśmy się wcześniej z takim pomysłem.
Zagadki fajnie wykorzystujące architekturę miasta i zapewniające spacer po urokliwych uliczkach Bielska.
Przed rezerwacją radzę sprawdzić pogodę :)
Gorąco polecamy!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room wyZYSKpol
wyZYSKpol

Rewelacja! Najlepszy w Bielsku!

10.09.2019 | data wizyty: 06.09.2019

Zabójcze Pandy 63 opinie

74/0
Bardzo pomysłowy pokój, dużo ciekawych zagadek w tym sporo "manualnych". Fajnie oddaje klimat korporacji, co dla nas było dodatkową zaletą. Jak dla nas póki co najlepszy pokój w Bielsku.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Sekrety krasnoludów
Sekrety krasnoludów

Świetny i przemyślany

04.05.2019 | data wizyty: 03.05.2019

Zabójcze Pandy 63 opinie

35 min /0 prawie rekord

Początkowo mieliśmy dać 9, ale po namyśle pokój jest naprawdę przemyślany, logiczny, kompletny i idealny dla początkujących. Dużo fajnych zagadek, w tym angażujących różne zmysły :) Plus za fajne wprowadzenie.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Superheroom
Superheroom

Niezły debiut! Wow!

01.05.2019 | data wizyty: 28.04.2019

Zabójcze Pandy 63 opinie

42 min / 0
Bardzo oryginalny pokój, w który włożono dużo serca i pracy. Miła obsługa to standard, ale tu właściciel jest mega pozytywny i rozgadany, właśnie dla takich osób zostawiamy 10 za obsługę :)
Swoją drogą niezły debiut, pierwszy pokój i od razu 1 miejsce na LockMe :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Pokaż następne