drLogan
  • Escape room Tożsamość

    Tożsamość
    Exit19.pl
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Spokojnie jak na wojnie

    08.11.2017 | data wizyty: 06.11.2017

    W tym pokoju urzekła nas konieczność współpracy między graczami i to już od samego początku gry!
    Pokój obfitował w dużą ilość elektroniki, co jednak wpisywało się dobrze w konwencję i nie było przytłaczające. Poza drobnym zgrzytem technicznym przy jednej zagadce, nie mieliśmy zastrzeżeń.

  • Escape room Krypta

    Krypta
    Brain Code - Secret Room
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Być jak Van Helsing

    08.11.2017 | data wizyty: 07.11.2017

    Fantastyczny klimat!!! Wszystko dzialalo tak jak powinno i dostarczalo nam mnóstwa zabawy.
    Kapitalne zagadki wymagające nie tylko pomyślunku ale również sprawności!
    Wyjątkowo miła obsługa:)
    Pokój zwiedziliśmy w 3 osoby, z czego jedna była początkująca. Wymagaliśmy kilku podpowiedzi ale ostatecznie udało sie uciec.
    W moim odczuciu pokój ten powienien stać zdecydowanie wyżej we Wrocławskim rankingu.
    Gorąco polecam!!!

  • Escape room Zdrada w Breslau

    Zdrada w Breslau
    Exit19.pl
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Dochodzenie w przedwojennym Wroclawiu

    08.11.2017 | data wizyty: 08.11.2017

    Zasluzone miejsce we Wroclawskim rankingu!
    Wszystkie zagadki działały tak jak powinny, a rozwiązania dostarczały dużo satysfakcji. Doskonały klimat trzymający się konwencji.
    Konieczność współpracy między graczami.
    Byliśmy czteroosobową grupą, z czego 2 osoby były początkujące i udało się wyjść w przyzwoitym czasie bez podpowiedzi.
    Obowiązkowa pozycja w czasie pobytu we Wrocławiu!:)

  • Escape room Tajemnice Leonarda

    Tajemnice Leonarda
    Escapers
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    W pracowni mistrza

    21.10.2017 | data wizyty: 21.10.2017

    To jest drugi raz, kiedy przyznaję pokojowi pełne, okrągłe 10 i robię to z najwyższą przyjemnością!

    Pokój doskonale wpisuje się w konwencję nie tylko swoim wyglądem, ale również grą światłem, a nawet zapachem!
    Zagadki choć nie najtrudniejsze, to cieszą pomysłowością oraz tym, że wychodzą poza szablony i dzięki temu ich rozwiązywanie cieszy jeszcze bardziej!

    Jeden z niewielu pokoi, w których byłem, gdzie współpraca między graczami jest prawdziwie kluczowa do rozwiązania zagadki.

    Duży plus za tło fabularne i niecodzienne wprowadzenie i wyjście z pokoju - już na samym początku mieliśmy uśmiechy na ustach i błysk przygody w oczach.

    Pokój przeszliśmy średniodoświadczoną, czteroosobową grupą Każdy miał co robić, nikt się nie nudził i nie snuł po pokoju. Wszyscy zachwyceni!

    Załoga Escapers również na najwyższym poziomie - rzetelnie, konkretnie i mega sympatycznie. Aż chce się tam wracać!

    Dobra, dość kadzenia - po prostu zobaczcie ten pokój!!!:)

  • Escape room Skarbiec

    Skarbiec
    Twierdza Tajemnic
    Poznań

    Po drugiej stronie sejfu

    19.10.2017 | data wizyty: 19.10.2017

    To był drugi pokój Twierdzy, który odwiedziliśmy, zaraz po Templariuszach.
    Zagadki bardzo fajne, ale brakowało nam tak namacalnego klimatu jaki był w Tajemnicach Templariuszy. Wystrój również z niwielkimi niedociągnięciami.
    Nie przeszkadzało nam to jednak w świetnej zabawie. Zagadki byly stosunkowo łatwe ale uważam, że ich pomysł i wykonanie zasługują na uwagę.
    Wg nas pokój dla początkujących. Osoby bardziej zaawansowane prawdopodobnie szybko sobie poradzą ale nie znaczy to, że nie będą się dobrze bawic:)
    I znów OGROMNY plus dla prowadzącego!:)

  • Escape room Tajemnice Templariuszy

    Tajemnice Templariuszy
    Twierdza Tajemnic
    Poznań

    Wiarygodna opinia

    Templar Archives

    19.10.2017 | data wizyty: 19.10.2017

    KAPITALNY pokój!

    Ale zanim o samym pokoju: najlepsze wprowadzenie i najlepszy prowadzacy jak dotąd! Tuż przed wejściem do pokoju poczułem się jak na sesji RPG. I to dobrej!:) a samo wejście... bez spoilerów, ale dość powiedzieć, że było ono doskonale nietypowe!

    Zagadki bardzo dobre, nie standardowe, dające dużo frajdy przy rozwiązywaniu, choć może ciut zbyt proste.

    Miejsce przesiąknięte klimatem aż miło! Gorąco polecam. Bardzo dovre miejsce na jeden z pierwszych pokoi. My byliśmy grupą trzech, średniodoświadczonych osób i wyszliśmy w dobrym czasie, bez podpowiedzi ale z uśmiechami od ucha do ucha!

  • Escape room Cosa nostra

    Cosa nostra
    Time 4 Secrets
    Poznań

    Kapelusz, broń i lasagne'a

    17.10.2017 | data wizyty: 17.10.2017

    Wspaniale przygotowany pokoj, w ktorym co prawda brak elektronicznych bajerow, ale jest za to pelen logicznych zagadek.
    Rozwiazanie zagadek i wyjscie z pokoju bylo niezwykle satysfakcjonujace, duzo bardziej niz z dwoch pozostalych oferowanych przez tę firmę (ktore rowniez sa kapitalne!).
    Pokoj nie dla poczatkujacych. Trzeba do niego podejsc na chlodno i ze spokojem.
    Jeden z najlepszych pokoi w jakich bylem!

  • Escape room Skarb Czarnobrodego

    Skarb Czarnobrodego
    Time 4 Secrets
    Poznań

    Wiarygodna opinia

    Drink up me Hearties Yo Ho!

    17.10.2017 | data wizyty: 17.10.2017

    Jesli ktos lubi pirackie klimaty, to niech sie nawet nie zastanawia! Z 3 pokoi oferowanych przez firme, ten pod wzgledem konwencji byl dla mnie najlepszy!
    Bardzo sprytne zagadki. Fenomenalnie wykonane elementy. Zero kłódek i elektroniki - czysta mechanika. Jednym slowem - bajka!
    Pokoj przeslismy trzyosobową, średniodoświadczoną grupą. Co prawda bez podpowiedzi, ale jak się okazało, omijając część zagadek, do których wrocilismy po wyjściu.
    Gorąco polecam!

  • Escape room Kolekcjoner

    Kolekcjoner
    Time 4 Secrets
    Poznań

    Wiarygodna opinia

    Z nutką dreszczowca

    17.10.2017 | data wizyty: 17.10.2017

    Klimat pokoju opanowanego przez oszalałego mordercę, został odwzorowany znakomicie!
    Pokoj przeslismy w 3 osoby z drobnymi podpowiedziami, ktore wynikaly z naszego braku dokladnego przeszukania wszystkich miejsc.
    Bawilismy sie swietnie, pokoj bardzo dobry zarowno dla poczatkujacych jak i zaawansowanych.

  • Escape room Alladyn

    Alladyn
    EXODUS
    Poznań

    Wiarygodna opinia

    Magic

    16.10.2017 | data wizyty: 16.10.2017

    Bardzo klimatyczny pokój, w ktorym bardzo cieszyl brak typowych klodek.
    Jedyny mankament to taki, ze trzeba dokladnie pilnowac ulozonych elementow - nie zawsze wszystko nam stykało pomimo dobrego rozwiazania.
    Pokoj dobry na poczatek.

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 ... 6 7 8 9 10