Rud@

Rud@

Hej, jestem Rud@. Mam na swoim koncie 26 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

26 Odwiedzone

2 Planowane

Skaut

97 Punkty

50
97 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Grota Mocy
Grota Mocy

Jest moc !

05.01.2020 | data wizyty: 12.10.2019

Wiarygodna opinia

Rud@ 17 opinii

To pierwszy pokój, który odwiedziliśmy w Zabrzu i się nie zawiedliśmy. Dobrze zagospodarowana duża przestrzeń, świetnie sprawdzi się dla większych grup. Każdy znajdzie tam coś dla siebie.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Fabryka Czekolady
Fabryka Czekolady

Niedosyt

05.01.2020 | data wizyty: 05.01.2020

Rud@ 17 opinii

Niby pokój ok, super klimat i wystrój, fajne zagadki, ale wyszliśmy po 30 minutach z dużym niedosytem. Od pokoju na tym poziomie oczekiwaliśmy czegoś więcej. Polecamy ten pokój dla grup które zaczynają, albo grup z dziećmi.

Ocena ogólna: 7/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Zamek Czarnego Kruka
Zamek Czarnego Kruka

Pozytywne zaskoczenie

03.01.2020 | data wizyty: 02.01.2020

Wiarygodna opinia

Rud@ 17 opinii

To kolejny pokój na Śląsku warty odwiedzenia, ciekawa fabuła, super klimat i świetny moderator gry. Pokoj zarówno dla grup początkujący jak i zaawansowanych. Każdy znajdzie tam coś dla siebie.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Pogrzeb Arystokraty
Pogrzeb Arystokraty

Pogrzeb na którym musisz być

15.09.2019 | data wizyty: 14.09.2019

Rud@ 17 opinii

Super pokój, dość liniowy. Udało nam sie wyjść po 50 minutach, a dla części ekipy był to pierwszy raz. Przeżycia bezcenne :) byliśmy zawiedzeni, gdy po otwarciu drzwi okazało się że to koniec i nie ma kolejnego pokoju, bo mega się wciągneliśmy

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Lokalizacja
Lokalizacja

Warto było czekać

03.01.2019 | data wizyty: 04.11.2018

Rud@ 17 opinii

Długo czekaliśmy na ten pokój, ale było warto. Ekipa TickTacka jak zwykle nas nie zawiodła i stworzyła pokój godny czołówki rankingu krajowego. Super klimat i niestandardowe rozwiązania, no i obsługa, która jak zawsze potrafi sprawić, że uczestnicy mega wkręcają się w grę. Czekamy niecierpliwie na ich następne pomysły.
Cóż mówiąc krótko kto jeszcze nie był niech żałuje !

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Babcie na Radarze
Babcie na Radarze

Babcie na gigancie

03.01.2019 | data wizyty: 29.12.2018

Rud@ 17 opinii

Super wnętrze w ktorym można poczuć się jak u babci. Spora ilość zgadek i dominujące kłódki sprawiają, że jest tam co robić. Nie można stracić logicznego myślenia i wprowadzać chaosu bo można się pogubić. Polecam pokój grupom które mają już jakieś doświadczenie.

Ocena ogólna: 7/10

Obsługa: 7/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Reaktor 404: powrót atomu
Reaktor 404: powrót atomu

Gratka dla inżynierów

18.03.2018 | data wizyty: 18.02.2018

Rud@ 17 opinii

Kolejny super pokój tej firmy. Zagadki wymagające logicznego myślenia oraz zacięcia technicznego. Pokój jest gratką dla wszystkich, którzy lubią mechanikę. Polecamy grupą początkującym jak i zaawansowanym, ponieważ nie jest to standardowy "kłódkowy" pokój.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Kraina Czarów
Kraina Czarów

W świecie Alicji

21.01.2018 | data wizyty: 29.12.2017

Rud@ 17 opinii

Pokój nieźle urządzony, można się poczuć jak w świecie Alicji w krainie czarów. Pokój nie jest jakoś przesadnie naszpikowany zagadkami, nam udało się wyjść dosyć szybko bez żadnej podpowiedzi.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Jumanji
Jumanji

Wielkie WOW

21.01.2018 | data wizyty: 16.12.2017

Rud@ 17 opinii

Jeden z lepszych pokoi w których byliśmy. Podczas wizyty w pokoju przenosimy się w realia filmu i świetnie się bawimy. Dużo niestandardowych zagadek i świetny wystrój to mocna strona tego pokoju oczywiście nie można zapomnieć o profesjonalizmie prowadzącego grę.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Sherlock's Room
Sherlock's Room

Znajdź winnego

21.01.2018 | data wizyty: 21.01.2018

Rud@ 17 opinii

Super klimat i świetna obsługa. Pokój kłódkowy, bardzo logiczny i świetnie urządzony . Kolejne miejsce warte odwiedzenia na Śląsku.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Pokaż następne