dariush
  • Escape room Złoto nazistów

    Złoto nazistów
    Black Cat Escape Room
    Warszawa

    Złoto Nazistów zdobyte!!!

    15.10.2019 | data wizyty: 12.10.2019

    Złoto Nazistów, to pokój bardzo klimatyczny. Zagadki są zaskakujące ale i spójne logicznie. Elementów prawdziwego zaskoczenia jest całkiem sporo, a jeden do tej pory przywołuje uśmiech na mojej twarzy. Nie jesteśmy jakimiś super wytrawnymi graczami. Nasza przygoda zaczęła się niedawno, nasza ekipa jest mocno zróżnicowana wiekowo, co zupełnie nie przeszkadzało w zabawie:-)
    Dodatkowo prócz fenomenalnego pokoju, na pochwałę zasługuje zaplecze a właściwie przedsionek tego miejsca. Pomimo tego, że prócz Złota Nazistów znajdują się tutaj też inne pokoje jest tu bardzo dużo zakamarków, które spokojnie pomieszczą poszczególne grupy, by komfortowo wprowadzić do gry. Na koniec chcielibyśmy wspomnieć o przemiłej obsłudze. Pani Kasia ma świetne wyczucie jeśli chodzi o samodzielne podpowiedzi. Bardzo serdecznie dziękujemy! Już wkrótce wpadniemy do Domu Mordercy!

  • Escape room Osadzeni w Bunkrze

    Osadzeni w Bunkrze
    8 Gates Escape Room
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Komentarz do "Osadzeni w Bunkrze"

    09.04.2019 | data wizyty: 06.04.2019

    Osadzeni w Bunkrze, to mistrzostwo świata! Gratulacje dla właścicieli za pomysły, za klimat jaki udało im się stworzyć, za przemyślane i pomysłowe zagadki. Wprowadzenie do waszego świata genialne! Bez problemu poczuliśmy się jak prawdziwi osadzeni włączając w to niepokój towarzyszący wejściu w nieznany świat i prawdziwy dreszcz emocji odczuwalny na skórze:-) Czapki z głów! Serdecznie dziękujemy!

  • Escape room Kolonizacja Marsa

    Kolonizacja Marsa
    Świat Zagadek
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Entuzjaści kolonizacji kosmosu twierdzą, że ...

    18.03.2019 | data wizyty: 16.03.2019

    Magiczny pokój, genialnie oddany klimat fabuły. Niesamowita dawka pozytywnej energii, która zostaje na jeszcze bardzo długo po wyjściu z pokoju.
    Cały pokój jest w klimacie laboratorium chemicznego, więc jak ktoś ma awersję do chemii, to niech lepiej uważa ;-)
    Zagadki nie są liniowe, więc spokojnie można pracować w podzespołach, żeby szybciej rozwiązać zagadki.
    Bardzo miła obsługa, porządne wprowadzenie przed wejście do pokoju i na koniec rzetelne podsumowanie naszych działań, widać u Pani Prowadzącej pasję do ER ;-)

  • Escape room NAUTILUS: Podmorska Przygoda

    NAUTILUS: Podmorska Przygoda
    Wyjście Awaryjne
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    NAUTILUS: Podmorska Przygoda

    18.02.2019 | data wizyty: 16.02.2018

    Od samego początku, po wejściu do pokoju sam wystrój i klimat zapiera dech w piersiach. Wszystko jest dopracowane w najmniejszych szczegółach, zagadki są skonstruowane logicznie, naprawdę można poczuć się, że jesteśmy w podwodnym statku i bierzemy udział w pięknej przygodzie niczym w jakieś hollywodzkiej produkcji.
    Według mnie pokój dużo lepszy od Legendy Miecza, która w rankingu jest dużo wyżej.
    Pokój idealny na weekendowy wypad z rodziną.
    Klimat: 10/10
    Obsługa: 10/10 (bardzo miły Pan, nie wiem jak miał na imię, wprowadził nas w atmosferę pokoju i na koniec ładnie podsumował nasze działania, gdzie było idealnie i szybko, a gdzie było beznadziejnie :)

  • Escape room Napad na bank

    Napad na bank
    Akcja Ewakuacja nr 1 Warszawa
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Udany napad na bank

    21.01.2019 | data wizyty: 19.01.2019

    Zasłużone miejsce w pierwszej 10-tce najlepszych ER w Warszawie.
    Bardzo elegancka poczekalnia, miła obsługa, w środku pokoju dużo elektroniki i laserów, trzeba nieźle się nagimnastykować, żeby pokonać wszystkie zabezpieczenia :-)
    Polecam wszystkim miłośnikom pokoi o tematyce kryminalnej, i nie tylko ;-)

  • Escape room Legenda Miecza

    Legenda Miecza
    Wyjście Awaryjne
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Legenda Miecza - zaliczona

    17.12.2018 | data wizyty: 15.12.2018

    Wystrój robi ogromne wrażenie. Świetny klimat, sporo ciekawych rozwiązań i niestandardowych zagadek.
    To na pewno jest pokój, który warto odwiedzić.

  • Escape room Przeklęta wyspa

    Przeklęta wyspa
    Escape Project
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Rewelacyjna przygoda na przeklętej wyspie

    19.11.2018 | data wizyty: 17.11.2018

    Polecam wszystkim, którzy chcą doświadczyć przygody.

    Dużo oryginalnych rekwizytów, ciekawy wystrój i spójność pokoju, powinna zarazić nie jedną grupę do escape roomowych podboi.

    Jest to obowiązkowy pokój do odwiedzenia w Warszawie!

    Obsługa bardzo pomocna i sympatyczna.

  • Escape room Chata Wiedźmy

    Chata Wiedźmy
    Escape Room Majdańska 18 Warszawa
    Warszawa

    Strasznie było !!!

    07.04.2017

    Podobało mi się. Klimat pokoju, a raczej pokojów mroczny, Zagadki na odpowiednim poziomie, trzeba trochę pogłówkować, żeby się wydostać. Bardzo interesująće wprowadzenie do tematu przez właścicieli lokalu widać że robią to z pasją. Niedługo mają pojawić się kolejne pokoje, już nie mogę się doczekać, na pewno będę jednym z pierwszym gości.