Meganeiro

Meganeiro

Escape rooms to coś co mnie wciągnęło :) Lubię, polecam, z chęcią korzystam z każdej okazji by spróbować swoich sił w kolejnej ucieczce z pokoju.

16 Odwiedzone

2 Planowane

Skaut

91 Punkty

50
91 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room ShowShank
ShowShank

Najlepsza zabawa w 5 osób :)

04.09.2018 | data wizyty: 03.09.2018

Sama siedziba firmy w piwnicy... klimat więzienny zachowany do końca :) Zagadki fajne, czasem trudne czasem łatwe (pomieszczenie nie jest w pełni oświetlone). Dobrym pomysłem pokoju jest to, że zagadki są rozwiązywalne na kilka sposobów :) Ze względu na to, że w pokoju jest 5 oddzielnych cel to warto iść w 5 osób (my byliśmy w 4). Niektóre zagadki są tak przemyślane aby ich rozwiązanie było możliwe tylko dzięki współpracy uczestników. Także super zabawa, zagadki indywidualne jak i wymagające zaangażowania wielu osób. Udało nam się wyjść trochę ponad 5 min przed czasem, z kilkoma podpowiedziami, nadal polecamy. Jeden z lepszych pokoju w jakim byłam :) Zachęcam do spróbowania swoich sił.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Kraina Czarów
Kraina Czarów

Весело провели время

27.08.2018 | data wizyty: 26.08.2018

Загадки достаточно тяжёлые,но всё логично,были группой 4 человека все остались довольны :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Bezludna Wyspa
Bezludna Wyspa

Mega super, mega rodzinny

27.08.2018 | data wizyty: 30.06.2018

Wiarygodna opinia

Byłam z mamą i 2 dzieci, także wiekowo było nas 10-40 lat :) dla każdego coś dobrego, każdy mógł się wykazać, wszystkim się podobało. Zagadki zręcznościowe, a także umysłowe, nikt się nie nudził :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Kasyno - Bond
Kasyno - Bond

Mission completed!

17.07.2017 | data wizyty: 16.07.2017

Wiarygodna opinia

Jako agenci 007 udało nam się w ostatniej chwili uratować naszą współagentkę 006!
Pokój urządzony w klimacie kasyna (można usiąść i nawet zagrać). Zagadki skupione przede wszystkim na liczbach :) Mega fajne i pomysłowe (przede wszystkim to z lornetką ale hush hush...)

Najbardziej zaskoczyły nas ostatnie minuty gry ten dreszczyk emocji :D Szok i przerażenie!

Pokój niby dla doświadczonych ale nie było tak strasznie - to był mój 5 pokój ale moich znajomych 1-2 pokój a udało nam się wyjść z jedną podpowiedzią ;) Niektóre zagadki zastałam w pokojach poprzednich ale nadal było mega.

Bardzo serdeczne polecam. Niech szczęście wam dopisze :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Piramida
Piramida

Gorączka egipska!

17.07.2017 | data wizyty: 13.07.2017

Wiarygodna opinia

Pokój bardzo fajny, w klimacie egipskim (nawet temperatura pomieszczenia), pełen zagadek dobrze przemyślanych (niektóre manualne, zręcznościowe, niektóre oparte na elektronice - wszystkie równie świetne). Było kilka kłopotów technicznych przy niektórych zagadkach przez co zabawa trwała nieco dłużej, ale nie uprzykrzyło nam to wypadu do grobowca :)

Bardzo ciepło polecam pokój i życzę powodzenia w wydostaniu się z niego.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Morderstwo w barze
Morderstwo w barze

Mały pokój - duże śledźtwo

05.06.2017 | data wizyty: 13.05.2017

Byłam akurat w tym w pokoju z kolegą. To moja 3 przygoda w escape rooms. Na pierwszy rzut oka pokój mały, ale podobno i 12 osób tak daje radę się zmieścić :) Ogólnie fajnie, ukryte zagadki (raz staneliśmy w miejscu i mieliśmy kłopot). Po dłuższym myśleniu wszystko samo wpadało do główki. Ciekawy interesujący, trochę plot twist, trochę prosta fabuła morderstwa :) Spodziewałam się czegoś innego ale nieważne co, polecam :)

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 7/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Więzienie
Więzienie

Super pokój na 1. raz

05.06.2017 | data wizyty: 16.07.2016

Byłam z 3 znajomymi :) Było super. Jak na pierwszy raz całkiem fajny pokój - a raczej cela :D Wyszliśmy przed czasem z 3 podpowiedziami. Bardzo polecam. Klimatycznie, dużo zagadek, potrzeba współpraca :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni