Losiowatyyy
  • Escape room Dziupla Hakera

    Dziupla Hakera
    FunEscape
    Warszawa

    Opinia spoza rankingu

    Porażka

    13.05.2019 | data wizyty: 12.05.2019

    Najgorzej wydane pieniądze na escape room ever. Nie spodziewałam się po Fun Escape, że będę musiał im wystawić kiedykolwiek negatywną opinię. Pokój zupełnie oderwany od reszty, widać że ktoś inny go tworzył. Brak spójności, odrealniony zupełnie temat jednej z zagadek( nie będę spojlerował). Jesteśmy grupą z ponad 70 pokojami na karku i praktycznie warszawską czołówkę mamy zaliczoną. Kiedyś Fun Escape to była gwarantowana dobra zabawa, ale ten pokój niszczy cały ich dorobek. O pokoju pozytywnie nic nie powiem. Nie wykończony dobrze, w wielu miejscach wystaje pianka montażowa lub styropian, zupełnie niedopracowany jeśli chodzi o wygląd, a w szczególności o zagadki. Pokój nie do przejścia bez podpowiedzi... I to nie jednej... Dlatego że nic się nie układa i nic się nie trzyma siebie... Pokój do zamknięcia, przerobienia, dopracowania.

  • Escape room Morderstwo w barze

    Morderstwo w barze
    New World 22
    Warszawa

    Opinia spoza rankingu

    Raz dwa.

    10.05.2018 | data wizyty: 01.05.2018

    Zagadki proste, logiczne i spójne. Wystrój w porządku. Fajny pomysł ze zmianą tradycyjnej formy escape roomu jako wyjścia z pokoju na rozwiązanie zagadki kryminalnej. Pokój ok. Polecam początkującym.

  • Escape room Poza Światem

    Poza Światem
    Dom Zagadek
    Warszawa

    Opinia spoza rankingu

    Rewelacja

    10.05.2018 | data wizyty: 07.05.2018

    Pokój bardzo ciekawy, zagadki spójne, logiczne. Obsługa bardzo miła. firma oferuje zniżki za pieczątki odwiedzonych pokoi niestety nie działa to wstecz co jest bardzo słabe ponieważ zrobiliśmy już 3 pokoje wcześniej, miejsc na pieczątki jest tyle samo co wszystkich pokoi( 8) więc nie mamy szans uzbierać kompletu... :(

  • Escape room Kopalnia węgla

    Kopalnia węgla
    Exciting Escape Room
    Warszawa

    Opinia spoza rankingu

    Rewelacja

    21.04.2018 | data wizyty: 20.04.2018

    Pokój super. Jestem bardzo zadowolony. Inny niż wszystkie, nietuzinkowy. Klimat jest i to bardzo. Obsługa przemiła. Pomimo bardzo późnej godziny po wyjściu z pokoju obsługa chętnie z nami rozmawiała o innych escape roomach, bardzo mili Panowie. Polecam

  • Escape room Testament

    Testament
    Tkalnia Zagadek
    Radom

    Opinia archiwalna

    Super pokój!

    20.04.2018 | data wizyty: 20.04.2018

    Bardzo miła, fajna obsługa, pokój bardzo ciekawy, sensowny, logiczny. Polecam.

  • Escape room Asasino

    Asasino
    Master of Escape
    Warszawa

    Opinia spoza rankingu

    Asasyni

    03.02.2018 | data wizyty: 03.02.2018

    Pokój mega. Zagadki w wersji trudniejszej na odpowiednim poziomie, wymagające myślenia. Obsługa super, nie sugeruje podpowiedzi i łatwo się z nimi dogadać. Wystrój pokoju na bardzo wysokim poziomie. Jak dla mnie jako fana Assasin's Creed było to bardzo fajne przeżycie. Gorąco polecam.

  • Escape room Dom mordercy

    Dom mordercy
    Black Cat Escape Room
    Warszawa

    Opinia spoza rankingu

    masakraaaa!

    03.02.2018 | data wizyty: 31.01.2018

    polecam gorąco :)

  • Escape room Korporacja

    Korporacja
    SkillHill
    Warszawa

    Opinia spoza rankingu

    Korposzczury!

    19.10.2017 | data wizyty: 13.10.2017

    Korposzczury nas pokonały. Ale to chyba dobrze bo to znaczy że to nie jest łatwy pokój. Klimat super multum zagadek ale chyba na 75 minut. 9/10

  • Escape room Krypta wampira

    Krypta wampira
    Zagadkownia
    Warszawa

    Opinia spoza rankingu

    Krypta

    09.10.2017 | data wizyty: 08.10.2017

    Bardzo dobrze zrobiony. Troszkę niejasne podpowiedzi w pokoju i słabe magnesy które można przypadkiem otworzyć. Obsługa super miła :)

  • Escape room Zmieniając rzeczywistość

    Zmieniając rzeczywistość
    Zagadkownia
    Warszawa

    Opinia spoza rankingu

    Niezwykły

    08.10.2017 | data wizyty: 07.10.2017

    Pokój niezwykły. Dosyć dziwny, abstrakcyjny. Zagadki wymagają dość dobrze rozwiniętej umiejętności logicznego łączenia faktów. Multum automatyzacji. Obsługa bardzo bardzo miła. Podpowiedzi w pokoju nie były jasne ale to dobrze. Nie w moim typie ale do innych er wrócę na pewno

Zobacz więcej opinii: 1 2