Paulina F. 3

Paulina F. 3

Hej, jestem Paulina F. 3. Mam na swoim koncie 10 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Thriller. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

10 Odwiedzone

0 Planowane

Podróżnik

34 Punkty

25
34 pkt
50

Wszystkie opinie

Escape room Nautilus: Podmorska Przygoda
Nautilus: Podmorska Przygoda

Pokoj godny polecenia!

07.10.2018 | data wizyty: 05.10.2018

Wiarygodna opinia

Swietny pokoj, zdecydowanie warty odwiedzenia. Fabula pokoju zdecydowanie na tak! Wszystkie zagadki bardzo zaskakujace. Wiekszosc zagadek nie spotykana w dotychczas odwiedzonych przez nas pokojach. Super pomysly, super ekipa, super klimat :) goraco polecam!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Skarbiec
Skarbiec

Świetne kombinacje :)

30.09.2018 | data wizyty: 05.09.2018

Goraco polecam pokoj! Super zagadki, wszystko logiczne i mozliwe do rozwiazania bez kombinowania. Pokoj zdecydowanie godny odwiedzenia :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room W Gęstwinie Morderczych Umysłów
W Gęstwinie Morderczych Umysłów

Groza

01.05.2018 | data wizyty: 30.04.2018

Pokoj swietny! Nutka grozy dodala duzo emocji. Swietne zagadki, super atmosfera i pomyslowy pokoj :) goraco polecam!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Napad na skarbiec Sknerusa
Napad na skarbiec Sknerusa

Super pomysl

23.04.2018 | data wizyty: 16.04.2018

Wiarygodna opinia

Pokoj jak dla nas srednio trudny :) duzy plus za pomysl i wykonanie bardzo duzej pracy w pokoju no i oczywiscie w sejfie :))

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Kanibal
Kanibal

Super zagadki!

22.01.2018 | data wizyty: 11.12.2017

Pokoj od samego poczatku rozbudzil w nas niepokoj.. Zamkniete pomieszczenia wprawialy nas w niespokojny nastroj :) zagadki przyjemne i fo rozwiazania :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Wyspa tajemnic
Wyspa tajemnic

Fajna przygodówka :)

22.01.2018 | data wizyty: 13.01.2018

Ogolnie fajnie pomyslane :) pokoj mily przyjemny i przygodowy :) dobrze sie bawilismy i wyszlismy nawet sporo przed czasem :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Zakopani żywcem
Zakopani żywcem

Duzy plus :)

22.01.2018 | data wizyty: 05.07.2017

Pokoj zaskakujacy szczegolnie po [SPOJLER] :) ekstra sprawdzenie dla par na wspolprace i porozumiewanie sie :) polecam!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Seryjny morderca
Seryjny morderca

Swietny pokoj :)

22.01.2018 | data wizyty: 26.08.2017

Pokoj pozornie cichy i bezpieczny oczywiscie okazal sie zaskakujacy :) element grozy przewidziany :) bardzo fajna atmosfera i pokoj na duzy plus :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Skazani na śmierć
Skazani na śmierć

Mega!!

22.01.2018 | data wizyty: 22.01.2018

Super pokoj!! Swietne zagadki manualne i elektroniczne. Duzo myslenia i dobrze ze wydluzony czas :) mega pomyslane i duzo pracy wlozone :) wielki szacun i polecamy goraco :) czekamy moze na trzeci pokoj :) oba zwiedzone i odkryte :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Tajemnica Strychu
Tajemnica Strychu

Super, mega!!!

10.03.2017 | data wizyty: 10.03.2017

Pokój? Super! Mega atrakcje, mega emocje! Straszny, ale ekscytujący. Na pewno godny polecenia i pochwalenia :) goraco polecam ten pokoj :) swietna atrakcja. Czekam na powstanie drugiego pokoju :) nasza ekipa bedzie jedna z pierwszych :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny