Konrad G. 4

Konrad G. 4

Luźne podejście, do życia podchodzę z bananem na fejsie :)

23 Odwiedzone

5 Planowane

Skaut

60 Punkty

50
60 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room 5 Morderstw
5 Morderstw

Idealny na pierwszy

26.09.2019 | data wizyty: 26.09.2019

Wiarygodna opinia

Pokoj nazwalbym "ksiazkowym". Idealny na poczatek przygody z escape roomami. Pokoj w spoko klimacie, obsluga jak zwykle wspaniala, zagadki moze nie oryginalne ale ciekawe. Calosc trzyma w miare w napieciu przez 60 minut.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Dooby Doo
Dooby Doo

Re-we-la-cja!

01.09.2018 | data wizyty: 31.08.2018

Po prostu genialnie. Wszystko na najwyzszym poziomie - klimat, ilosc i zlozonosc zagadek, wystroj, obsluga oraz "zywa" niespodzianka. Jest to najlepszy pokoj w jakim bylem i nie ma sobie rownych. Pozostale pokoje dzieli ogromna przepasc do tego geniuszu. Bylo warto przybyc do pokoju az z Gdanska :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Schron 2.0
Schron 2.0

Wojenny klimat

03.02.2018 | data wizyty: 03.02.2018

Pokoj bardzo klimatyczny ze wzgledu na swoja podziemna lokalizacje. Moim zdaniem pokoj dosc trudny. Widzialbym w nim wiecej mechanizmow bo nie przepadam za klodkami ale ogolnie jestem zadowolony z wizyty. Polecam

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room The Moonshiner
The Moonshiner

Fajny klimat, bardzo trudny

13.01.2018 | data wizyty: 13.01.2018

Opinia archiwalna

Pokoj sprawil nam ogromna trudnosc, glownie przez nieuwage nie zmiescilismy sie w czasie. Klimat bardzo fajny, pokoj super przygotowany, ogolnie bardzo na plus!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Escape room Czarnobyl – ostatnia godzina
Czarnobyl – ostatnia godzina

Fajny, ale dosc latwy

28.10.2017 | data wizyty: 28.10.2017

Jak zwykle doceniam wlascicieli za kolejny udany pokoj :) myslalem ze bedzie troche trudniejszy ale zarowno klimat jak mechanizmy jak najbardziej udane. Polecam!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Krwawa Rzeźnia
Krwawa Rzeźnia

Questrooms nie zawodzi!

10.10.2017 | data wizyty: 10.10.2017

Co tu duzo mowic - Panowie z QR nie zwalniaja tempa :) Gratuluje kolejnego udanego pokoju i trafionej obslugi, ktora na prawde robi to co kocha! Klimat super, zagadki niebanalne i ciekawe mechanizmy i przejscia. Goraco polecam!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Galaktyczna Odyseja
Galaktyczna Odyseja

Super klimat, bardzo trudny

28.09.2017 | data wizyty: 28.09.2017

Pokoj sprawil nam trudnosci, klimat super - pasuje idealnie do tematyki kosmosu. Niektore mechanizmy widzialem pierwszy raz a bylem w nastu pokojach. Obsluga mila i pomocna. Polecam doswiadczonym grupom

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Escape room Tajemnicze Biuro Froga
Tajemnicze Biuro Froga

Pokoj dla wymagajacych

14.09.2017 | data wizyty: 14.09.2017

Pokoj zdecyzowanie ekspercki. Bardzo ciekawe mechanizmy, skomplikowane i logiczne zagadki. Klimat mega, obsluga bardzo mila i obeznana w temacie. Zdecydowanie polecam, ale mniej doswiadczeni gracze zdecydowanie moga miec problem ze zmieszczeniem sie w czasie.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Escape room Tajemnica Atlantydy
Tajemnica Atlantydy

Skomplilowane zagadki

11.08.2017 | data wizyty: 11.08.2017

Klimat ok, moim zdaniem najtrudniejszy pokoj w escape me. Zagadki skomplikowane, trzeba mocno wspolpracowac. Polecam doswiadczonym grupom

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Escape room Ale Cyrk!
Ale Cyrk!

Po prostu super!

07.08.2017 | data wizyty: 07.08.2017

Całkowicie odmienny pokój! Elementy escape rooma nie są tutaj kluczowe. Pokój nastawiony na pozytywnych ludzi i dobrą zabawę. Po prostu super!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Strona 1 z 3

Pokaż następne