Monika M. 17
  • Escape room ShowShank

    ShowShank
    SHOW ESCAPE
    Warszawa

    Trudny

    19.08.2019 | data wizyty: 03.08.2019

    Najtrudniejszy pokój, w którym byłam. Ilość zagadek dopasowana do ilości osób zamkniętych w pokoju. Stanowczo polecam, jednak w ubraniach, które można pobrudzić ;)

  • Escape room Sex room

    Sex room
    Black Cat Escape Room
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    świetny na panieński/kawalerski

    15.06.2019 | data wizyty: 06.06.2018

    Nic dodać nic ująć - fantastyczne rozpoczęcie panieńskiego/kawalerskiego. Zagadki fajne, nawet duża grupa osób się nie nudzi :D Polecam!

  • Escape room Osadzeni w Bunkrze

    Osadzeni w Bunkrze
    8 Gates Escape Room
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    bardzo przyzwoita klasyka :)

    15.06.2019 | data wizyty: 13.06.2019

    Bardzo fajny poków, urozmaicony z elementami horror house'u. Pokój znajduje sie faktycznie w bunkrze, więc [spojler] i stare ściany "robią klimat". Tylko nie polecam niestety pokoju w upalne dni -dosłownie nie ma czym oddychać, do tego stopnia, że [spojler] musiałam na chwilę i przerwać rozwiązywanie zagadki bo brakowało mi powietrza... Jednak wrażenie pozostało jak najbardziej dobre. Polecam na 3 lub max 4 osoby. Fajna lokalizacja bardo blisko metra.

  • Escape room Interactive 2.0

    Interactive 2.0
    Room Escape
    Warszawa

    taka średniawka

    07.06.2019 | data wizyty: 05.06.2019

    Pokój zupełnie bez kłódek, same elektryczne zabezpieczenia i zagadki. Zdawało się że ooo będzie super - coś nowego. Jednak poziom zagadek pozostawia wiele do życzenia z klimat pokoju nie wciąga za bardzo.

  • Escape room Cela nr 4

    Cela nr 4
    Wyjście Awaryjne
    Warszawa

    Fajny

    27.04.2019 | data wizyty: 25.04.2019

    Fajny :) Moim zdaniem nietrudny. Miał mało rozpraszaczy, większość zagadki była "klasyczne" na kłódki lub numerki. Nic innowacyjnego, jednak naprawdę fajny klimat, a wszystko zorganizowane sprawnie i miło :) Były ze mną dwie osoby których był to pierwszy ER, i podobał im się bardzo. Dobry, żeby zobaczyć co i jak z ER :)

  • Escape room Mała apokalipsa

    Mała apokalipsa
    Warsaw Escape
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    OKEJ

    07.03.2018 | data wizyty: 28.02.2018

    Pokój optymalny dla dwóch osób (na pewno nie jest to pokój dla osób z klaustrofobią). Estetyka pokoju trochę kuleje, ale różnorodność zadań to wynagradza. Fajny pomysł z zadaniem programistycznym - nie spotkałam się z tym w innych pokojach.

  • Escape room Świątynia Majów

    Świątynia Majów
    Excite Escape Room Piaseczno
    Warszawa

    nic ciekawego

    19.05.2017 | data wizyty: 20.04.2017

    Niestety nie jest to pokój, który będę polecać.
    W pokoju nie czuć pasji i serca włożonego w pokój, a jedynie "czysty biznes".
    Estetyka pokoju jest bez zarzutów, ale też bez nadmiernernego zachwytu.
    Pokój zaczyna się dosyć prosto, w miarę upływu czasu zadania robią się coraz trudniejsze.
    Bardzo fajne jest, że jedna osoba wchodzi związana, a rozwiązanie wcale nie jest pierwszym zadaniem do zrobienia.
    W pokoju była ciekawa zadadka z zabawą w piasku, jednak większość zagadek nie zachwyca oryginalnością.
    Uważam, że jak na taki pokój cena powinna być niższa.

  • Escape room Indiana

    Indiana
    Room Escape
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Kupa śmiechu :)

    13.04.2017 | data wizyty: 30.03.2017

    Pokój bardzo ciekawie robiony, poszczególne pomieszczenia różnią się wystrojem, co jest dużym plusem. Sporo "rozpraszaczy", zabierających czas, które nic nie wnoszą do rozwiązania (ale przez to utrudniają dojście do celu).
    Jest dużo przestrzeni wiec można iść większą grupą. Zagadek również w bród, a ostatnia to mistrzostwo świata!

    Zdjęcie grupy na Facebook
    (kliknij, by zobaczyć zdjęcie na Facebook)

    Odpowiedź Room Escape

    Dziękujemy za opinię.

  • Escape room Alchemik

    Alchemik
    Praski Pokój Zagadek
    Warszawa

    Najlepszy!

    13.04.2017 | data wizyty: 12.04.2017

    Gorąco polecam ten ER!
    Byłam już w kilku, ale ten zdecydowanie się wyróżnił. Nie tylko klimatem samego pokoju, ale również klimatem podejścia do odwiedzających - właściciel nie idzie na masówkę i czuć włożone w to miejsce serce.
    Ale o samy pokoju...
    Zagadki bardzo ciekawe, jedna przechodzi płynnie w drugą (nie są to odhaczane po kolei zadania, a trzeba całościowo spojrzeć na kilka elementów).
    Estetyka pokoju jak najbardziej na tak, wszystko ładnie dopracowane bez ziszczonych lub sklejanych elementów czy wystających kabli).
    Możliwość przejścia dwóch poziomów, wiec po znalezieniu klucza można jeszcze trochę nacieszyć się rozgrywką ;)
    Pokój zdecydowanie dla osób, które już kilka innych mają na swoim koncie.
    W pokoju nie ma ekranu z wyświetlanym czasem, co może być zarówno plusem jak i minusem (ale na pewno jest ciekawym doświadczeniem w dobie tabletów wiszących na ścianach ;p )

    Zdjęcie grupy na Facebook
    (kliknij, by zobaczyć zdjęcie na Facebook)
  • Escape room Kraina Wiecznych Śniegów

    Kraina Wiecznych Śniegów
    Puzzles Escape
    Warszawa

    Super klimat

    19.03.2017 | data wizyty: 04.02.2017

    Cały czas czuć klimat zimy! Razem ze znajomymi czuliśmy się jak w mroźnej krainie (al wcale nie było zimno).
    Estetyka i ozdoby pokoju naprawdę super. Można zapomnieć o zewnętrznym świecie.
    Większość zagadek typowo "harcerskich", natomiast elektronicznych zagwozdek brak, ale nie odczuwa się tego w ogóle.
    Do tego fajnie dopowiedziana historia, a i sposób przekazywani podpowiedzi bardzo fajny i dyskretny.
    Pokój z dużą ilością zagadek wiec polecam głównie przy większej liczbie osób, co jest zaletą bo w Warszawie mało takich pokoi.
    Ogólnie polecam na "mój pierwszy raz" z EscRomami :)

    Odpowiedź Puzzles Escape

    Dziękujemy za opinię :) Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie! Ekipa Puzzles Escape

Zobacz więcej opinii: 1 2