jarekucinski
  • Escape room Klątwa Skarbu Majów

    Klątwa Skarbu Majów
    Exit19.pl
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Klątwa Skarbu Mai

    05.08.2018 | data wizyty: 01.08.2018

    Kolejny fantastyczny pokój od Exit19.
    Zagadki ciekawe, dużo mechanizmów pasujących świetnie do klimatu cywilizacji Majów.
    Wystrój i wykonanie perfekcyjne, zagadki wpasowują się w klimat, są nieliniowe i pasują do fabuły.
    Odpowiedni dla 2-3 osób.
    Obowiązkowy dla fanów Indiana Jones'a.

  • Escape room Schron bankowy

    Schron bankowy
    Piwnica Quest
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Dla fanów sejfów

    05.08.2018 | data wizyty: 19.07.2018

    Bardzo fajny pokój z oryginalnymi mechanizmami,
    Duży przez co może wydawać się trochę pusty ale zagadek jest w sam raz dla grupy 3 osób.
    Ciekawe jest w nim to, że celem jest nie tylko ucieczka, a ograbienie skarbca.

  • Escape room Cela

    Cela
    Trapped
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Cela

    05.08.2018 | data wizyty: 10.07.2018

    Fajny pokój z dużym naciskiem na współpracę,
    zagadki ciekawe i pasujące do klimatu i wystroju.

  • Escape room Wioska Smerfów

    Wioska Smerfów
    HURRY UP
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Smerfów Świat

    05.08.2018 | data wizyty: 10.07.2018

    Bardzo sympatyczny pokój, zagadki ciekawe i dobrze wkomponowane w klimat smerfnego świata.
    Pokój nieliniowy, najlepiej dla 3 graczy.

  • Escape room Nekromanta

    Nekromanta
    Exit19.pl
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Zagadka nekromanty

    04.08.2018 | data wizyty: 04.07.2018

    Fajnie wykonany i przemyślany pokój, ciekawe zagadki i mechanizmy, niektóre mogą powodować bicie serca (Będziesz wiedzieć o co chodzi jak pójdziesz)

    Wystrój pokoju i wykonanie bardzo dobre, tworzy klimat i aż chciałoby się przeprowadzić jakiś rytuał.

  • Escape room Skarbówka - Tajemnicza Zbrodnia

    Skarbówka - Tajemnicza Zbrodnia
    Exit19.pl
    Wrocław

    Archival rating

    Śledztwo

    04.08.2018 | data wizyty: 04.07.2018

    Oryginalny pokój, gdzie nacisk jest położony na fabułę, a nie klepanie kłódek, można się na prawdę poczuć jak śledczy na tajnej misji.
    Wystrój bardzo dobrze tworzy klimat gabinetu wysokiego urzędnika, polecam zasiąść za tym biurkiem.

  • Escape room Obłęd

    Obłęd
    Exit19.pl
    Wrocław

    Istny Obłęd

    04.08.2018 | data wizyty: 27.06.2018

    Ten pokój jest po prostu fantastyczny, poprzeczka podniesiona tak wysoko, że zwykłe 10/10 to trochę mało.
    Zagadki logiczne, dużo mechanizmów, trochę kooperacji.
    Wystrój i wykonanie pokoju na najwyższym poziomie,
    ilość detali, wkomponowanie historii do pokoju, wszystko perfekcyjnie przemyślane.
    Muzyka robi świetny klimat i pasuje do etapów rozwiązywania pokoju budując napięcie.
    Z tego pokoju się na prawdę ucieka.
    Polecam zrobić wcześniej kilka topowych pokoi, bo po Obłędzie oczekiwania co do pokoi rosną.

  • Escape room Krypta

    Krypta
    Brain Code - Secret Room
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Krypta

    04.08.2018 | data wizyty: 18.06.2018

    Pokój świetny dla prawdziwych łowców wampirów, szukających ciekawych zagadek z oryginalnymi mechanizmami.

  • Escape room Underworld

    Underworld
    Brain Code - Secret Room
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Underworld

    04.08.2018 | data wizyty: 27.06.2018

    Super pokój, z ciekawymi pasującymi do klimatu zagadkami, sporo oryginalnych mechanizmów i easter egg'ów z filmu o tym samym tutule (warto sobie nadrobić, a w szczególności jak zamierzasz przejść całą trylogię pokoi z tego piętra BrainCode).
    Pokój dla 3-4 osób, częściowo nieliniowy i wymagający czasem kooperacji.

  • Escape room Pogrzeb Arystokraty

    Pogrzeb Arystokraty
    Brain Code - Secret Room
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Pogrzeb Corvinusa

    04.08.2018 | data wizyty: 18.06.2018

    Ciekawy pokój, dużo elektroniki i mini gier, też zręcznościowych co jednak średnio pasowało mi do wystroju i klimatu pokoju.
    Sam pokój dobrze wykonany, kilka momentów dodaje dreszczyku emocji.
    Warto odwiedzić.

Zobacz więcej opinii: 1 2 3