Sandra K. 4

Sandra K. 4

Hej, jestem Sandra K. 4. Mam na swoim koncie 7 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Kryminalny. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

7 Odwiedzone

0 Planowane

Podróżnik

34 Punkty

25
34 pkt
50

Wszystkie opinie

Escape room Fabryka Czekolady
Fabryka Czekolady

☺☺

11.09.2019 | data wizyty: 08.09.2019

Pokoj pelen slodkosci i ciekawosci :) Wraz ze znajomymi spedzilismy milo czas. Pokoj wywolal u Nas duzo smiechu. Idealny escape room dla osob rozpoczynajacych zabawe z ER.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Alcatraz
Alcatraz

9/10

17.05.2019 | data wizyty: 09.11.2018

Polecam! Bardzo ciekawe zagadaki. Poczatek zabawy zaskakujacy. Dzieki temu poczulismy sie jak prawdziwi wiezniowie! Swietna zabawa :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Pracownia fałszerza
Pracownia fałszerza

5/10

17.05.2019 | data wizyty: 06.11.2018

Wiarygodna opinia

Pokoj w miare ciekawy, jednak udalo sie Nam wyjsc bez otwarcia jednej skrzynki co uznalismy za duzy minus. Pokoj idealny dla osob poczatkujacych.

Ocena ogólna: 5/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 7/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Kaplica Egzorcysty Ks. Leona
Kaplica Egzorcysty Ks. Leona

Dobra opinia

17.05.2019 | data wizyty: 06.11.2018

Wiarygodna opinia

Dla milosnikow mrocznych pokoi. 10 za klimat pokoju. Duzo ciekawych elementow jak np. oswietlenie. Jedna zagadka Nas prawie pokonala, ale udalo sie Nam. Polecam w 100%.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Speed
Speed

Pokoj jak z filmu

17.05.2019 | data wizyty: 28.03.2019

Wiarygodna opinia

Bardzo interesujacy ER. Maly pokoj, ale dobrze zagospodarowany. Zagadki ciekawe. Poczulismy sie jak w filmie.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Horror
Horror

Cos dla fanatykow horrorow :)

17.05.2019 | data wizyty: 16.05.2019

Wiarygodna opinia

Odwiedzilam ze znajomymi wiekszosc pokoi w Katowicach, ale dopiero ten Nas zaskoczyl. Polecamy w 100%. W trakcie zabawy troche sie pobrudzisz pomeczysz fizycznie i intektualnie. Nie mamy zadnych zastrzezen. Duzy plus za nowe klodki, z ktorymi spotkalismy sie pierwszy raz.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Ucieczka Marshalla
Ucieczka Marshalla

Polecam!

17.02.2017 | data wizyty: 17.02.2017

Trzeba przyznac, ze pokoj robi duze wrazenie. Zagadki bardzo fajne wplataja sie w historie, w ktora jestesmy wciagnieci juz od wejscia do escape-roomu, po opowiesci prowadzacej, az po samo rozwiazanie. Polecam!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni