Artur L.
  • Escape room Tajemnicza Komnata

    Tajemnicza Komnata
    Świat Zagadek
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Magiczna kraina - świetny klimat pokoju

    21.02.2017 | data wizyty: 17.02.2017

    Pokój świetny. Doskonale oddany klimat H.P.

    Bardzo pozytywnie jeśli chodzi o obsługę i fajną dyskusję o innych pokojach. Takie podejście zasługuje na wyjątkową pochwałę !

    Trochę pogubiliśmy się na początku ale z upływem czasu i po przejściu na magiczną stronę świata, pokój nas wyjątkowo wciągnął do gry. Sposób przejścia na "drugą stronę lustra" - oczywiście magiczny i genialnie opracowany :)

    Nasi 7 i 9 letnie bohaterowie bawili się tam doskonale. Element ruchomy w pokoju i jego lokalizacja - majstersztyk !

  • Escape room Opuszczony hotel

    Opuszczony hotel
    Escapers
    Warszawa

    Pokój nas oczarował - jest klimat i świetnie poprowadzona akcja, a za drzwiami ...

    21.02.2017 | data wizyty: 21.02.2017

    Poprzednio byliśmy u smoka w tej samej lokalizacji. Spodziewaliśmy się, że hotel zgodnie z rankingiem będzie nieco gorszy ale ... Mega Zaskoczenie !

    Opuszczony hotel wg nas jeszcze lepszy niż okupujący pierwsze miejsce grobowiec smoka. Hotel ma "to coś". Klimat, klimat i jeszcze raz klimat.

    Nasze kilkuletnie dzieciaki wprawdzie jeden raz mocno wystraszone ale generalnie wyszły zachwycone tym pokojem.

    Dla nas ścisła czołówka pokoi w Warszawie ! Pozycja bezwględnie obowiązkowa dla miłośników pokoi ucieczek.

    Jedna rzecz wg nas wymaga poprawy: chodzi o jeden ważny napis "maszynowy" - mimo długich prób odczytania jest zwyczajnie nieczytelny.

    Ale to taki minus nie minus bo według nas pokój 10/10 ! :)

    Akcja z aparatem: Mega !

  • Escape room Przygoda na dnie oceanu

    Przygoda na dnie oceanu
    FunEscape
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Świetny pokój do zabawy - również z młodszymi dzieciakami

    21.02.2017 | data wizyty: 20.02.2017

    Pokój mocno nas wciągnął. Idealny dla naszych pociech w wieku 7 i 9 lat, które bawiły się tam świetnie.

    Klimat super. Emocjami przenieśliśmy się na dno oceanu w 100%.

    Element ruchomy w pokoju - ekstra rozwiązanie i mega zaskoczenie :) Element energetyczny trudny do rozwiązania ale bardzo pozytywnie zaskakujący !

    W tym pokoju czuć przestrzeń, czego zazwyczaj brakowało nam w innych pokojach. Kolejno odkrywane lokalizacje są naprawdę świetnie zaprojektowane i przemyślane.

  • Escape room Grobowiec smoka

    Grobowiec smoka
    Escapers
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Bardzo fajne miejsce na rodzinny wypad

    21.02.2017 | data wizyty: 13.02.2017

    Pokój bardzo fajnie przygotowany. Ma klimat.

    Zagadki trudne i wciągające. Nam się jednak bardziej podobał drugi z pokoi w tym miejscu czyli Opuszczony Hotel.

    W grobowcu dużą trudność sprawiło nam aktywowanie niektórych rekwizytów.

    Grobowiec polecamy również dla rodzin z dziećmi. Nasze pociechy 7 i 9 lat bawiły się doskonale mimo, że potrzebowaliśmy podpowiedzi.

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 4 5