Paulina P. 10
  • Escape room Strefa Cienia

    Strefa Cienia
    Tkalnia Zagadek
    Radom

    Rytuał odprawiony

    19.08.2019 | data wizyty: 17.08.2019

    Pokój odwiedziliśmy we czwórkę, z czego dwie osoby to praktycznie zupełni nowicjusze w temacie ER i trzeba przyznać że zadziwili swoją spostrzegawczością nieco bardziej doświadczone osoby. Pokój wymaga zwracania uwagi na detale, jest dużo kłódek, a zagadki są dobrze ze sobą połączone - jedno logicznie wynika z drugiego, choć jest trochę zmyłek.
    Wystrój bez zarzutu - bardzo dobrze wprowadza w klimat pokoju i zupełnie zapomina się o tym co było za drzwiami i wciąga się w fabułę.
    To była po prostu świetna zabawa!
    Obsługa super, pomocna i przyjazna i lubiąca pogawędzić z klientami.
    Polecam zarówno dla początkujących, jak i bardziej doświadczonych.

  • Escape room Eksperyment

    Eksperyment
    Tkalnia Zagadek
    Radom

    Udany eksperyment

    19.08.2019 | data wizyty: 17.08.2019

    Był to nasz drugi pokój tego samego dnia i ambitnie wzięliśmy go w bardzo trudnej wersji i rzeczywiście łatwo nie było (skończyliśmy po czasie - wielki plus dla obsługi że mimo później pory pozwolili nam dokończyć grę).
    Wystrój pokoju dość oszczędny, ale doskonale oddający klimat i zwiazany z fabułą i jak zagadki się rozkręcą to jest dużo frajdy i zaskoczeń (bardzo pomysłowe zagadki elektroniczne!). Gra jest liniowa, ale zagadki są nieoczywiste, na wysokim poziomie, wymagające pomyślenia i budujące klimat pokoju.
    Wielkie brawa za utrudnienie wymuszające współpracę między graczami - skonsumowało nam dużo czasu, ale jaka była satysfakcja jak udało się to rozwiązać :)
    Pokój na pewno nie na pierwszy raz i raczej dla grup niż dla par (byliśmy w 4 osoby i było w sam raz).
    Obsługa przemiła, profesjonalna i chętnie dyskutująca o wrażeniach z rozgrywki.

  • Escape room Bezludna Wyspa

    Bezludna Wyspa
    FunEscape
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Wakacyjny relaks

    11.08.2019 | data wizyty: 10.08.2019

    Pokój świetnie zaaranżowany, aż chciałoby się w nim poleniuchować. Zagadek nie jest bardzo dużo, są raczej liniowe i związane z kłódkami wszelkiej maści. Na pewno dobra propozycja dla początkujących, żeby przekonali się o co chodzi w ER, a dla doświadczonych po prostu żeby się rozerwać;) Graliśmy we dwoje zupełnie bez spinania się i zdążyliśmy, choć późna pora nieco nadszarpnęła nasze możliwości umysłowe i potrafiliśmy coś po dodze przegapić. Obsługa bez zarzutu. Polecam jako odpoczynek i relaks, kto szuka wielich wyzwań i niespodzianek może się nieco rozczarować.

  • Escape room Złoto nazistów

    Złoto nazistów
    Black Cat Escape Room
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Achtung achtung! Nadchodzi atak

    26.03.2019 | data wizyty: 16.11.2018

    Twórcom pokoju udało się zgromadzić w nim tak wiele przedmiotów z czasów II wojny, że robi to niesamowite wrażenie- wystrój jest na bardzo wysokim poziomie, co sprawia że gra wciąga bez reszty. Zagadki pomysłowe i logiczne, a jedna wymagająca użycia pewnego sprzętu szczególnie zasługuje na uznanie:) Byliśmy we dwójkę i super łatwo nie było, ale wyszliśmy przed czasem i satysfakcja z przejścia pokoju była duża. Polecam nie tylko pasjonatom historii, choć dla nich będzie to wyjątkowa gratka.

  • Escape room Przeklęty Obraz

    Przeklęty Obraz
    Black Cat Escape Room
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Niełatwo stworzyć arcydzieło

    26.03.2019 | data wizyty: 22.03.2019

    Pokój idealnie oddaje klimat malarskiej pracowni. Zagadki są logiczne, pomysłowe i bardzo dobrze powiązane z fabułą (wielki plus za małą ilość kłódek). To był już nasz 4. pokój w Black Cat i w każdym dobrze się bawiliśmy - szkoda że nie ma więcej. Obsługa jak zawsze na wysokim poziomie i chętnie dyskutująca o wrażeniach z gry.

  • Escape room W cieniu piramid

    W cieniu piramid
    Wyjście Awaryjne
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Efekt Wow murowany!

    26.03.2019 | data wizyty: 23.03.2019

    Wystrój tego pokoju powala, dbałość o detale jest ogromna. Udało się w nim zbudować niesamowity kilmat, można poczuć się jak bohater filmu przygodowego. Zero kłódek, za to dużo pomysłowych zagadek manualnych i nietypowych rozwiązań. Duże znaczenie ma współpraca w trakcie gry. Wielki plus za zaskakujące zaskoczenie. Ten pokój po prostu trzeba przejść! Obsługa przemiła- po zakończeniu gry mogliśmy szczegółowo omówić swoje wrażenia i pstryknąć pamiątkową fotkę ;)

  • Escape room Dom mordercy

    Dom mordercy
    Black Cat Escape Room
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Mordercze zmagania

    17.11.2018 | data wizyty: 16.11.2018

    Dobra zabawa gwarantowana - pokój bardzo klimatyczny, zagadki ciekawe i na takim poziomie, że średnio zaawansowana grupa poradzi sobie raczej bez trudu. Jest mrocznie i zaskakująco, a finał to po prostu mistrzostwo. Polecam szczególnie wielbicielom filmów grozy :)

  • Escape room Sex room

    Sex room
    Black Cat Escape Room
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Niebanalna zabawa dla par ;)

    18.08.2018 | data wizyty: 17.08.2018

    Wystrój pokoju jest genialny. Zagadki logiczne i jak się ruszy głową to nie za trudne, ale bardzo ciekawe i zróżnicowane. Na wielki plus bardzo mała ilość kłódek. Super klimat, polecam szczególnie parom na wspólny wieczór ;) Obsługa bardzo fajna - miejsce super i do polecenia.

  • Escape room Rytuał

    Rytuał
    FunEscape
    Warszawa

    Fascynująca przygoda z magią w tle

    12.02.2017 | data wizyty: 11.02.2017

    Pokój z bardzo klimatycznym wystrojem, przemiła obsługa, ciekawe zagadki i dużo frajdy z ich rozwiązywania plus dowcipne nieoczywiste podpowiedzi. Świetne zakończenie i godzina w pokoju mija nie wiadomo kiedy, aż żal że to już koniec. To była pierwsza przygoda z ER ale na pewno nie ostatnia - na szczęście są inne pokoje w tej firmie:) Dziękuję za super zabawę!