.Pati
  • Escape room Sekret Burmistrza

    Sekret Burmistrza
    Quest Cage Centrum
    Katowice

    Wiarygodna opinia

    Sekret Burmistrza

    05.11.2019 | data wizyty: 05.10.2019

    Pokój ten określiłabym mianem przyjemnego. Wszystko działało sprawnie. Zagadki, mimo że nie nowatorskie, były ciekawe i rozwiązywało się je płynnie. Duży plus dla obsługi, gdyż w Quest Cage'u zawsze jest ona na wysokim poziomie. Zdecydowanie polecam ten pokój, ale raczej grupom początkującym. Nam nie sprawił on żadnej trudności, a jednak z każdym kolejnym pokojem tego się oczekuje.

  • Escape room Z Głową W Murach

    Z Głową W Murach
    Activity Escape Room
    Katowice

    Z Głową W Murach

    08.02.2019 | data wizyty: 18.11.2018

    Pokój miałby potencjał, gdyby zagadki działały. Niestety, w naszym przypadku, nie działały. Dodatkowo, nie było możliwości ich zdalnej naprawy, więc pani z obsługi musiała dwukrotnie wejść do pokoju, co bardzo psuło nam zabawę.
    Niektóre zagadki były naprawdę ciekawe, ale sporo z nich zdecydowanie wymaga technicznego dopracowania.
    Ponadto, uważam, że twórcy za bardzo wzorowali się na ich pierwszym pokoju "Po drugiej stronie", który, swoją drogą, jest naprawdę dobry.
    Doświadczone grupy raczej nie będą mogły się tu wykazać, ale jeśli zagadki zostaną dopracowane, to myślę, że grupy średnio zaawansowane - szczególnie te mające zamiłowanie do zagadek manualnych - mogą się dobrze bawić.
    Miłym gestem ze strony właścicieli była rekompensata niedociągnięć w formie obniżenia opłaty za pokój.

  • Escape room Fabryka Czekolady

    Fabryka Czekolady
    LOFTescape
    Chorzów

    Fabryka Czekolady

    09.09.2018 | data wizyty: 08.09.2018

    Przede wszystkim pokój ma przesłodki i przeuroczy klimat, jak zresztą sama nazwa wskazuje. ;-) Zagadki dość łatwe, ale ciekawe i logiczne. Wielki plus za przemiłą obsługę, która fajnie wprowadziła nas w historię pokoju, jak i "słodko" pogratulowała wyjścia z niego. ;-)
    Jedyne do czego moglibyśmy się "przyczepić" to to, że mogłoby być więcej czekolady pośród wszystkich tych słodkości. ;-P
    Ogólnie, pokój wart odwiedzenia chociażby dla samego klimatu. :-)

  • Escape room Tunele pod miastem

    Tunele pod miastem
    Quest Cage Centrum
    Katowice

    Wiarygodna opinia

    Tunele pod miastem

    09.09.2018 | data wizyty: 08.09.2018

    Pokój o świetnie oddanym klimacie z różnego rodzaju zagadkami, w którym trochę trzeba się poskrabać. ;-) Pokój jest naprawdę dobrze dopracowany, a gra przebiega bardzo płynnie. Obsługa świetnie wprowadza w historię pokoju. Zdecydowanie polecam wszystkim fanom ER, chociażby dla samego klimatu. :-)

  • Escape room W gąszczu tajemnic

    W gąszczu tajemnic
    Quest Cage Centrum
    Katowice

    W gąszczu tajemnic

    09.09.2018 | data wizyty: 07.09.2018

    Ciekawy pokój o rozsądnej ilości zagadek z dość fajnym klimatem. Pojawiło się w nim kilka interesujących rozwiązań, z którymi jeszcze dotychczas się nie spotkałam oraz sporo zagadek elektronicznych działających bez zarzutu. Mimo to czegoś mi w nim zabrakło i wyszłam z lekkim niedosytem.
    Wielki plus dla pana z obsługi, który z werwą i emocjami wprowadza w historię pokoju. :-)
    Zagadki nie sprawiły naszej grupie większej trudności, więc polecam raczej grupom początkującym, ale nie na pierwszy raz.

  • Escape room Asasino

    Asasino
    Master of Escape
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Asasino

    05.09.2018 | data wizyty: 22.08.2018

    Pokój o bardzo fajnym klimacie z dużą ilością przeróżnych, emocjonujących zagadek, pośród których parę może naprawdę zaskoczyć. ;-)
    Byliśmy we dwoje i zdecydowanie było co robić, ale udało się wyjść na chwilę przed końcem czasu.
    Zdecydowanie polecam! :-)

  • Escape room Legenda Miecza

    Legenda Miecza
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Legenda Miecza

    12.08.2018 | data wizyty: 11.08.2018

    Wyjście Awaryjne jak zwykle stanęło na wysokości zadania. Pokój dopracowany, o niezwykłym klimacie i bardzo różnorodnych zagadkach. Logika, spostrzegawczość, zręczność, każdy znajdzie coś dla siebie. Mimo iż nie mieliśmy problemów z wyjściem, to nie czuliśmy niedosytu, bo pokój dostarcza niesamowitych emocji. Pozycja obowiązkowa niezależnie od poziomu zaawansowania, gdyż ten pokój warto odwiedzić nawet dla samego klimatu. :-)

  • Escape room Odmęty Angkor Wat

    Odmęty Angkor Wat
    EGO
    Bydgoszcz

    Odmęty Angkor Wat

    11.08.2018 | data wizyty: 10.08.2018

    Przede wszystkim klimat WOW WOW WOW! Wszystko dopracowane do ostatniego szczegółu, żadnych kontaktów, wtyczek, ani nawet taśm zabezpieczających. Zdecydowanie najlepszy scenograficznie pokój, w jakim byłam. Zagadki również bardzo ciekawe, choć mogłoby ich być troszkę więcej. Pan prowadzący niezwykle zaangażowany, otwarty i przyjazny. Pokój zdecydowanie wart polecenia. :-)

  • Escape room Gniew Olimpu

    Gniew Olimpu
    Break The Brain
    Bydgoszcz

    Gniew Olimpu

    11.08.2018 | data wizyty: 10.08.2018

    Różnorodne zagadki, ciekawe pomysły, fajnie oddany klimat. Na pewno dobry pokój na rozpoczęcie przygody z ER. Naszej grupie nie sprawił żadnych trudności, więc wyszliśmy z niedosytem, szczególnie, że ostatnia zagadka w żaden sposób się nie wyróżniała. Ponadto, oczekując właśnie, że jeszcze coś nas czeka, pani z obsługi weszła, informując nas "że to już", co niestety dodatkowo nas zawiodło. Ogólnie pokój zdecydowanie wart odwiedzenia, ale tak jak już wspomniałam, na początkach przygody z ER.

  • Escape room Moriarty sp. z o.o.

    Moriarty sp. z o.o.
    Quest Cage
    Katowice

    Moriarty sp. z o.o.

    17.06.2018 | data wizyty: 17.06.2018

    Pokój o wielkiej rozmaitości bardzo pomysłowych zagadek, zarówno tych logicznych, manualnych, jak i na spostrzegawczość. Niezwykle klimatyczny i oddany tematyce wystrój. Dynamiczne tempo gry. Przesympatyczna obsługa, która umilała rozgrywkę. Zasłużone miejsce w rankingu. W 3 osobowej ekipie bawiliśmy się świetnie i wyszliśmy z wielkimi uśmiechami. Dotychczas to nasz ulubiony pokój. Zdecydowanie polecamy!

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 4