Biedrona
  • Escape room Tajne Bractwo (Novus ordo mundi)

    Tajne Bractwo (Novus ordo mundi)
    World Escape
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Czy na pewno Masoni rządzą światem?

    21.02.2017 | data wizyty: 21.02.2017

    Pokòj wcale nie jest taki prosty,zagadek jest bardzo dużo,bardzo fajne i trzeba się bardzo spieszyć żeby je wszystkie rozwiązać i zdążyć przed czasem.Klimat pokoju jest super,wystrój w temacie.Bardzo dobrze mi się w tym pokoju grało,bardzo szybko,bardzo emocjonująco.Pokój polecam każdemu.Bardzo duży plus za fantastyczny film wprowadzający.Obsługa przesympatyczna,bardzo zaangażowana,bardzo pomocna

  • Escape room Pełnia

    Pełnia
    Dom Zagadek
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Jak w Starej Baśni :-)

    19.02.2017 | data wizyty: 19.02.2017

    Bardzo dobry, klimatyczny ER. Wystrój super, zagadki różnorodne, jedne łatwiejsze inne trudniejsze. Dla łowców skarbów, poszukiwaczy przygód oraz fanów starych legend obowiązkowa pozycja na mapie warszawskich escape roomów. Polecam każdemu

  • Escape room Testament

    Testament
    Tkalnia Zagadek
    Radom

    Opinia archiwalna

    Ach cóż to za spadek;-)

    19.02.2017 | data wizyty: 18.02.2017

    Wszystkie zachwyty nad tym pokojem nie są przesadzone. Mi osobiście najbardziej podobała się fabuła, która ma mieć - mam nadzieję już niebawem - kontynuację w dalszych pokojach. Zagadki super, trudne, ale zawsze można poprosić przesympatuczną obsługę o podpowiedź. Pokój nie ma fajerwerków, ale nie musi i tak jest super. I te osławione kłódki...

  • Escape room Włam stulecia

    Włam stulecia
    Escape Room BANK
    Warszawa

    Czy Kwinto znów pokona Kramera?

    07.02.2017

    Pokój z duszą, znajduje się we wspaniałym, przedwojennym, oryginalnym budynku i już przez to wart jest odwiedzenia. Byliśmy w sześć osób, ale uważam, że to za duża liczba, bo zagadek nie było aż na tyle ludzi. Optymalna liczba jak dla mnie to cztery osoby. Zagadki niezbyt trudne, ale przyjemnie się je rozwiązywało. Przesympatyczna obsługa

  • Escape room Indiana

    Indiana
    Room Escape
    Warszawa

    Dla poszukiwaczy przygód:-)

    07.02.2017

    Mi się ten pokój baaardzo podobał. Wszystko w mim współgrało: klimat, wystrój, zagadki, rekwizyty. Byliśmy w tym pokoju na początku naszej przygody z escape roomami i wówczas zagadki były dla nas trudne, ale fenomenalna obsługa wspaniale naprowadzała nas nieoczywistymi podpowiedziami na rozwiązania. Finał jak w amerykańskiej superprodukcji o słynnym poszukiwaczu przygód - za to dodatkowy plus. Zdecydowanie polecam

  • Escape room Muzeum

    Muzeum
    Room Escape
    Warszawa

    Można poczuć się jak prawdziwy złodziej

    07.02.2017

    Przede wszystkim piękne wnętrza, jak to w muzeach bywa. Zagadki niezbyt trudne, ale różnorodne i ich rozwiązanie sprawia sporo radości. Bardzo przyjemnie się grało w tym pokoju. Polecam każdemu choć doświadczeni gracze mogą się z niego wydostać zbyt szybko, za to na pierwszy raz pokój idealny. Przesympatyczna obsługa

  • Escape room Laboratorium

    Laboratorium
    Room Escape
    Warszawa

    Z wizytą u szalonego naukowca

    07.02.2017

    Pokój interesujący, zagadki różnorodne, dużo z nich trudnych i ciekawych. Wystrój fajny, choć ja wyobrażałam sobie laboratorium nieco inaczej, ale zaskoczenie w tej branży to zaleta. Polecam każdemu, choć może z uwagi na poziom trudności nie na pierwszy raz

  • Escape room Wehikuł Czasu

    Wehikuł Czasu
    Room Escape
    Warszawa

    Przeszłość, przyszłość, teraźniejszość

    07.02.2017

    Bardzo oryginalny pokój o ciekawych i różnorodnych zagadkach. Bardzo przyjemnie się w nim grało. Jedyny malutki minus to wystrój, jak dla mnie troszkę zbyt mało rekwizytów, ale wnętrza klimatyczne. Obsługa bardzo sympatyczna

  • Escape room Krypta wampira

    Krypta wampira
    Zagadkownia
    Warszawa

    Dla fanów nieumarłych

    07.02.2017

    Pokój z dreszczykiem, ale takim, który nie paraliżuje przy rozwiązywaniu zagadek. Klimat zachowany, wnętrze dopasowane i zaskakujące, zwłaszcza pod koniec. Polecam i doświadczonym i nowicjuszom. Obsługa sympatyczna

  • Escape room Legowisko Kanibala

    Legowisko Kanibala
    Zagadkownia
    Warszawa

    W prawdziwej jaskini ogra

    07.02.2017

    Pokój z klimatem. Zagadki przyjemne, niektóre dość trudne. Obsługa sympatyczna. Pokój wart polecenia. Nie jest to pokój grozy co dla mnie wcale nie jest wadą. Super klucz do wyjścia :-)

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 4 5 6 7 8